Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

selamin hello kizlar,
naber bugun gununuz nasil basladi benimkisi berbat dun yuzmeye gitikk cok yorulduk ama sonunda super gulduk neyse size anlatirim 15 de :)) diz delii ben yaparsam varya sen parmaklarini birak benim parmaklarimi bile yersin guzel olmus diyeee sen beni öyle hafife alma guzelimm hem sinirimi bozma allahima göle atarim baktim bogulmadin ellerimle bogarimm neyse ben sudeyei halederim bu arada yaparim sarmalari ama sudenind edigi gibi tadimlik benim belim kaput oldugu icin pek duramiyorum bidaha belim kaput olursa bu koca beni degisdirir yenisini alir bundan eminim vicdancim bana o gunku kurabiyelerden yap super olmusdu kilom az ya biraz daha olsunondan diyorum :)) öptum sizleri kizlar cuma gunu bulusmak üzere

Delüsün iste delüüüüüülülülülülülülaelaelaelaelae Hem sen o kilolarla biraz zor yakalarsin beni:Roflolsaka yapiyorum bidenem benim)
(Tedbirimi alayimda mazallah üstüme felan oturmaya kalkar:Roflol:)
Kizlar hepnize merahaba.Haftasonunuz nasil gectzi bakalim.Bneimki fena degildi.Bulusmaya az kaldi ve ceydaninda degigi gibi galiba bu hafta biz bu bulusmayi gercekstirecegiza.s:Roflol:
Hava gercekten güzel gidiyor.Benim büyük kizim biraz rahatsiz ama o zamana kadar iyilesir insallah.Kiz delü sende bende tadimlik yaparsak ikimizin dolmasini birlestirir doyumluk yapariz:Roflol:sen yap dolmayi yap.Unutmadan seni degistirecek kocayi ben ne yaparim biliyormusunklava:

Kizlar ne güze latisiyorsunuz öyle..
Yaa ben birsey soracaktim. Bu 67 tranvayi yenilerden mi geliyor? Hani cocuk arabasini indirip bindirmek en sevmedigim istirde ondan soruyorum. Hep esim sürerdi ben hic aliskin degilim hatta dalga geciyolar benle, acemi $öför diye heheh
Insan birazcik gücsüz olunca böyle herseyi düsünüyor iste, bazen kilolu olmak ise yariyor yani.

Bulusmayada az kaldi gercekten, bu defa basaracagiz kiz insallah Gülcin :) Allah saglik sorunu falan vermedigi sürece yagmur yagsada gelicez artik

Herkes tabagini ,catalini falan kendi getiriyordu sanirim. Icecek getirmiyoruz bir kisi icecek degil mi?
Dolmayi ben pek beceremem kizlar yoksa yapardim, bu sene bir kez dolma sardim o da kizimin dogumgününe havaya girmistim öyle ama fena olmadi kizimin sansina. Kayinvalidem yakin bize onda yiyoruz ve gerek kalmiyor yapmama hehe

ben gelcem yani baya niyetliyim icecekleri getiriyorum ben ama sicak biseyler getiremem termusum yok bardak vs gibi biseyler getireyimmi yoksa herkez kendi mi getiriyor nasil yapiyosunuz? seve seve getiririm belirteyimde, ha bide siz coktandir birbirinizle yazisyorsunuz bide görüsüyorsunuz az cekiniyorum :)

ceydacim 67 tranvayi genelde yeni geliyor ama eskisine rastlöarsan bir tane gecsin bekle muhakkak arkasindan bir yeni gelir.Olmadi ben geliyim yardim ediyim sana a.s
Dedigin gibi bulusma bu sefe rgercekelsecek insallah.Yagmur bile yagsa gelelim:Roflol:
Hepmiz ihtiyacimiz olan kadar catal tabak kasik v.s getirelim evet.Ben termoslarimla cay ve kahvede getiririm kizlar.4termosum var.
Gelin cnaim benim cekinmene gerek yok.Hepmiz burada arkadasiz.Yaslarimizda bir memleketimizde bir.Hepimiz biriz yani.Bak ben daha 24 yasindayim ama 70 yasindaki MISS CAWRES e nasil takiliyourm:Roflol:sırnaşık şeylaelaelaelaelae
Kizlar bugün kaynimin nikahi var saat 2 de bizim evin ynaindaki Magistratta.Bneim gidip hazirlanmam lazim artik.Of ya bir de regl olmusum.Agriyi hic sormayin.Bütün gece uyumadim zaten.Kizim hasta 40 dereceye cikti atesi.Allahtan cabuk düsürebildim.Umuyorum bulusma gününe kadar ikimizde iyilesiriz.Hepinizi kocamnnn öpüyorummmm:1hug:a.s.

evet kizlar az kaldi bulusmaya gelin54 canim herkes kendi bardagini getirir sen zahmet etme baska ne kaldi bi sorun yok sanirim simdilik

Gülcin sagol canim cok yardimseversin, ben seni orada beklerim bana yardim edersin dermisim hehe Saka yaa yeni tranvayi beklerim ben.
Hep yakin yerlere gidiyordum tranvaya binmiyorum bu yüzden otobüsle gidiyorum falan..
Bir defasinda asansör bozuk merdivenden nasil cikaricam arabayi diye düsünüyodum, derken kizimi kucagima aldim arabasinida cekerim elimde tersten dedim, sürdügüm taraftan degil önden cekiyorum ( dalginlik iste), ellememle devirdim arabayi, iyiki kizimla cekmemisim diyorum birde Adamin biri yardim etti baride.
Araba maceralarimdan biri hehe:)

