- 11 Nisan 2007
- 83.097
- 482.238
-
- Konu Sahibi darknesghost
Amaaan iste bir ergen gariban. Kazen sopasini gormemis daha once aklinca eglenecek2 3 kisi soyledigi halde yok o degildir dedim.. boyle terbiyesizlik ilk defa goruyorum
Gülmekten karnıma ağrı girdi :) hala tatlı tatlı yorum yapan da var :)Insan ayakkabiya gecirmeden atar o çükübizim kk kizlari naiftir saftir. Herkes ben gibi cakal degil tabi ya anlasin
Naptın senBence o kadar da büyük değil ama ayakkabı seçimi de büyük göstermiş kenarlarından ayakları daraltan ayakkabılar giymelisin mesela kısa kalın topuklu stiletto tarzı ayakkabılar bu kadar büyük göstermez tabi ayağında bu tarz ayakkabı giyme konusunda sorun yoksa hafif platformlu sandalet ye giyebilirsin burnu açık ve delikli birileri oluyor yazlık öyle giyebilirsin ayaklarının göze batmasını istemiyorsan
Bizim kk hanımları çok hüsnü zanlı gerçekten kol diyor halabirde kolunu sokmus terlige ayaklarim cokmu buyuk diye
killari alsaydin bari
ya bana yanildigimi soyle lutfen o şey o şey değil dimiBizim kk hanımları çok hüsnü zanlı gerçekten kol diyor hala
Canım ya boşver bakma bir daha :))ya bana yanildigimi soyle lutfen o şey o şey değil dimi
gozlerimi şaşı yapip bakacagim birdeCanım ya boşver bakma bir daha :))
sen yine tavsiye vermissin ben bildigin kol sandimKendimi çok saf hissediyorum tongaya düştüm iyi mi saf saf tavsiye verdim bir de başımı nerelere vuram
EGO’su tatmin olmuştur oo kola benzettiler diyesen yine tavsiye vermissin ben bildigin kol sandim
ahahaha sorma ayy bildiğin keklik gibi yorum yaptim yaniEGO’su tatmin olmuştur oo kola benzettiler diye