-
- Konu Sahibi darknesghost
AhahahaKeşke baban giyseymiş o terliği..
Hahaah çok doğru ergenin teki ah bir polisa falan şikayet edilse görsw dünya kaç bucakmısKeşke baban giyseymiş o terliği..
Ben sadece ayak terlik goruyorum. Sendeki gozler farkli herhaldeAbuk subuk amacin ne anlamadim. Saf ayagina mi yatiyosun dalga mi geciyosun
Edilir evet.Hahaah çok doğru ergenin teki ah bir polisa falan şikayet edilse görsw dünya kaç bucakmıs
Gözünüze gözlük alın :)Ben sadece ayak terlik goruyorum. Sendeki gozler farkli herhalde
Ya umarım bulur çünkü bazıları bundan anlıyor cidden ben bu tarz insanlarım psikolojik travmaları oldugunu dusunuyorum ya da cinsel bir travma benceEdilir de.
Bilişim yasalarına göre müstehcenlik suçu isliyor çünkü.
Sitenin kurallarına istinaden kazen gördüğü anda babasının terligine varana kadar bulur onu
Belli ki tanımıyor .
Adam şeyini çekip atmış birdaha bak anlarsın diycem ama bakma mide bulandırıcıBen sadece ayak terlik goruyorum. Sendeki gozler farkli herhalde
Ya kast ettiginiz seyi anliyorum ama kesin gozuyle bakamiyorum cunki terlik gecirmis terlik bol gelmezmiydi ?? Vallahi anlayamadimGözünüze gözlük alın :)
Bol gelmeyecek halıyle hahah gecırmıs ayrıca bu küçük bir terlık de olabılırYa kast ettiginiz seyi anliyorum ama kesin gozuyle bakamiyorum cunki terlik gecirmis terlik bol gelmezmiydi ?? Vallahi anlayamadim
Canim tamamda terlik bol gelmezmiydiAdam şeyini çekip atmış birdaha bak anlarsın diycem ama bakma mide bulandırıcı
Yani mal ortada işteYa kast ettiginiz seyi anliyorum ama kesin gozuyle bakamiyorum cunki terlik gecirmis terlik bol gelmezmiydi ?? Vallahi anlayamadim
Ben cok safımYani mal ortada işte
Anlamayacak ne var.
Canim tamamda terlik bol gelmezmiydi