- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
anladım rabbim nasip etsin inşallah en kısa zamanda8 sene olacak canım 31 yaşındayım benim anlamadığım o çizgi neden kayboldu canım sende gördün canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım rabbim nasip etsin inşallah en kısa zamanda8 sene olacak canım 31 yaşındayım benim anlamadığım o çizgi neden kayboldu canım sende gördün canım
Çok teşekkürler canım amin herkese nasip etsin inşallah işte bende anlamadım canım gördün dime canım çizgiyi hayal değil yanianladım rabbim nasip etsin inşallah en kısa zamandavalla onu ben de anlamadım neden gittiğini
gördüğüme çok emin değilim yani yok gibi görünüyor aslında ama fotoğrafta görünmüyor olabilirÇok teşekkürler canım amin herkese nasip etsin inşallah işte bende anlamadım canım gördün dime canım çizgiyi hayal değil yani
Görmedim ama çizgiyi tabiki kameradan kaynaklı olabilirEki Görüntüle 3559696 benimde testim bu dün yaptım awox, yarın adeti günüm sizce var mı
Görmedim ama çizgiyi tabiki kameradan kaynaklı olabilir
Ya çizgi göremedim ama bilemedim belki kameradan kaynaklı da olabilir hakkınızda hayırlısı olsun adet günü olmazsanız tekrar yapın umut çok tuhaf yaEki Görüntüle 3559697 şimdi daha net sanırım olmayadabilir ya adeti yarını bekliyorum
belirti olmasa yok dicem de vucut oyun oynuyor olabilir bakalım hayırlısı olsun :)Ya çizgi göremedim ama bilemedim belki kameradan kaynaklı da olabilir hakkınızda hayırlısı olsun adet günü olmazsanız tekrar yapın umut çok tuhaf ya
Belirtin ne canım bazen psikolojikte olabilir benimde öyleydi teste güvendim sürekli hamilelik belirtilerini yaşıyordumbelirti olmasa yok dicem de vucut oyun oynuyor olabilir bakalım hayırlısı olsun :)
kasık ağrısı çekilir gibi sürekli göğüs biraz büyüdü bir de vajinam akıntılı değil sulu iç çamaşır ıslak sürekli bilmiyorum bakalım ne olacak bak bu daBelirtin ne canım bazen psikolojikte olabilir benimde öyleydi teste güvendim sürekli hamilelik belirtilerini yaşıyordum
Bunda sanki hafif bir çizgi var canım yarın gene yap canım belirti de var olabilir hamilelik normalde awox iyi diyorlar bende buna inandım ama iyi değilmiş o test yüzünden kaç kez kan verdim beni çok yanılttıkasık ağrısı çekilir gibi sürekli göğüs biraz büyüdü bir de vajinam akıntılı değil sulu iç çamaşır ıslak sürekli bilmiyorum bakalım ne olacak bak bu da
dünkü test
Eki Görüntüle 3559712
aaa hadi ya bende awox iyi sanıyordum son attığım prodoctor . bilmiyorum ya neye güveneceğiz kopkoyu görmedikten sonra inanmamak gerek sankiBunda sanki hafif bir çizgi var canım yarın gene yap canım belirti de var olabilir hamilelik normalde awox iyi diyorlar bende buna inandım ama iyi değilmiş o test yüzünden kaç kez kan verdim beni çok yanılttı
Aynen öyle ya canım silik çizgiye artık güvenmiyorum bende bu markayı çok ovduler ordan aldım ama şuan büyük hayal kırıklığı yaşadım o yüzden en iyisi canım kan ver en azından daha emin olursun olmasa bile umutla beklemezsin bu çok kötüaaa hadi ya bende awox iyi sanıyordum son attığım prodoctor . bilmiyorum ya neye güveneceğiz kopkoyu görmedikten sonra inanmamak gerek sanki
kesinlikle haklısın yarın bakalım ne olacakAynen öyle ya canım silik çizgiye artık güvenmiyorum bende bu markayı çok ovduler ordan aldım ama şuan büyük hayal kırıklığı yaşadım o yüzden en iyisi canım kan ver en azından daha emin olursun olmasa bile umutla beklemezsin bu çok kötü
Bir iki gün bekle canım olmazsan direk kan ver hiç kendini yorma en azından kontrolde olmuş olursun hakkında hayırlısı olur inşallahkesinlikle haklısın yarın bakalım ne olacak
amin inşallah sen ne zamandır deniyorsunBir iki gün bekle canım olmazsan direk kan ver hiç kendini yorma en azından kontrolde olmuş olursun hakkında hayırlısı olur inşallah