- 16 Şubat 2019
- 821
- 251
- 103
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
-
İşte canım geçen pazarda öyle gittim gene bu çizgi yüzünden negatif çıktı şuan korkuyorum gitmekten negatif çıkar diye yoktur dedim evde vardi tekrar yapayım dedim kan verdikten iki gün sonra böyle çizgi çıkınca tekrar testlere sardım ne yapacağım bilmiyorum elimde durmuyor bu çizgileri gördükçe acaba varmı diye sürekli yapasim geliyorevet bence de acilden kan ver en kısa zamanda
birkaç gün daha bekleyip testi yenileyin bence çok başıdır varsa bile yedi günde benim kanda dahil negatif çıktıProdoctor erken gebelik sağ yumurtalığımda ağrı ve doluluk hissi gibi var
kaç gün gecikme var canımİşte canım geçen pazarda öyle gittim gene bu çizgi yüzünden negatif çıktı şuan korkuyorum gitmekten negatif çıkar diye yoktur dedim evde vardi tekrar yapayım dedim kan verdikten iki gün sonra böyle çizgi çıkınca tekrar testlere sardım ne yapacağım bilmiyorum elimde durmuyor bu çizgileri gördükçe acaba varmı diye sürekli yapasim geliyor
Yani bencede çıkmaz ama canım burda bir konu görmüştüm sanki orda öyle biri hamileyim demişti biraz daha bekleyip kan ver canımEki Görüntüle 3559450 kızlar yumurtlama da pik görüp değerlendirmiştim 7 gün oldu sağ kasıkta çok doluluk ve ağrı olunca yapayım dedim böyle çıktı silik mi ben mi öyle görüyom çok erken değil mi acaba daha 7 gün geçmişti yumurtlama üstünden
Üç gün olacak canım ama işte polistik over var o yüzden emin olamıyorum adetim hep şaşar bazen iki ay bile olmadığım oldukaç gün gecikme var canım
Sabah ilk idrarla yapayım bidebirkaç gün daha bekleyip testi yenileyin bence çok başıdır varsa bile yedi günde benim kanda dahil negatif çıktı
anladım canım bende de var polikistik inşallah Allah gönlüne göre versinÜç gün olacak canım ama işte polistik over var o yüzden emin olamıyorum adetim hep şaşar bazen iki ay bile olmadığım oldu
Evet ya canım hiç sorma sürekli internetten gebelik testi alıyorum elimde olmuyor ev test doldu amin amin canım Allah'ım sana bana isteyen herkese versinanladım canım bende de var polikistik inşallah Allah gönlüne göre versinama en önemli olan şey kafanı sakinleştirmek takıntı haline getirip sürekli test falan yapınca da olumsuz etkiliyor vücudu
ben de öyle yapıyordum ve psikolojim bozuldu baya en son kendime söz verdim zamanından önce yapmicam diye sonrasında çok şükür nasip oldu sana da olsun inşallahEvet ya canım hiç sorma sürekli internetten gebelik testi alıyorum elimde olmuyor ev test doldu amin amin canım Allah'ım sana bana isteyen herkese versin
Çok teşekkürler canım sağol çok mutlu oldum hamile misin canım sen nasıl kafandan attın canım ben atamıyorum aklım hep bu testlerde sürekli yeni marka alıyorum daha paronayak oldum varyaben de öyle yapıyordum ve psikolojim bozuldu baya en son kendime söz verdim zamanından önce yapmicam diye sonrasında çok şükür nasip oldu sana da olsun inşallahdua edeceğim senin için
evet canım hamileyim darısı sana olsunÇok teşekkürler canım sağol çok mutlu oldum hamile misin canım sen nasıl kafandan attın canım ben atamıyorum aklım hep bu testlerde sürekli yeni marka alıyorum daha paronayak oldum varya
Çok teşekkürler canım amin ya kaç haftalıksin canım bide bu düşünceden arindiktan ne kadar süre sonra hamile.kaldin canımevet canım hamileyim darısı sana olsunböyle yaparak kendime zarar vermekten başka bir şey yapmadığımın farkına vardım önce sonra kendime sınır koydum ve olmama ihtimaline de kendimi alıştırmaya çalıştım sonrası zaten nasip
Ne güzel canım senin adına çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin sağ salim doğar İnşallahevet canım hamileyim darısı sana olsunböyle yaparak kendime zarar vermekten başka bir şey yapmadığımın farkına vardım önce sonra kendime sınır koydum ve olmama ihtimaline de kendimi alıştırmaya çalıştım sonrası zaten nasip
16 haftalık canım ben senin gibi durmadan test yaptığım ayın içerisinde kaldım ama durumlarım biraz farklı oldu aynı ay içerisinde ara kanama geçirdim yumurtlama günüm kaydı falan ovulasyon takibi yaptım stresten uzaklaştım o şekilde o ay içinde öğrendimÇok teşekkürler canım amin ya kaç haftalıksin canım bide bu düşünceden arindiktan ne kadar süre sonra hamile.kaldin canım
amin inşallah canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınNe güzel canım senin adına çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin sağ salim doğar İnşallah
Ay ne güzel hayırlı olsun canım sağlıkla kucağınıza alın isallah sürekli test yaparken mi öğrendin canım16 haftalık canım ben senin gibi durmadan test yaptığım ayın içerisinde kaldım ama durumlarım biraz farklı oldu aynı ay içerisinde ara kanama geçirdim yumurtlama günüm kaydı falan ovulasyon takibi yaptım stresten uzaklaştım o şekilde o ay içinde öğrendim
Amin canım ya çok kötü bir durum Allah'ım herkese nasip etsinamin inşallah canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
hayır test yapmayı bıraktım 12 gün yapmadım bi gün ablam bugün yap dedi öylece yapıp öğrendimAy ne güzel hayırlı olsun canım sağlıkla kucağınıza alın isallah sürekli test yaparken mi öğrendin canım
amin inşallah ne kadarlık evlisinAmin canım ya çok kötü bir durum Allah'ım herkese nasip etsin
8 sene olacak canım 31 yaşındayım benim anlamadığım o çizgi neden kayboldu canım sende gördün canımamin inşallah ne kadarlık evlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?