- 23 Ekim 2013
- 676
- 1.368
Kredi kartı borcum var gidince ben senin biletini kesemem beni yanlış anlama ama yetiştiremiyorum... bundan sonra esin ayarlasın bileti dersin kardesinee ...kardesinde bundan sonra kendi kocasının parası olduğu için emin ol ki 3 ayda bir gelmez insanın kardeşi bile olsa anlayışsız insanlarla ugrasmak çok zorKızlar bu ay baya sıkıştım daha maaşı 15 in de ALDIM.zaten ise başladım başlayalı iki yakaam ancak denklesiyo.bekarim ama öğrenim kredisi kira kredi kartı bide annemler yanimda durumları iyi değil babam rahatsız ben karşılıyorum masraflarını elinden geldikçe babamın emekli maaşı krediye kesiliyo 400 lira aliyo 3 yıl böyle gidecek bide bunun üstüne kardeşim eşiyle çocuğuyla geldiler evde misafir olunca masrafın artıyo bundan önce gelme gitme paraları veriyorum her 3 ayda bir geliyolar uçakla kardeşim evhanimi eşine karşı mahcup olmasın diye ellerini ceplerine sokturmuyorum..günlük onlar GELINCE 50 lira ile 100 lira arası günlük masraf oluyo ve kredi kartına yukleniyorum.ve kalır suresi kardeşimin en az 20 gün durumum yok biliyolar müsait olunca gelin diyorum bana tripleniyo kendi paramızla geldim diye halbuki bilet paralarını. Veriyorum banada destek olan yok neyse bu sefer canımın sikildigi eşi 4 gün kalıp gidecek onunla gidem demiyo ben yiyecek yemeği düşünürken niyeti yok gitmeye o kendi başına gidemem diye bide onu götürecek ya babam ya ben boşuna uçak parası vereceğim zaten gelir evde bi is yapmaz otel niyetine tam pansiyon gibi davranır bi bardak çayını almaz annem götürür ayağına çocuğunu bahane eder yoruluyorum diye bende büyükşehirde yaşıyorum hayat pahalı anne babaya baktigim yetmiyo 3 ayda birde kardeşim geliyo anneme durumu anlatıyorum garibim eh maaşın var diyo umursamıyor maaşın varsa herkes ortak mi benle memur olanlar arabalarını aldılar ben tatile gidemiyorum borç yüzünden herseferinde diyorum benim evime yatılı misafir gelmesin gelene para harcatmak adetim değil beni dinleyen yok bunaldim kızlar pazartesi de babam sehirdisina kontrole gidecek biletlerini kredi kartıyla alcam cebine harçlık yok vermeye napim bıçak canlı kemiğe dayandı babam memleketten bisey getirir bana erzak onun parasını veririm demezki kizim beraber yiyoruz buda benden olsun biliyorum durumları yok ama bende bunalıyorum
Aynen size katılıyorum. Biz eşimle borçla, harçla düğün yaptık.. Düğünde ailesinin takacağı takıları dahi eşim yüklendi. Neymişmiş ailesinin borcu varmış, durumu yokmuş.. Biz evlendik 2 sene sonra ikinci evlerini aldılar.. Ben şaşdım kaldım.. Asıl param yok, borcum var diyenden korkacaksın..Yazık arkadaşım hep kendine yazık ediyorsun.benim eski konularımı aç da bi oku.çeyizime toz bezimi bile kendim aldım.damada takılan yüzüğü geçtim,anne babamın bana takacağı bilezikleri bile kendim aldım.ne mi oldu?unutuldu gidildi.benden sonra evlenen kardeşlerime herşeyleri alındıben de mal gibi bi buçuk sene borç ödediğimle kaldım
demem o ki anne baban yanındaysa karınlarını doyur.gerisini hiiiçç umursama.kardeşin de para nasıl kazanılıyor bilmediğinden bu kadar gamsız heralde.
Hem merak ettim evli kardeşin kocası varken biletini senin almandan nasıl gocunmaz?o enişten de bu durumdan nasıl utanmaz???şoklardayım vesselam
ya senin ilk mesajında da görmüştüm baban niye böyle yapıyor beraber yaşıyormuşsunuz erzakın parasını size ödetmesinler bir zahmet bu nedirEvet benim nasibim kesinde evlenem bende düğünümü kendim yapacam kenarda birikmişim yok onuda borçla yapicam emekli olana kadar taksit ödeye eğim geçenler de muhabbet açıldı düğün olsa ben nikah kiyarim sadece dedim dulmusun kına gecesi yapıyon dediler yahu parasızlıktAn düşünüyorum böyle kimse anlamiyo inanın kardeşimin düğün salonu beyaz eşyasını ben öderim babam düğünde 4 ekmek aldı bunu söylemeye utaniyorum