sizi uzun zamandir siteden izliyorum hepinizde cok hossunuz bilhassa tanimiyorum ama tanismayi cok isterdim biliyomusun ben seni gecen haftasonu reumenplatzda otururken gördüm ama sendin eminim yanindakilerde esinle kizindi herhalde biraz uzaktaydik bizde esimle kizim vardi benimde yanimda ben 9da oturuyorum oraya kizimin folkloru icin gelmistim her cumartesi ögleden sonra ordayim bu hafta cuma bulusuyomussunuz ne güzel keske bende sizle olabilseydim amaogün aksam 8e kadar calisiyorum isyerim jugendzentrum9 ogün park festivalimiz var keske hepiniz buraya gelseniz ne güzel olurdu bunu hersene yapiyoruz cok eglenceli oluyo tabi yoruluyoruz ama insallah bidakine bulusuruz sizi izlemeye devam edecegim mümkün oldugunca1.DALOLIM:KURABIYE VE EK BISEY DAHA
2.KELEBEKGIBI:KEK VE ELMALI KURABIYE
3.SUDENAZOGACA KISIR KURU PASTA
4.BITANEMCE:KREP VE EK BISEY
5.YARENCIGIM:
6.GÜLÜMM:
7.GELIN54:ICECEKLER
8.MISS CAWRES:MAKARNA SALATASI VE KEK CESITI
9.NURCENNET:MUFFIN VE EK BISEY
10.VICDANMUSTAFA:UN KURABIYESI VE EK BISEY
11.ESO:
12.MELIÖZGE:
13.ELA:
KIZLAR UNUTTUGUM BIRI VARMI VE DIGER ARKADASLARDA NE GETIRECEKLERINI VE GELIP GELEMIYECEKLERINI YAZARLARSA SEVINIRIM
YER KURZENTRUM OBERLA SAAT 14 TARIH :15,06.2007 CUMA
slm kizlar bir haftadir yoktum viyana disindaydim ikinci bulusma gerceklesiyor herkes gelir insallah. sude canim bak ben senin yazdiklarini gene anlamadim yargilamak bana düsmez bir insani kimse yargilayamaz herkes kendi yaptigindan sorumludur.benim ne demek istedigini anlamdigini gene savunuyorum ve savunacam ve bulusma gününde de senle konusacam. valla yorgunluk var üstümde bir haftanin yorgunlugu ama genede sizin icin gelecem yoksa inan iki gündür basimi yastiktan kaldiramiyorum,herkese iyi geceler öpt byeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?