• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ay sende muz varmi aldin mi

Ayyy aklıma geldi ben küçükken sular kesilmişti evde parayı odeyememistik annemin dostu vardı evde sabahtan akşama kadar yatardı evde uyanıncada annemi eşek sudan gelesiye doverdi eğer yemek su filan yoksa annemde beni mahallenin bir ucundan öbür ucuna yollardi bir kapıdan su isterdim bir kapıdan ekmek yıllarca bırakmadı o adamı gitti birde çocuk doğurdu o adam için beni mahkemeye verdi

Ayyy aklıma geldi ben küçükken sular kesilmişti evde parayı odeyememistik annemin dostu vardı evde sabahtan akşama kadar yatardı evde uyanıncada annemi eşek sudan gelesiye doverdi eğer yemek su filan yoksa annemde beni mahallenin bir ucundan öbür ucuna yollardi bir kapıdan su isterdim bir kapıdan ekmek yıllarca bırakmadı o adamı gitti birde çocuk doğurdu o adam için beni mahkemeye verdi

Yani yuh ne kadar tuhaf vr dengesiz anneniz var. Elin adami icin evladina nasil kiyabiliyor. Dost ne demek ayrica bi anneye hic yakistiramiyorum bu tarz seyleri. Yazik cidden cok yazik

Neler yasamissiniz...Allah bundan sonra hep güzel günler ve anılar yaşatsin size inşallah

Kizlar artik lutfen bana bi akil verin daha once ki konumu okuyanlar bilir komsumla basim dertte hergun ama hergun biseyler istemeye geliyo daha onceki konumda anlatmistim neyse benden aldigi borcu getirdi biraz gecikti ama diyerek ama malesef bitmedi bitmiyor dun aksam geldi bulasik makine deterjani istedj esim evdeydi verdim ( benim deterjanim bitse elimde yikarim kimseden istemem misafiri varmista ondan istiyomus ) neyse ondan onceki gunleri anlatayim surekli geliyo yumurta istiyo oglu bu sene ana okuluna gidiyo ona hergun beslenme koyuyo bu anlattiklarim hergun ust uste olan seyler 1. Gun geldi oglu yumurta istedi kapiyi esim acti cocuk yumurta istiyomus esim dolaptan aldi verdi ertesi gun cocuk geldi annem muz istiyo dedi yok dedim ( benim kizim muzu cok sever o yuzden hic eksik olmaz evde bunu biliyor ) ertesi gun kendisi geldi bi tane elma ver dedi verdim gitti dun aradi hindistan cevizi istiyo aksaminda bulasik makinesi deterjani az once yine geldi sen muz aldinmi bi tane muz ver diyo biktim artik bigun patliycam diye korkuyorum benim kapimda market mi yaziyo anlamadim kizlar artik bu son ne soylerseniz yapicam ben komsu hani kotu olmayalim dedikce bu beni kullaniyo
durumları kötümü acaba belki kötüdür biraz fazla olmuş ama yinede birdaha gelirse diyin yüzüne karşı evimde size karşı hiç birşey yok diyin açık açık

pardon yorumu yeni okudum ve vazgeçtim bu insanlar senden ondan bundan ala ala sömüre sömüre üç kuruşu hesap ede ede bu duruma geliyor ciddi bir şekilde yüz yüze ağır konuşun bu kadar yüzsüzlükte olmaz

Kizlar artik lutfen bana bi akil verin daha once ki konumu okuyanlar bilir komsumla basim dertte hergun ama hergun biseyler istemeye geliyo daha onceki konumda anlatmistim neyse benden aldigi borcu getirdi biraz gecikti ama diyerek ama malesef bitmedi bitmiyor dun aksam geldi bulasik makine deterjani istedj esim evdeydi verdim ( benim deterjanim bitse elimde yikarim kimseden istemem misafiri varmista ondan istiyomus ) neyse ondan onceki gunleri anlatayim surekli geliyo yumurta istiyo oglu bu sene ana okuluna gidiyo ona hergun beslenme koyuyo bu anlattiklarim hergun ust uste olan seyler 1. Gun geldi oglu yumurta istedi kapiyi esim acti cocuk yumurta istiyomus esim dolaptan aldi verdi ertesi gun cocuk geldi annem muz istiyo dedi yok dedim ( benim kizim muzu cok sever o yuzden hic eksik olmaz evde bunu biliyor ) ertesi gun kendisi geldi bi tane elma ver dedi verdim gitti dun aradi hindistan cevizi istiyo aksaminda bulasik makinesi deterjani az once yine geldi sen muz aldinmi bi tane muz ver diyo biktim artik bigun patliycam diye korkuyorum benim kapimda market mi yaziyo anlamadim kizlar artik bu son ne soylerseniz yapicam ben komsu hani kotu olmayalim dedikce bu beni kullaniyo
Ne isterse istesin yok diyin zamanla istemekten vazgececek.

