• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ay sende muz varmi aldin mi

Insallah emin olun bende sizin gibiyim kimseden kardesim dhi olsa bisey isteyemem ha yanlis anlasilmasin komsuluk iliskilerine karsi degilim hani acil bisey olur gelinir jstenir ben isteyemem ama o an icin gerckten ihtiyaci olan hani cikip alacak durumda olmayan komsum gelsin istesin kapim sonuna kadar acik bunada yaptm ama bu konsum artk beni kullanmaya basladi
ayyy hiç gelmedi mi yaaa :)
haşlar haşlamaz yazın lütfen :)

Bizim bir komşuda elektronik cihaz meraklısı her temizlikte hali yıkama robotu istiyor.en az 20 yıllık komsu bisey de diyemiyoruz bir iki bahane ettik te ya arsız yada unutuyor

önceki konusundada bi kaç gün sesi çıkmamıştı borç para isteyince kurtuldum sandı. sonra bu konu açıldı yine aynı sessizlik. kadın gelince konu sahibi yine ona bişey dememeye devam etcek. yeni konular açıp bizleri yine sinir etcek. bu konu sayfalarca fazla uzadı sanki. hayır yeni mesaj var diye merak edip bakıyorum :işsiz: hem başlık farklı içerik aynı konular Mune Mune

önceki konusundada bi kaç gün sesi çıkmamıştı borç para isteyince kurtuldum sandı. sonra bu konu açıldı yine aynı sessizlik. kadın gelince konu sahibi yine ona bişey dememeye devam etcek. yeni konular açıp bizleri yine sinir etcek. bu konu sayfalarca fazla uzadı sanki. hayır yeni mesaj var diye merak edip bakıyorum :işsiz: hem başlık farklı içerik aynı konular Mune Mune
Bu benim konsumla actigim ikinci konu hanimefendu eger ki cok rahatdiz olduysanhiz benim konularima bakmazsinz boylelikle sinir olmazsiniz ben komsuma bisey diyemekten cok mu memnunum zannediyosunuz ama bu kez kararliyim ve sonucu kesinlikle burada paylasacagim

Aksam uzeri disari ciktm kizlar gordum komsuyu pazartesi okul var kesin gelir diyordum ya megerse 2 gundur cocugu hastaymis okula gondermiyomus sanirim o yuzden gelmedj bisey istemeye

Kizlar artik lutfen bana bi akil verin daha once ki konumu okuyanlar bilir komsumla basim dertte hergun ama hergun biseyler istemeye geliyo daha onceki konumda anlatmistim neyse benden aldigi borcu getirdi biraz gecikti ama diyerek ama malesef bitmedi bitmiyor dun aksam geldi bulasik makine deterjani istedj esim evdeydi verdim ( benim deterjanim bitse elimde yikarim kimseden istemem misafiri varmista ondan istiyomus ) neyse ondan onceki gunleri anlatayim surekli geliyo yumurta istiyo oglu bu sene ana okuluna gidiyo ona hergun beslenme koyuyo bu anlattiklarim hergun ust uste olan seyler 1. Gun geldi oglu yumurta istedi kapiyi esim acti cocuk yumurta istiyomus esim dolaptan aldi verdi ertesi gun cocuk geldi annem muz istiyo dedi yok dedim ( benim kizim muzu cok sever o yuzden hic eksik olmaz evde bunu biliyor ) ertesi gun kendisi geldi bi tane elma ver dedi verdim gitti dun aradi hindistan cevizi istiyo aksaminda bulasik makinesi deterjani az once yine geldi sen muz aldinmi bi tane muz ver diyo biktim artik bigun patliycam diye korkuyorum benim kapimda market mi yaziyo anlamadim kizlar artik bu son ne soylerseniz yapicam ben komsu hani kotu olmayalim dedikce bu beni kullaniyo

neden patlamaktan korkuyorsunuz ki, patlayın gitsin bu ne yüzsüzlük böyle ya !

Ben bekarken annemin de boyle bir komsusu vardi,
Salata yapardi kapiyi calip uzerine zeytinyagi dokmemizi isterdi
Kendisine misafir gelirdi misafiri yollardi
Misafir : "şu şekerlige şeker koyacakmissin "derdi
Annem de:" derhal efendim" derdi( bu kismi şaka:-))
Hic sasrmadim bu konuya
Annem nasil mi kurtulmustu
TAŞINARAK:KK39:

Kizlar artik lutfen bana bi akil verin daha once ki konumu okuyanlar bilir komsumla basim dertte hergun ama hergun biseyler istemeye geliyo daha onceki konumda anlatmistim neyse benden aldigi borcu getirdi biraz gecikti ama diyerek ama malesef bitmedi bitmiyor dun aksam geldi bulasik makine deterjani istedj esim evdeydi verdim ( benim deterjanim bitse elimde yikarim kimseden istemem misafiri varmista ondan istiyomus ) neyse ondan onceki gunleri anlatayim surekli geliyo yumurta istiyo oglu bu sene ana okuluna gidiyo ona hergun beslenme koyuyo bu anlattiklarim hergun ust uste olan seyler 1. Gun geldi oglu yumurta istedi kapiyi esim acti cocuk yumurta istiyomus esim dolaptan aldi verdi ertesi gun cocuk geldi annem muz istiyo dedi yok dedim ( benim kizim muzu cok sever o yuzden hic eksik olmaz evde bunu biliyor ) ertesi gun kendisi geldi bi tane elma ver dedi verdim gitti dun aradi hindistan cevizi istiyo aksaminda bulasik makinesi deterjani az once yine geldi sen muz aldinmi bi tane muz ver diyo biktim artik bigun patliycam diye korkuyorum benim kapimda market mi yaziyo anlamadim kizlar artik bu son ne soylerseniz yapicam ben komsu hani kotu olmayalim dedikce bu beni kullaniyo
İstedıkce verırsen böyle olur yok de her ıstedıgın de yok yok yok de sonra oda bıkacak .

Back
X