Ayakkabılarım... :(

sophronie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
912
264
133
kızlar ya sabah bi uyandım timberland botum ve topuklu çizmem çalınmış. şaka yapıyolar zannettim ama yok :(( timberlandi alalı 3 hafta olmuştu, çizmeyi alalı sadece 3 gün. ikisini de çok seviyodum kim yaptıysa allah belasını versin. bütün sülalesindn çıksın inşallah.

off vallahi çok üzüldüm.

olacağı varmış diyorum bende. annemler hep kapının önünde bırakma derlerdi benimde kapının önünde bırakmak hiç huyum değildir. dün akşiam nolcak bu akşam burda kalsın dedim. sabah yoktu ayakkabılarım :((

Kapıda bırakmıştın heralde bundan sonra daha dikkatli olursun. kaydirigubbakcemile3
Cana geleceğine mala gelsinnn.

üzülme canım nasıl çalındıki dışarıdamı bıraktın sen haram etmesende zaten haram oldu o kişiye.
hırsızlık olayları o kadar arttıki çalan kim ise inş hayrını görmez üzülme boşver cana geleceğine mala gelsin...

tabi önlemler alınmalıydı ama olan olmuş
merak etme onları calandan da fazlasımuhakkak cıkar

teşekkürler inşallah ihtiyacı olan biridir diye dua ediorum ama hiç sanmıyorum insan topuklu çizmeyi ve timberland botu neden alır? orda bi sürü ayakkabı vardı ihtiyacını göreni alsaymış ama bilerek güzel olanları almış. şerefsizlik resmen. çoluğunun çocuğunun burnundan gelir inşallah.

Bence bela okuyacağına yep yeni ve o biçim para verdiğin ayakkabılarını kapı önüne koymasaydın

çok geçmiş olasun

teşekkürler inşallah ihtiyacı olan biridir diye dua ediorum ama hiç sanmıyorum insan topuklu çizmeyi ve timberland botu neden alır? orda bi sürü ayakkabı vardı ihtiyacını göreni alsaymış ama bilerek güzel olanları almış. şerefsizlik resmen. çoluğunun çocuğunun burnundan gelir inşallah.

bu ne biçim bir beddua?! hadi çalan şerefsiz, sinirinizden sayın sövün de çoluğunun çocuğunun kabahati ne ki onlara beddua ediyorsunuz!

haklıyken oldukça haksız duruma düştünüz bence bu lafla. şimdi insan düşünüyor, böyle bir cümleyi sarf edebilen bir kişi kimin bedduasını aldı da gitti ayakkabıları diye !!

Bence allah ıslah etsin deyin ki,hem bir daha kimsenin canını yakmasınlar,hemde siz günah yerine sevaba girin,beddua, sahibinden çıkar biliyosunuz değil mi...

Kötü olmuş cidden insanın içi yanar birden...
Allah onları bildiği gibi yapsın inşallah.
Bundan sonra da dışarıda ayakkabı bırakmazsın olur-biter.
:1hug:
Üzülsen kahretsen de faydasız çünkü...

gecmıs olsun
ama lutfen cocuklara beddua etmeyın

burda kımse hırsızı savunmuyor
haklısınızda
allah onu ıslah etsın
ama gunahsız hıcbıseyden haberı olmayan bebeklerın ne sucu var?
haram olsun ona ınsallah
kı olmusturda zaten
lutfen ofkelı de olsanız soyledıklerınıze dıkkat edın

ayakabının çalınmasına üzüldüm
annemlerin evine hırsız girdi altın saat vs. en önemlisi dedemin babasından kalma broş gibi bişey vardı onu almışlardı annem ona çok üzüldü
ama senin gibi beddua etmedi

üzüntünü anlayabiliyorum canım
5 sene önce baharın ilk günlerinde 1 nike 1 de puma spor ayakkabımı yıkamış bahçeye asmıştık
nasıl hevesliydim havalar ısınmıştı ve sabırsızlanıyordum onları giymek için
pumalar doğum günü hediyemdi çok da seviyordum
öğlen okuldan bir geldim ayakkabılar yok
annemi aradım sordum sen mi aldın içeri diye yok dedi
resmen başımdan aşağı kaynar sular döküldü
ağla ağla içim çıkmıştı
ne ahlar ettim alanlara
Allah nasip etmez canım inşaallah kullanmalarına

Back