• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Awox markasında bir tuhaflik var

6.webp
benimde testim bu dün yaptım awox, yarın adeti günüm sizce var mı

kasık ağrısı çekilir gibi sürekli göğüs biraz büyüdü bir de vajinam akıntılı değil sulu iç çamaşır ıslak sürekli bilmiyorum bakalım ne olacak bak bu da
dünkü test

Eki Görüntüle 3559712
Bunda sanki hafif bir çizgi var canım yarın gene yap canım belirti de var olabilir hamilelik normalde awox iyi diyorlar bende buna inandım ama iyi değilmiş o test yüzünden kaç kez kan verdim beni çok yanılttı

Bunda sanki hafif bir çizgi var canım yarın gene yap canım belirti de var olabilir hamilelik normalde awox iyi diyorlar bende buna inandım ama iyi değilmiş o test yüzünden kaç kez kan verdim beni çok yanılttı
aaa hadi ya bende awox iyi sanıyordum son attığım prodoctor . bilmiyorum ya neye güveneceğiz kopkoyu görmedikten sonra inanmamak gerek sanki

aaa hadi ya bende awox iyi sanıyordum son attığım prodoctor . bilmiyorum ya neye güveneceğiz kopkoyu görmedikten sonra inanmamak gerek sanki
Aynen öyle ya canım silik çizgiye artık güvenmiyorum bende bu markayı çok ovduler ordan aldım ama şuan büyük hayal kırıklığı yaşadım o yüzden en iyisi canım kan ver en azından daha emin olursun olmasa bile umutla beklemezsin bu çok kötü

Back
X