Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim rahmetli dedem de çok uzuun boyuna rağmen 39 maksimum 40 giyerdi hatırlıyorum...Ailemde var sanırım bu minik ayak durumu
Bazı yerlerde 1.90, bazı yerlerde 1.91. bazı yerlerde 1.88 ,bazı yerlerde 1.84 olarak yazmışlar boyunu nette..Siz hayranı olduğunuza göre daha iyi biliyorsunuzdur tabi..Doğrudur...
Yine de o boya o kadar minnacık ayak ilk defa duydum bir erkekte..Ve şaşırdım açıkçası... Allah ın işi işte......
bende inanamamıştım küçücük ayakları olduğuna.sırf gözümle görmek için Hakan Şükür'e top gelmesini bekliyordum ki ayaklarına bakayım küçük mü diye çocukluk işte ciidden çok ufak başka derdim yok gibi adı üzerinde ergeniz o zamanlar tabii
ayakkabılarda indirim ya da kampanya olduğunda genelde 37-38 numaralar hemen bitiyo,aslında bu açıdan bakarsak küçük numara ya da büyük numara giyenler daha avantajlı oluyor bence
Şimdi ben bir şekilde rastlasam kendisine..Kesin ilk ayaklarına bakarım otomatikman..Artık aklıma takıldı bir kere :)))
bende 40 gıyıyorum eşım dalga gecıyo daralırsan benımklerden gıyebılırsın vallaha bak çekınme der
1.82 boyum 41 giyiyorum.41 kere Maşallah. Dert etmeyin.