Gelin canim cekinme yaa, hepimiz Gülcin'in de dedigi gibi ayni vatandaniz, hepimiz ayni yaslardayiz... daha ne olsun. Mutlaka gel ki yeni arkadasliklarimiz olsun!
Özellikle benim ihtiyacvim var yeni dostluklara cünkü hic Türk komsumda yok, ee kafa dengi kimsede yok cevrede. Arkadasim desen elle sayilacak kadar az onlarinda hep isleri var kendine göre senede bir kez görüsüyoruz.
Neyse haydi verelim coskuyu
Bulusmaya geri sayim : son 3 gün

slm kizlar bir haftadir yoktum viyana disindaydim ikinci bulusma gerceklesiyor herkes gelir insallah. sude canim bak ben senin yazdiklarini gene anlamadim yargilamak bana düsmez bir insani kimse yargilayamaz herkes kendi yaptigindan sorumludur.benim ne demek istedigini anlamdigini gene savunuyorum ve savunacam ve bulusma gününde de senle konusacam. valla yorgunluk var üstümde bir haftanin yorgunlugu ama genede sizin icin gelecem yoksa inan iki gündür basimi yastiktan kaldiramiyorum,herkese iyi geceler öpt byeeeee

kiz gülcin sen benimle ugrasmasan olmaz demi gunun rast gitmez mecbur kk yazinca bana laf atman lazim kizim bak herkez benim seklime semalime hastaa (özelikle dalolim benim dudaklarima burnumdaki hizmaya hasta sırnaşık şey)
saka maka bi yana
kizlar ben cuma gunu gelemiyorum benim buyuk kizimin gösterisi var saat 13 30 da onun icin ben yokum :1no2: ve nezaman biteceni bilmiyorum daha dun ögrendim olacagini yoksa derdim cumartesi yapak bulusmayii kizlar artik siz bulusursunuz cuma gunu bi baska zaman ben gelirim senağlamasenağlama
öptum sizleri allaha emanetsinizz dilerim hersey gonlunuzce olur​

Miss kizinin gösterisi daha önemli tabiki, erken biterse gelirsin sende :)

Yaren ne yaptin kiz Viyana disinda böyle yoruldun?
Bu aralar havalardanda insana bir agirlik geliyor bende cok uykuluyum bu ara.

sizi uzun zamandir siteden izliyorum hepinizde cok hossunuz bilhassa tanimiyorum ama tanismayi cok isterdim biliyomusun ben seni gecen haftasonu reumenplatzda otururken gördüm ama sendin eminim yanindakilerde esinle kizindi herhalde biraz uzaktaydik bizde esimle kizim vardi benimde yanimda ben 9da oturuyorum oraya kizimin folkloru icin gelmistim her cumartesi ögleden sonra ordayim bu hafta cuma bulusuyomussunuz ne güzel keske bende sizle olabilseydim amaogün aksam 8e kadar calisiyorum isyerim jugendzentrum9 ogün park festivalimiz var keske hepiniz buraya gelseniz ne güzel olurdu bunu hersene yapiyoruz cok eglenceli oluyo tabi yoruluyoruz ama insallah bidakine bulusuruz sizi izlemeye devam edecegim mümkün olduguncaizleniyorsunuz kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tanismak üzere byyyyyyyyyyyyy:içelim::enbuyukkk:

Yarencim;
Hosgeldin canim.Viyana disinda tatil amaclimi bulunuyordun?(azicik merakliyimdirdasırnaşık şey)
Önceki yazismalari bosver ya sen beni ya ben sen anlamadim ama sonuc tatliya baglandi.Piknikte konusur hallederiz.Cuma günü herkesi beklyiorum gelmeyeni yakarim ona göreklava:Kötü Kazen
Kiz bana bak miss yolarim senin o iki tel sacini kel kalirsin.Kizin gösterisi biter bitmez damlyiorsun yoksa mahvederim seniKötü Kazen
E bu kadar tehdite sanirim herkes gelecektirnaniknaniklaelaelaelaelae:Roflol:

meloscum gelememene üzüldüm bir kisi fazla olsak bizim icin daha iyiydi .Ne kadar kalabalik olsak o kadar eglenirdik dogrusu.Kizlar bu arada havalarda tam bizim istedigimiz gibi olacak galiba 31 derece gösteriyor.

selam kizlar...
evet bulusmaya az kaldi gercekten.insallah herkes gelir ve gzel bir bulusma gerceklestirebiliriz.ek olarak yapacagim seye daha karar veremedim ya.zamana biraktim.zamanim olursa ugrasli biseyler yapmayio düsünüyorum.bakalim artik.

miss cawres insallah arkadan gelirsin.senin deli konusmalarin ortaligi senlendirirdi kiz...birbirinize orda atisirdiniz ya....neyse insallah artik....

selam canlar uzun zamandir yazamadim pc bozuktu allaha sükür tamir edildi döndum araniza:sm_cool:cuma ki bulusmayi sabirsizlikla bekliyorum,
missssss kambersiz dügün olmaz mutlaka gel canim bisey hazirlamana gerek yok gel yetera.s

ya bana yardiminiz lazim ben kurparki bilmiyorum nerden nasil gitcem bilmiyorum net den bakiyorum bana viyana disini gösteriyo:) sinir oldum resmen ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…