Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

güz güzeli ben sudenazin msn adresini sana Msn den yazdim online olunca görürsün sanirim yazimi, görüsmek üzere..

kelebek gibi canim msn kaydettim hele biraz cogalalim bulusmayi ozaman yapariz öptüm hepinizi sudenaz bitanemce yarencim kelebek gibi güz güzeli ve pinkangel simdilik bu kadariz sanirim kizlar cogalmaya devam edelim hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakin bye :içelim:

evt Sevval birazcik Msn de kaynasalim ve bir yandanda cogalalim o zaman bulusuruz. Senin yazdigina göre 7 kisiyiz. Birde ben baska forumdan birini taniyorum Viyanali onunla 8 oluyoruz yani fena bir sayi degil aslinda:)

kizlar konuyu asil acan kisi yani anabel onu unutmussunuz:)
kelebekgibinin tanidigi diger arkadas ile 9 olduk ee birde benim aysel ablacim varki oldukmu size 10 kisi hadi bakalim msn de kimseler yok gelinde kaynasalim aaaa:1yes2: :dance: :çiçek:

selam kizlar ne haber biz simdi yarencim ve dalolimla oturup sohpet ediyoruz bui bulusma teklifi bizi sevindirdi yeni dostluklar kurmak güzel olcak sudecim anabel ta isvicre sinirinda otuiruyormus gelirse vine cok güzel olur mama sanmiyorum :1no2:

kelebek gibi msnye kaydetim canim ama bi görusemedik

Bende arada bir girdim bugün Msn e sizi göremedim:)Hangi saatler giriyorsunuz daha cok? Arkadaslar birde bu konunun ilk sayfalarina baktimda gene Viyanali arkadaslar varmis ama epeydir yazmamislar, onlara özelden yazayimda baksinlar buraya..

BITANEMCE canim desene sohbet kazanini bensiz kaynatiyorsunuz hehehe
canim anabelin o kadar uzakta oldugunu bilmiyorum dogrusu ama dedigin gibi gelse cok güzel olur.kelebekgibi canim özel mesajlari gönderdinmi bakalim:)

Galiba saatlerimiz uyusmuyor arkadaslar ya da diger arkadaslarin cok vakitleri olmuyor belkide?!Bekleyelim bakalim:)

DALOLIM canim ya biz seninle o kadar görüstük o kadar konustuk ama msn lerimizi almadik :bbo: :sm_confused: :Roflol:
BITANEMCE den alda bari ekle msn e :1yes2:

Iyiyim sagol, sende iyisindir insallah. Hava cok güzel, bahar geldi....Herkese sevgiler...

hu hu ben geldimmmmmm evet kelebek gibi hava cok güzel yeni girdim eve gezdim esimle,
´kelebekgibi biz 10 wiende oturuyoruz ya sen ??

selamlar hayatim nasilsin bakalim efe pasamiz nasil annesi bebisimizi üsüttme sakin bak beni bahar havasi carpti galiba hasta olacagim:(

kelebekgibi canim yeni okudum msnden notunu kusura bakma sen gelmisin bende ciktimmisim insallah bugunlerde dek geleriz seninle tanisiriz..:1yes2: (KIZLAR COGALAMIYORUZ ASLINDA ILK SAYFALARDA COK KISI VAR VIYANADA AMA YAZMIYORLAR NEDEN ACABA ONLARADA ULASALIM ) öpt byeeee:çiçek: :çiçek:

kizlar ben geldim naber nasilsiniz sudecigim msn alir kaydederim canim kelebek gibi msn kaydettim ama bi karsilasmadikeee daha daha ne alemdesiniz yaren bitanemce sude ve kelebek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…