• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket ayakkabınız kaç numara....

• Konu Sahibi Konu Sahibi hasko
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kaçnumara ayyakkabı giyiyorsunuz

• 36-37

OY: 205 43,9%
  • 38-39

OY: 213 45,6%
  • 40-41

OY: 42 9,0%
  • 41-42

OY: 7 1,5%

• Ankete Katılan
    467
38 Eski Erkek Arkim Bu Numaraya Ne O Oyle Palet Gibi Derdi Sinir Ama Bakiyorumda Burada Cogunluk 38 39:)))))))) Sewindiimmm

gençken 35.5 giyiyordum.San1r1m doumd ve kilo al1mlar1ndan sonra _imdi 36-37 giyiyorum

38 Eski Erkek Arkim Bu Numaraya Ne O Oyle Palet Gibi Derdi Sinir Ama Bakiyorumda Burada Cogunluk 38 39:)))))))) Sewindiimmm

Bende 38 Giyiyorum.bu Idal Kadin Ayak Numarasi.senin Eski Erkek Arkadaşin Palet Gibi Ayak Görmemiş Demekki.

ankete katılamıyorum..hanii 35 numaraaaaaaaaa...1 numara daha büyük olsa olmazmıydı..ayakkabı bulucamm diyee mahvoluyorummmmm..pahalı ayakkabı giymekten bıktımmm..:oklava:

39 giyiyorum
keşke 38 falan olsaydı
kibar dururdu belki
ayakların çok büyük geliyor gözüme.

ben 35,5 Giyiyorum.bununla Ilgili Geçenlerde Bir Olay Oldu Anlatayim Size
Geçen Gün Flodan Ayakkabi Alacaktim Kaç Numara Dedi Eleman 35,5 Dedim Ordaki Herşeyi Bilipde Hiçbirşeyden Haberi Olmayan Bir Takim Kiz Grubu Güldüler. Hiç 35,5 Ayakkabimi Olur Dediler
Eleman Tamam Dedi Hangi Renk Olsun Bende Dedim Süt Beyaz Giydim.ayakkabinin Altini Ghösterdim Kocaman 35,5 Yaziyor Dedim Bu Size Kapak Olsun:):))[
Tamam Madem Bilmiyorsun Susta Rezil Olma........../b]

Ben 36 giyiyorum.
Ayaklarim kücük diye üzülürdüm hep, saklardim herkesten ama baktimki herkes benim gibiymis
Sevindim :))

36...............................................................................................................................

boya göre eller ve ayaklar küçüktür benim minnacık duryor...37-38 genelde 38....taş çatlasın kalıp dar gelirse. 39...ama benim boyumdakiler 39 giyiyor 40 giyiyor genelde

Back