Ayakkabılarım... :(

Bilmiyorum ne kadar doğru. Çoğu kadın benim gibi değildir ama parayla satın alınabilen şeyler kaybolduğunda,çalındığında bir gram üzülmem, Yeni aldığım cep telefonum suya düşse gıkım çıkmaz. Annem çok şaşırır bu umursamazlığıma, arkadaşlarım da hele ki ayakkabım çalınacak da ben ağlıycam dünyada görülemez. Şimdi burada insanlar saatlerce ağladım falan yazmış ya iyiki böyleyim dedim. Eleştirmiyorum sakın yanlış anlaşılmasın.

yaaanii kızlar helal parayla alınan şeyler er geç yine geliyor çok sevindim :D

bu arada sosyal msj: ayakkabılar dışarı koymayın. demin balkona koyarken bile içim titredi hırsız balkondan gelir de ayakkabıcıklarımı çalar diye korktum :D

nasıl bulunmuş anlatırmısın kim çalmış ve polisler ayakabıyı nasıl bulmuş
çünkü benim genelde duyduğum kadarıyla hırsız bulunsa bile eşyalar vs. bulunmuyor
senin ayakabılarının bu kadar çabuk bulunmasına şaşırdım:1shok:

dedem bi komser arkadaşına söylemiş biziöm torunun ayakkabıları çalındı falan diye. zaten aranan bi hırsızmış baya bi hırsızlığı olmuş. öyle bulundu yani :)

yaaanii kızlar helal parayla alınan şeyler er geç yine geliyor çok sevindim :D

bu arada sosyal msj: ayakkabılar dışarı koymayın. demin balkona koyarken bile içim titredi hırsız balkondan gelir de ayakkabıcıklarımı çalar diye korktum :D

ayakkabılarınızın bulunduğuna sevindim gözünüz aydın ama her kaybolan bulunmayan şeylerde haram para olduğu için bulunamıyor değil
sizinki sadece şans diyelim
benimd ekayıplarım oldu hepside helal paraydı
hırsızlar yani sadce harım olanlarımı çalıyo bırakın lütfen saçmalamayı

ayakkabılarınızın bulunduğuna sevindim gözünüz aydın ama her kaybolan bulunmayan şeylerde haram para olduğu için bulunamıyor değil
sizinki sadece şans diyelim
benimd ekayıplarım oldu hepside helal paraydı
hırsızlar yani sadce harım olanlarımı çalıyo bırakın lütfen saçmalamayı

vereliniortakvereliniortakvereliniortak
katılıyorumm...
Dünden beridirr :olmaz:
saçmalamayı bırakın bencede artık...

geçmiş olsun.. ve gözünüz aydın diyim..

bizim hırsızlar çelik kapı tokmağını çalmıştıı... aklıma o geldii.. bide annemin alın o tokmağıda...... diye başlayan küfrükaydirigubbakcemile3

teşekkürler inşallah ihtiyacı olan biridir diye dua ediorum ama hiç sanmıyorum insan topuklu çizmeyi ve timberland botu neden alır? orda bi sürü ayakkabı vardı ihtiyacını göreni alsaymış ama bilerek güzel olanları almış. şerefsizlik resmen. çoluğunun çocuğunun burnundan gelir inşallah.

allah belasını versin

dünyalik mal için.. bir ayakkabi için.. bu kadar beddua çok agir.. bedduaa etmeyin giden ayakkabiniz olsun.. dikkat edin o bedduaa birgun size dönmesin!

Şimdiki evimizden önceki apartmanımızda karşımızda bir komşumuz vardı(1 katta 2 daire var).Kendisi 15 yaşında evlenmiş bir çaçaron bir kız.ılk baştan beri kim gelirse gelsin hiç kimsenin ayakkabısını içeri almazdı,asansörde kapısının bitişiğinde.Kalabalık misafirleri gelen bir tip, böyle olunca ayakkabı mezarlığı gibi oluyordu kapısının önü.Bir ayakkabının eşi anyada birisi konyada durumu.En az 20 den fazla bu şekilde ayakkabı düşünün.Bize gelenler bile şaşırıyorlardı,bu ne diye,olur mu böyle diye.Cami mübarek diyordum.Annemin bir arkadaşı geldi bir gün,kendisi biraz deli doludur,ben ne yaptım biliyor musunuz dedi böyle bir komşuma.Bütün ayakkabıları topladım evime,o kişiye ceza verdim dedi,kapısının karşısında ayakkabı görmekten bıkmış kendisi çünkü.Siz de böyle yapın bir daha içeri alır hepsini dedi.Ama biz yapmadık,öyle çektik her ne kadar sinir olsak da.

Oldum olası ayakkabımı dışarıya bırakmam kendi evimde de gittiğim yerde de.Bu yüzden hiç böyle bir olayla da karşılaşmadım.

geçmiş olsun ama hırsız bile olsa birinin çoluğuna çocuğuna beddua etmeniz de iyi bişey değil bunu biliyorsunuz belki

Back