Anket ayakkabınız kaç numara....

• Konu Sahibi Konu Sahibi hasko
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kaçnumara ayyakkabı giyiyorsunuz

• 36-37

OY: 205 43,9%
  • 38-39

OY: 213 45,6%
  • 40-41

OY: 42 9,0%
  • 41-42

OY: 7 1,5%

• Ankete Katılan
    467
Bende 36 giyiyorum.
Gerçi kimsenin bu konuda yapabileceği birşey yok ve bu ayak numarasınıda ben seçmedim tabikii ama genede küçük ayakta ayakkabı bir başka güzel duruyor yaww

36 numara ama bazen ne 36 ne 37 iksini arası ama ayakkabı bulmakda zorlanıombenneyaptımki

bende 39 numara giriyorum sengözlerimebaksanab

ben 36.5 gıyıyorum ve ayaklarımın kucuk olmasından cok mutsuzumm:s

eeee,bu durum da benim ayaklarım 35 olduğuna göre evde yas ilan edeyimşakkıdı....ben memnunum ayaklarımdan. çokta beğenirim. sadece ayakkabılarda 35 i bulmak çok zor. tek sorun o. ama onun dışında ayağım 35 diye mutsuz olmadım.neden vitrinlere hep küçük numara ayakkkabılar koyuyorlar. bir düşünün o zaman. görsel olarak daha hoş duruyor diye..........................

bende 38 39 giyiyorum ama büyük olduğundan memnun değilim küçük olsaydı daha güzel olurdu a.s.

malesef 40 numara ayakkabı giyiyorum.. hiç bir ayakkabı ayağımda güzel durmuyor.. bebek mezarı diyede adlandırabiliyoruz tabi biz bu durumu.. nefret ederim ayakkabı almaktan..

38 numara giyiyorum ...
ah ah bir zamanlar ayak numaramda bedenimde 38' di.
şimdi 40 beden ve 38 numara ayakla devam ediyorum hayata..

benımkı kalıba gore dgısıyor ama 38gıyıroum

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…