Ayakkabılarım... :(

cnm tamam almis ins en yakin zamanda en iyilerini tekrar alirsin ama sendede hata var simdi ne die kapi onune koyuyorsun ki guzel ayakkkablarini. al iceriye . Allaha kavale et o kadar buyuk beddua etme

geçmiş olsun canım
bundan 3 5 yıl önce ablamın yeni aldığı çizmeleri teyzemin kapısının önünde çalınmıştı oturmaya gitmiştik bi çıktıkki bot yok çok para vermişti babam markaydı ve ablam o gün ilk defa giyinmişti sonra aylar sonra teyzemin üst komşusunun kızı çalmış meğersem almadı ablam parasını verdiler ve kasım ayında benim evime hırsız girdi az şey götürmüşte değil ama biz ne ayakkabı çalındığında nede evime hırsız girdiğinde böylesine beddua etmedik haram olsun rabbim onunla beni ahirette yüzleştirsin dedim bence sende böyle de ve allaha havale et.

öncelikle geçmiş olsun ayakkabıyı ayakkakabı ihtiyacı için çalmamıştır bi şekilde onu paraya dönüştürecektir muhakkak.
en adi suç hırsızlık...üzülmeyin derim fazla...
ayrıca o bedduanızıda geri almanızı öneririm unutma beddua gidecek yer bulamazsa döner dolaşır size gelirmiş sonuçta hırsızın eger tabi varsa çocukları çalmadı direk hırsıza beddua edin çocukları katıştırmayın böyle pis bi işe..

Son düzenleme:
geçmiş olsun ama sinirle de olsa bu şekilde beddua etmemeni tavsiye ederim...

2 akşam önce teyzeme gimiştim orada botumun teki çıktığımda yoktu. ertesi gün teyzem komşunun kapısının önünde bulmuş komşunun köpeği götürmüş:)) keşke sizinde öyle olsaydı.
geçmiş olsun.

bazen en sevdiğimiz şey çalınıp kaybolabiliyor. cana geleceğine mala gelsin başınızın gözünüzün sadakası olsun.
ben kesinlikle kapı önünde ayakkabı bırakmam içeride çıkarıyoruz. kapıda çıkar al olmuyor unutabiliyoruz. en iyi çözüm içeride çıkarmak.

evet üzücü ve her ne için aldıysa alsın hırsızın yaptığını haklı göstermez.bencede para için çaldı ayakkabılarını..
ama bende arkadaşlar gibi hiç bir suçu olmıyan eğer varsaki şayet şansızlıkları hırsız bir babanın evladı olmak olan günahsız çocuklara beddua etmeni çok yanlış buldum,söylemeden edemiyeceğim..

biz eskiden kapıya ayakkabı bırakırdık çalınmazdı,bi kere fransada aldığım babetler çalınmıştı ağlamıştım en sevdiğim ayakkabımdı kaç paralık ayakkabılar koydum çalmadılar 5 euroluk babetimi çaldılarkafamçokkarıştı

canım gerçktn çok üzüldüm yaa geçmiş olsunn inş bulunur
yaa sanki böyle buluncağını hissediyorm buluncak bnce...

Bende yenı bı ayakkabı alıp aynı gÜn arkadaŞıma gıtmıŞtım Çıkarken bı baktım ayakkabılar yok
ama ben onlara gırerken kapı komŞusu kadın ayakkabılarıma Öyle bı bakıŞ atmıŞtık daha sonra onun yaptıĞını dÜŞÜnmÜŞtÜm,
Çocuklarının ne suÇu var beddua edıyorsunuz Çok yadırĞadım sızı

doğru haklısınız ama insan o sinirle ne diyeceğini bilemiyor.

gamze159 ne kadar temiz kalplisin dedem bi komser arkadaşına söylemişti karakoldan haber geldi ayakkabılarım bulunmuş :D

yaaanii kızlar helal parayla alınan şeyler er geç yine geliyor çok sevindim :D

bu arada sosyal msj: ayakkabılar dışarı koymayın. demin balkona koyarken bile içim titredi hırsız balkondan gelir de ayakkabıcıklarımı çalar diye korktum :D

doğru haklısınız ama insan o sinirle ne diyeceğini bilemiyor.

gamze159 ne kadar temiz kalplisin dedem bi komser arkadaşına söylemişti karakoldan haber geldi ayakkabılarım bulunmuş :D

canımmm çok sevndim yaa blunduğuna ne bilim böyle hissettim yaa bulunduğu çok iyi olmuş yaa ne diim güle güle kullan artık =)

çok geçmiş olsun benimde başıma gelmişti 1günlük converslerim kocam dedi bırakma al içeri die ama napalım kısmetim değilmiş ay ne üzülmüştüm sora çok eski rengi solmuş conversimi koydum bari bunuda al die 2 ay sora onuda almış=)) güle güle kullansın bu dünyanın öbür dünyasında var üzülmeee geri gelmiyooo

karakolami gittin :D..... bulunmasi guzelde sevindim hatta.ben ilk defa duydum he simdi. karakola ayakkabim kayip oldu filan mi dedin :D

Ben öyle bi cenaze evinde bırakmıştım da (mecburen tabi) kış günü eve terlikle dönmek zorunda kalmıştım :) Sizinki bulunmuş neyse ki gözünüz aydın.

Back