- 16 Şubat 2019
- 820
- 251
- 103
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
-
Canım çok ışık vurmuş görünmuyorkibebim de aynı marka negtif dimi ? Eki Görüntüle 3559437
muhtemelen kuruma çizgisidir ondan yok oluyor olmalıKızlar bişey sormak istiyorum nerdeyse bir haftadır bu markayı yapıyorum önce çizgi var gözle görüyorum hatta burdada konum var bir kaç saat sonra bakıyorum çizgi kaybolmuş neden acaba bilen varmı acaba
Ama canım daha önce yaptığımda hiç kuruma çizgisi görmedim güvenilir bir markaydı hiç kuruma çizgisine rastlamadim varsa var yoksa yoktu niye böyle oldu bende anlamadımmuhtemelen kuruma çizgisidir ondan yok oluyor olmalı
Canim sanki ben gördüm ama umarım benimki gibi bir kaç saat sonra silinmez kuruma çizgisi olmuyor biliyorum ama yorumlardan bende anlamadım
Bunlarda benim testler canım ilk on dk çıktı akşam baktım yoktu giymiş o çizgi
başka bir marka ile yeniden yapın öyleyse ama ben bunlarda çizgi göremedim sankiBunlarda benim testler canım ilk on dk çıktı akşam baktım yoktu giymiş o çizgi
Çok çekmiştim canım o kadar test yaptımki net olanı atayım canımbaşka bir marka ile yeniden yapın öyleyse ama ben bunlarda çizgi göremedim sanki
gecikme var mı peki varsa en garanti kan vermekÇok çekmiştim canım o kadar test yaptımki net olanı atayım canım
İşte bunlar canımbaşka bir marka ile yeniden yapın öyleyse ama ben bunlarda çizgi göremedim sanki
hangi marka ve evet çok erken 12 gün sonra yaptığımda silik görmüştüm benEki Görüntüle 3559450 kızlar yumurtlama da pik görüp değerlendirmiştim 7 gün oldu sağ kasıkta çok doluluk ve ağrı olunca yapayım dedim böyle çıktı silik mi ben mi öyle görüyom çok erken değil mi acaba daha 7 gün geçmişti yumurtlama üstünden
çok çok ince bir çizgi var gibi ama dediğim gibi en garantisi kanİşte bunlar canım
Var canım gördün mü canım çizgiyi ilk yaptığımda çıplak gözle çok netti hatta ben var dedim akşam baktım silinmiş bende anlamadım halbuki çok netti çizgi hatta eşim hastaneye gidelim dedigecikme var mı peki varsa en garanti kan vermek
evet bence de acilden kan ver en kısa zamandaVar canım gördün mü canım çizgiyi ilk yaptığımda çıplak gözle çok netti hatta ben var dedim akşam baktım silinmiş bende anlamadım halbuki çok netti çizgi hatta eşim hastaneye gidelim dedi
Prodoctor erken gebelik sağ yumurtalığımda ağrı ve doluluk hissi gibi varhangi marka ve evet çok erken 12 gün sonra yaptığımda silik görmüştüm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?