- 21 Şubat 2012
- 2.670
- 1.270
- 333
- Konu Sahibi elifduru2101
Ne muzmus kardesim beee uzamista uzamis.:)))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy hiç gelmedi mi yaaa :)Insallah emin olun bende sizin gibiyim kimseden kardesim dhi olsa bisey isteyemem ha yanlis anlasilmasin komsuluk iliskilerine karsi degilim hani acil bisey olur gelinir jstenir ben isteyemem ama o an icin gerckten ihtiyaci olan hani cikip alacak durumda olmayan komsum gelsin istesin kapim sonuna kadar acik bunada yaptm ama bu konsum artk beni kullanmaya basladi
yok valla gelmedi ben sok ben manset o derece kac gun oldu hic bisey istemedi acaba toplu alisverise falanmi ciktiayyy hiç gelmedi mi yaaa :)
haşlar haşlamaz yazın lütfen :)
Bence buraya uye el salla komsuna :)Yok
yok valla gelmedi ben sok ben manset o derece kac gun oldu hic bisey istemedi acaba toplu alisverise falanmi cikti
Bu benim konsumla actigim ikinci konu hanimefendu eger ki cok rahatdiz olduysanhiz benim konularima bakmazsinz boylelikle sinir olmazsiniz ben komsuma bisey diyemekten cok mu memnunum zannediyosunuz ama bu kez kararliyim ve sonucu kesinlikle burada paylasacagimönceki konusundada bi kaç gün sesi çıkmamıştı borç para isteyince kurtuldum sandı. sonra bu konu açıldı yine aynı sessizlik. kadın gelince konu sahibi yine ona bişey dememeye devam etcek. yeni konular açıp bizleri yine sinir etcek. bu konu sayfalarca fazla uzadı sanki. hayır yeni mesaj var diye merak edip bakıyorumhem başlık farklı içerik aynı konular
Mune
kac gun oldu hic bisey istemedi acaba toplu alisverise falanmi cikti
Kizlar artik lutfen bana bi akil verin daha once ki konumu okuyanlar bilir komsumla basim dertte hergun ama hergun biseyler istemeye geliyo daha onceki konumda anlatmistim neyse benden aldigi borcu getirdi biraz gecikti ama diyerek ama malesef bitmedi bitmiyor dun aksam geldi bulasik makine deterjani istedj esim evdeydi verdim ( benim deterjanim bitse elimde yikarim kimseden istemem misafiri varmista ondan istiyomus ) neyse ondan onceki gunleri anlatayim surekli geliyo yumurta istiyo oglu bu sene ana okuluna gidiyo ona hergun beslenme koyuyo bu anlattiklarim hergun ust uste olan seyler 1. Gun geldi oglu yumurta istedi kapiyi esim acti cocuk yumurta istiyomus esim dolaptan aldi verdi ertesi gun cocuk geldi annem muz istiyo dedi yok dedim ( benim kizim muzu cok sever o yuzden hic eksik olmaz evde bunu biliyor ) ertesi gun kendisi geldi bi tane elma ver dedi verdim gitti dun aradi hindistan cevizi istiyo aksaminda bulasik makinesi deterjani az once yine geldi sen muz aldinmi bi tane muz ver diyo biktim artik bigun patliycam diye korkuyorum benim kapimda market mi yaziyo anlamadim kizlar artik bu son ne soylerseniz yapicam ben komsu hani kotu olmayalim dedikce bu beni kullaniyo
Ben de çok merak ediyorumbugunde gelmedimi hala :)
Yok kadin gelmiyo gercekten ya kadin buraya uyeydi yazdigimi gordj yada whatsapa koydugumu baska bi aciklamasi yok yoksa simdiye kadr coktan asindirirdi kapiyiBen de çok merak ediyorum![]()
Watsap a ne koymuştun ? Ben kaçırmışım orayıYok kadin gelmiyo gercekten ya kadin buraya uyeydi yazdigimi gordj yada whatsapa koydugumu baska bi aciklamasi yok yoksa simdiye kadr coktan asindirirdi kapiyi
Bi tane karikatur koymustumWatsap a ne koymuştun ? Ben kaçırmışım orayı
İstedıkce verırsen böyle olur yok de her ıstedıgın de yok yok yok de sonra oda bıkacak .Kizlar artik lutfen bana bi akil verin daha once ki konumu okuyanlar bilir komsumla basim dertte hergun ama hergun biseyler istemeye geliyo daha onceki konumda anlatmistim neyse benden aldigi borcu getirdi biraz gecikti ama diyerek ama malesef bitmedi bitmiyor dun aksam geldi bulasik makine deterjani istedj esim evdeydi verdim ( benim deterjanim bitse elimde yikarim kimseden istemem misafiri varmista ondan istiyomus ) neyse ondan onceki gunleri anlatayim surekli geliyo yumurta istiyo oglu bu sene ana okuluna gidiyo ona hergun beslenme koyuyo bu anlattiklarim hergun ust uste olan seyler 1. Gun geldi oglu yumurta istedi kapiyi esim acti cocuk yumurta istiyomus esim dolaptan aldi verdi ertesi gun cocuk geldi annem muz istiyo dedi yok dedim ( benim kizim muzu cok sever o yuzden hic eksik olmaz evde bunu biliyor ) ertesi gun kendisi geldi bi tane elma ver dedi verdim gitti dun aradi hindistan cevizi istiyo aksaminda bulasik makinesi deterjani az once yine geldi sen muz aldinmi bi tane muz ver diyo biktim artik bigun patliycam diye korkuyorum benim kapimda market mi yaziyo anlamadim kizlar artik bu son ne soylerseniz yapicam ben komsu hani kotu olmayalim dedikce bu beni kullaniyo
En sonun da böyle sınırlenıp arsız kadın benı market mı sandın he dıyeceksın görecek neyse sen uyma banaBi tane karikatur koymustum