• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayaklarım Kocaman

bende 40 gıyıyorum eşım dalga gecıyo daralırsan benımklerden gıyebılırsın vallaha bak çekınme der:27:

normalde 36 numara ayaklarım zaten minik bi insanım 40 numara olsa komik olurdu bende :9:..hamilelikte 38 oldum,geçen sene 37 ye düştüm şişliklerim indi tabii,bu sene özümü buldum :27:

Bazı yerlerde 1.90, bazı yerlerde 1.91. bazı yerlerde 1.88 ,bazı yerlerde 1.84 olarak yazmışlar boyunu nette..Siz hayranı olduğunuza göre daha iyi biliyorsunuzdur tabi..Doğrudur...

Yine de o boya o kadar minnacık ayak ilk defa duydum bir erkekte..Ve şaşırdım açıkçası...:53: Allah ın işi işte......

bende inanamamıştım küçücük ayakları olduğuna.sırf gözümle görmek için Hakan Şükür'e top gelmesini bekliyordum ki ayaklarına bakayım küçük mü diye çocukluk işte ciidden çok ufak:1: başka derdim yok gibi adı üzerinde ergeniz o zamanlar tabii:1:

ayakkabılarda indirim ya da kampanya olduğunda genelde 37-38 numaralar hemen bitiyo,aslında bu açıdan bakarsak küçük numara ya da büyük numara giyenler daha avantajlı oluyor bence

bende inanamamıştım küçücük ayakları olduğuna.sırf gözümle görmek için Hakan Şükür'e top gelmesini bekliyordum ki ayaklarına bakayım küçük mü diye çocukluk işte ciidden çok ufak:1: başka derdim yok gibi adı üzerinde ergeniz o zamanlar tabii:1:

ayakkabılarda indirim ya da kampanya olduğunda genelde 37-38 numaralar hemen bitiyo,aslında bu açıdan bakarsak küçük numara ya da büyük numara giyenler daha avantajlı oluyor bence

Şimdi ben bir şekilde rastlasam kendisine..Kesin ilk ayaklarına bakarım otomatikman..Artık aklıma takıldı bir kere :)))

Dert etcek birşey yok ki bunda hadi senin yine 40 ben 41-42 giyiyorum ama çok ince ayağım geniş değil :9:boyun 1.80 ama bana yakın boyda olup 38 giyen arkadaşım vardı :43: ama çok şükür eşimin de 42 ayakları valla spor ayakabıda filan geniş olmasalar nerdeyse giycem o derece :9:

ben başlığı okuyunca 45 numara mı giyiyor vah vah demiştim. 40 anormal değil ki. allah başka dert vermesin

Benim ayakkabı numaram da bir zamanlar 39 iken şimdi 37, kilo vermekle alakalı olsa gerek. Benim sorunum da çok tombul ve taraklı ayaklara sahip olmam. İnanın 40 numara normal bir ayağım olsa, buna tercih ederdim. Taraklı olduğu için topuklu ayakkabılar yakışmıyor, yakışanı bulmak zor. 37 giyiyorum ayağım sıkışıyor, 38 giyiyorum ayağımdan fırlıyor... Ayakkabının modeli biraz açıksa taşan etler falan hiç bahsetmiyorum bile. 40 numara ayakkabı giyen benim de çok fazla tanıdığım insan var, boyu 160 olup 40 numara giyen sopa gibi bir kız bile tanıyorum. Hiç dert edilecek bir şey değil. Mağazadakileri bayağılığıymış o yaşadıklarınız. Dert etmeyin :) Hem 40 numara ve kemikli ayaklara topuklu ayakkabının çok daha yakıştığını düşünüyorum ben :)

Son düzenleme:
ben napiyim daha 17 yaşındayım ayaklarım 40 numara spor ayakkabı bazen 41 oluyo :9: dalga geçenler oluyo ama ben hiç takmıyorum bile :32: bizim de ailede var çünkü abim 19 yaşında ayakları 46 numara :27:

Ben de 40 giyiyorum cnm daha bekarım ne yani hamile kalınca büyüyecek mi daha ayaklarım die düşünmye başladım :(( Sıkma canını bak 40 giyen bi sürü bayanız :) tek değilsin

Canım bende 17 yaşıma geldim 36-37 giyiyorum hatta geçenlerde kuzenimin ayakkabılarını bi deneyeyim dedim 35 oldu ayağıma. :9: Bende büyüsün istiyorum şahsen. Ayakkabılar ayağımda çocuk ayakkabısı gibi duruyor. Topuklu ayakkabılar ayrı bir komedi zaten. Yani yapacak bir şeyimiz malesef ki yok. Benim kuzenler de 39-40 giyiyor ama bence ayakkabılar benden daha iyi duruyor onlarda yani. Takma kafana. Onlar dönsün kendine gülsün. :34: Hatta bence büyük yada küçük ayaklı olmak iyi bir şey. Türk kadını genel olarak 38 civarı giyiyor. Doğal olarak küçük ve büyük numaralarda ayakkabı bulmak daha kolay. :31:

Son düzenleme:
şimdiye kadar olmamıştı ama sen deyince bende ayaklarımın kocaman oldunu farkettim
1.65 boyum ana 39 giyiyorum bende
anormal değil merak etme sen ablamın ayaklarını gör bide spor ayakkabıda falan 42 giyiyor
takma yani

Back