Yani yuh ne kadar tuhaf vr dengesiz anneniz var. Elin adami icin evladina nasil kiyabiliyor. Dost ne demek ayrica bi anneye hic yakistiramiyorum bu tarz seyleri. Yazik cidden cok yazik
Canım.adam evliydi 5 tane çocuğu vardı ilk karısından bir tanede annemden oldu ben adamı karakola şikayet ettim neyse mahkemeye filan çıktık sonra herşey benim lehine ilerlerken annem herifle bir olup bana karşı dava açtı böyle oldu işte

Canım.adam evliydi 5 tane çocuğu vardı ilk karısından bir tanede annemden oldu ben adamı karakola şikayet ettim neyse mahkemeye filan çıktık sonra herşey benim lehine ilerlerken annem herifle bir olup bana karşı dava açtı böyle oldu işte

Sizde sorun yok zaten. Anneniz ahlaksizmis. Allah hayirli insanlarla karsilastirsin. Uzuldum gecmis olsun size de. Insallah mutlu olursunuz bubdan sobra da

Nefret ediyorum ya bu tip insanlardan. Resmen kullanicak adam geziyolar. Her geldiginde her seferinde yok de anlar artik vermek istemedigini. Hersey para degil bazen ama insan kullanilmis gibi hissediyo kendini. Yuz verme valla dahada tepene cikar boyleleri sen utanip sustukca iyce kuduruyolar.

Ay gerçekten inanmiyoruuum. Bu nasil bir terbiyesizlik. Muhatap bile olmayin öyle insanlarla.

Annemin komşusu yemek yapacağı zaman annemden patates ve Soğanları alıp üst komşunun sıvı yağ alıp diğerinden Salça alıyormus annem büyük bir sitede 3p katlı apartmanda oturuyor kadının durumu çok çok iyi fırınları pastaneleri var .canım kek istedi diyince hemen toplamaya başlıyorum biraz yağ un şeker herkesten ayrı ayrı site büyük olunca herkes birbirinden geç haberdar olmuş en son annem yok bendede siz borekcisiniz asıl sizde olur böyle şeyler biraz da sen ver kabartma tozu kiloluk alırsınız siz diyince bir daha anneme gitmemiş ama hiç sıvı yağ almadığını söylüyorlar herkesten 1 bardak istiyormuş her hafta birinden istese 120 dairevar yani siz de bozuk bir günde siz gidin birseyler isteyin eee hep sen mi istiycek diyip basiverin kahkahayi bunu sık yapın anladigim kadarıyla cimri tahammül edemez

Hayir canim kocasi oyle para vermicek biri degil kadin bu yaz 12 yasindaki oglunu sanayiye verdi calissn diye cocuk 1000 lira kazanmis 3 ayds adam onu bile almamis evde duruyomus para vermick adam evde para birakirmi
Neee kız benim oğlum da 12 yaşında ayakkabı bağcıklarını fiyonk yapamiyo.:oha: 12 yaşında çocuk çalıştırmak yasal olarak suçtur. Çocuk sömürüsüdür:sinirli:

Neee kız benim oğlum da 12 yaşında ayakkabı bağcıklarını fiyonk yapamiyo.:oha: 12 yaşında çocuk çalıştırmak yasal olarak suçtur. Çocuk sömürüsüdür:sinirli:
Bence yaz tatillerinde agir olmayan islerde calismalilar tanidiklarin yaninda.Amac para kazanmak olmamali elbette.

Sizin kizinizin ozel bir durumu yoksa ve soylediginiz gercekse cok uzulurum kendi bagimsiz hareket edemiyor demektir.

Back
X