ay sonu nasil gelirki

kaymakli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2015
103
18
44
Kızlar bu ay baya sıkıştım daha maaşı 15 in de ALDIM.zaten ise başladım başlayalı iki yakaam ancak denklesiyo.bekarim ama öğrenim kredisi kira kredi kartı bide annemler yanimda durumları iyi değil babam rahatsız ben karşılıyorum masraflarını elinden geldikçe babamın emekli maaşı krediye kesiliyo 400 lira aliyo 3 yıl böyle gidecek bide bunun üstüne kardeşim eşiyle çocuğuyla geldiler evde misafir olunca masrafın artıyo bundan önce gelme gitme paraları veriyorum her 3 ayda bir geliyolar uçakla kardeşim evhanimi eşine karşı mahcup olmasın diye ellerini ceplerine sokturmuyorum..günlük onlar GELINCE 50 lira ile 100 lira arası günlük masraf oluyo ve kredi kartına yukleniyorum.ve kalır suresi kardeşimin en az 20 gün durumum yok biliyolar müsait olunca gelin diyorum bana tripleniyo kendi paramızla geldim diye halbuki bilet paralarını. Veriyorum banada destek olan yok neyse bu sefer canımın sikildigi eşi 4 gün kalıp gidecek onunla gidem demiyo ben yiyecek yemeği düşünürken niyeti yok gitmeye o kendi başına gidemem diye bide onu götürecek ya babam ya ben boşuna uçak parası vereceğim zaten gelir evde bi is yapmaz otel niyetine tam pansiyon gibi davranır bi bardak çayını almaz annem götürür ayağına çocuğunu bahane eder yoruluyorum diye bende büyükşehirde yaşıyorum hayat pahalı anne babaya baktigim yetmiyo 3 ayda birde kardeşim geliyo anneme durumu anlatıyorum garibim eh maaşın var diyo umursamıyor maaşın varsa herkes ortak mi benle memur olanlar arabalarını aldılar ben tatile gidemiyorum borç yüzünden herseferinde diyorum benim evime yatılı misafir gelmesin gelene para harcatmak adetim değil beni dinleyen yok bunaldim kızlar pazartesi de babam sehirdisina kontrole gidecek biletlerini kredi kartıyla alcam cebine harçlık yok vermeye napim bıçak canlı kemiğe dayandı babam memleketten bisey getirir bana erzak onun parasını veririm demezki kizim beraber yiyoruz buda benden olsun biliyorum durumları yok ama bende bunalıyorum

Kardeşin çalışmıyor mu nasıl okadar uzun süreli gelip kalabiliyor kendi düzeni işi gücü yok mu
Şahsım adına ben olsam ne biletini alırım nede geldiğinde yaptığı harcamalara karışırım..
Bırakın bir kere kendi gelsin bir kere geldiğinde parasını harcasın etsin bakın bir daha öyle kafasına estiği gibi gelip kalabilecek mi?

Kimseye bu kadar taviz vermeyin.. Kendinizi yıprattığınızla kalırsınız..

Artık işyerinde adım cimriye çıktı ailemin yüzünden bukadarda yüklenince kendimden feragat ediyorum öğle yemeğine çıkmıyorum arkadaşlarda çay içmeye gitmiyorum is ev arası hayatım geciyo 1 liranin hesabını yapıyorum anneme diyorumki ben kendim başımı alıp parasızlıktAn biyere çıkamıyorum bizim kıza şöyle bana yük olacaksa gelmesin diyorum babamda aldigim maaşın hesabını yapiyo offff ben olmasam babamın yiyecek ekmeği yok bunuda anlıyorum ama yetti artık ben yanlismi düşünüyorum tabiki annemle re destek olacağım ama zor günler geçiriyorum tek başına herşeye yetişemiyorum

yazıktır sana ya herkes sırtını sana dayamış, üç ayda bir gelmeyi versin gelecekse de elini cebine atsın bir zahmet kardeşin.

ailene de anlat durumunu ona göre davransınlar.

Ev hanımı 20 gün enaz kalıyor çünkü yakın değiliz otobüsle 10 saat aramız ev hanımı ben çalışıyorum yarın evlenem kocam fırsat vermez bu günler in kıymetini bileyim paranın hesabını yapmiyodum ama zor zamanımda gelme dedikce gelmesi üzdü beni inanın bugün dedimki öğrenim kredim 2 ayda 630 bu ay o ödenecek mayısta yok mayısta gelin dedim çocuğun doğum gününü yapcam o zaman gelemem sesi

Ilk once kardesinizin ucak biletlerini almamakla baslamalisiniz.Geldigi zaman da 3 gunden fazla kalirsa artik misafirlik biter .Evde ne varsa makarna ,kahvalti idare edilir.Ufak da olsa arsa alin, araba alin kendinizi borca sokun.Boyle harcamayla devam ederseniz bir sey sahibi olamazsiniz .Azcik da kendinizi dusunmeye baslasaniz iyi our.

Anlattım anlamiyolat hatta bu gelişinde bende yoktu bilet parası başkasın dan 100 dolar ALDIM verdim parayı verirken de numaradan niye veriyon dedi siz çocuk bakiyonuz al dedim vermemi bekliyomus aldı neyse para gelir gider umrumda değil ama ben bu kadar borçla yük olmalari yetişemiyorum artık kimseye

Evde ne varsa yesin diye umursamazlık yapacağım ama ablayim

Ayy ben okurken şiştim biride elini taşın altina koysun. Siz hani eve gelene para harcatmam diyorsunuzya bunu yapmayin. Herkesin yolunu aşıni yemegini bu kadar sahiplenmeyin. Siz yaptikca durumunuz var saniyorlar. Yapmayin size de yazik

Geçen yil kardeşimin yaşadığı şehre eğitim için mecburi gittim o gittiğimde cebimde 50 lira vardı o halde bilehalde 1 gece kaldım diye marketten alışverişini yaptım azda olsa yok abla sen alma demedi

Kızlar. Annemee eşiyle gitsin kalmasın dedim demin sesini çıkarmı to annem.

Ancak dert yanıyorsun çözüm belli uçakla mı gelecek ödeme, eve mi geliyorlar karşılama harici masrafları üstlenme bu kadar basit. Borcum var de ödemem var de param yok de alma. Misafir ev hanımı kendi düşünmüyorsa sana ne oluyor. Ablalık olur ama bir yere kadar. Çeşmeyi az kapat bakalım herkes kendi yoluna baksın. Yoksa böyle ancak dert yanar üç kuruşun hesabını yapar etrafa da kötü görünürsün. Yemeğe mi gidiyor arkadaşların sende git, çay mı içiyorlar sende iç ki psikolojin rahat olsun geri kalan paradan baban hesabını yapsın yapabiliyorsa.

Bu ne yahu sizin başkasının elini cebine attırmama gibi bir lüksünüz yok bence bunca kişiye bakarken, eşi çalışmıyor mu kardeşinizin? Öncelikle herkesin biletini almayın kendi elinizle getiriyorsunuz , bu kadar düşüncesiz kardeşte 3 ayda bir gelmeyiversin

Borcunun oldugunu biliyolar ne kadar zor idare ettigimide eşi çalışıyo ama gelen misafirdir yarı. Evlensem kocam bana musade etmez para harcamayı diye para hesabı yapmiyodum bu günler geçer diye baktımki zor günümde anlayışsız davraniyo isyan bayrağını çektim anneme bundan sonra g.tune güvenen gelsin dedim

Ablalık zor zamanda ihtiyacı olduğunda, nefesiniz gücünüz yettiğince maddi manevi kol kanat germektir. Sizin yaptığınızsa kendinizi sömürtmek.
Bu yaptığınızla kardeşinizin bir derdine çare olmuyor, keyfini pohpohluyorsunuz. Kocasına mahcup olmak ne demekmiş hem? Mahcup olunacak bir durum varsa işe girsin çalışsın.
Derdiniz belli, çözüm de...

Niye uçak bileti parasini veriyorsunuz. Yok demek zor mu? Yok zaten. Param yok eksideyim sen de varsa bana yolla kardeşim diyin oturun yerinize.

Para basmiyorsunuz sonuçta. Ozluyorlarsa az yesinler biriktirip gelsinler.

Siz de bir tuhafsiniz neden veriyorsunuz?
Bence sorun kimsede değil sizde. Paraniz olmadigi halde misafir getirtmek için 100 dolar borç alirken dusunmuyorsunuz öderken mi düşünüyorsunuz?

Çok kizdim size inanilmazz!!!

bence bu kadarı fazla tamam yaptıklarınız kardeşlik adına guzelde durumu olana hatta durumunuz olsa bıle herzamn yapılacak şeyler değill kardeşiniz halden anlamıyor halde tabı bderahata alışmış yınede kırmadan anlatın belki yardımcı olur

Kendimi durduramiyorum yaziyorum surekli ya sinir küpü oldum uyuyacakken..esiniz Karun olsa size para harcatmaz çünkü siz para harcamayi bilmiyorsunuz.

Kendimi durduramiyorum yaziyorum surekli ya sinir küpü oldum uyuyacakken..esiniz Karun olsa size para harcatmaz çünkü siz para harcamayi bilmiyorsunuz.
ay mesajlarını beğenmekten yoruldum

konu sahibi paran bolsa bana da bir el atsana, bak bu ay kendime spor taytı ve spor ayakkabı alacaktım hadi dedim öbür ayı bekleyeyim, bir de şu bohem elbiselerden istiyorum, artık yaparsın bir güzellik.
kuzum sen aklını peynir ekmek bulamadın da kuru kuru mu yedin, bu ne allasen, bırak kim nasıl geliyorsa gelsin, nefesine güvenen borazancı başı der babacığım. bulmuşlar seni saf verdiğin paranın faizini de isteyecekler utanmasalar.
lütfen az hesap kitap diyorum. ağaçta yetişmiyor o paralar. bunun ablalıkla iyi evlatlıkla alakası yok, kendini sömürtmemekle alakası var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…