Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

ceydacim canim insallah sende gidersin türkiyeye.Bana cok iyi gelecek eminim.En azindan moral olacak.Birde Allah izin verirse kayinvalidemlerden gecirecegim ikinci izin ailemle gecirecegim ilk izin olacak bu.Insallah su AMS isimizi bozmaz.Cünkü gidis gelis tarihimiz esimin AMS terminine bagli.

Ela insallah izin alirsin canim, bitanemceye katiliyorum..

Gülcin AMS artik hic rahatlik vermiyor yaa, ya kurs veriyor yahut yakin tarihe
veriyor. Insallah bit terslik cikmaz burdan.

Kizlar bugünde hava cok güzel biz kizimla ve esimle biraz gezdik, dondurmaciya gittik, kizimi parka götürdüm esim ise gitti ve bende eve geldim. Aslinda hiiic evde durasim yokta yalnizda zevkli olmuyorki heryerde kapali.
Hepinizin günü güzel gecer insallah...
Haydi bulusmaya az kaldiiii, 1 hafta kaldi sayilir..

sudenaz kelebek gibi miss cawres bitanemce yerencigim gülümm baska kim geliyosa bendde geliyom desin kizlar melisözge vicdan ela gelin54 baska eso bunlarda geliyormu

sudecigim ben senden yaprak dolmasi istiyom sen güzel yapiyon veya ben de güzel yaparim diyen biri varsa o yapsin
kizlar ben pogaca börek falan bakacam tam belli degil ama bi iki cesit yaparim

Dalolim cnaim istedigim dolma olsun tamam dolmada geitrcegim.Ama cok fazla yapamam.Tansiyon sorunum var ve ilaclarim beni mahvediyor.O yüzden doyumluk olmasada tadimlik yaparim yinede canim.
Birde bildigim kadari ile senin firin bozuk nasil yapacaksin sen??

valla ben gelmek isterim benim icin cok iyi bir deyisiklik olur. herkez pasta cörek börek getiriyor isterseniz bende bol bol icecek getiririm :) yada benden baska isteyiniz varsa yaparim ne isterseniz yazin. artik bir yer belirtin bence tarih kesin galiba ayin 15 saat kac ama? cvplarinizi bekliyorum :)

gelin 54 canim saat 13.00 gibi uygun olur bence.Tabi diger arkadaslarin fikirlerinide almak lazim.Icecek getirmen bence iyi fikir.Yer olarakta sanirim yine ayni yeri düsünüyor arkadasalar.Kurz zentrum oberlaa wig parki.

selam kizlar
yaw ben bayadir girmedim nete neler olmus neler olmamis baya birseyler kacirmisim:sm_cool: beni cok özlediniz biliyorum ama geldimmm benden kurtulus yok.
hindik ben sunu söyleyim yazilarin hepsini tek tek gözden gecirdim yari yari okudum birbirinizi kirmaya degmez yine birbirinizin yuzune bakacaksiniz onun icin bosverin bu bulusma olmasa bidaki bulusma olur herneyse aramiza yeni arkadaslar katilmis ! Yeni gelen arkadaslar aramiza hosgeldinizz sudenazin dedigine bakmayin ben gayet normal akli basinda briiyim deli felan degilimde o beni kiskandigindan öyle diyor kiskanma sudecim calis seninde olsun:teselli:sırnaşık şey
bulusma icin ben herseye varim bana yer tarih saat söyleyin ben gelirim benden kurtulus yokturr ama isdiyorsaniz cumbur cemat bizim eve gidekk benim thomasda yok bahcesine gitti musik sesi sorunda yok cocuklarda sorun etmez siplasin hotlasinlar ama yinede disari diyorsaniz oda olur bana saat tarih söyleyin ben gecen salata yaptim firinim bozuldu ama yaptim kek de yaparim bogca pek beceremiyorum ben bogca yapinca kafadan uydurup yapiyorum ama sonunda hep guzel oluyor sırnaşık şey dalolim kiz benim yapraklarimda guzel oluyorr ama ben yapmam benden isdemedin bikere gicikkk! cayda getiririmcunku caysiz olmuyor yaa benim iki buyuk termos var onlara yaparim okadar da yeter heralde olmazsa evde olanlarda varsa onlarda getirsin .
Ay yeter aklima birsey gelmiyor yazmak icin siz bana yeri tarihi saati söyleyin ben gelirimmm canlarim öptum sizleriiii ALLAHA EMANETSINIZZ

Kiz deliiiiiiiiiilülülülülülü
geldin yine bir sürü yazmis gitmissin ookuyana kadar anam agladişakkıdı
Kiz sen bisey geitrme vallahi zehirlenirizsırnaşık şey
Saka saka
senin dolmalarda güzel oluyorsa sende yap anacim yarismaya tabi tutariz zaten ben cok yapamayacagim o yüzden dolmalar senden olsun:Roflolsaka demiyorum ona göresırnaşık şey)
Cay bendede 4 tane termos var 1 bucuk litrelik bende yapar getiririm.
E hersey halloldu sayilir.Bir haftadan az bir süre kaldi.
Hepmize hayirli ugurlu olsun:Roflol:

gelin 54 canim evet sen icecekleri getirebilirsin iyi olur
deli misss canim sen vede bende iyi yaparim diyen herkes dolma yapabilir yapin getirin yer oberla dedik gecenki yer saat 2 dedik gün ayin 15 dedik baska sorun varmi sudecigim sen hastaysan sen dolma yapma kiyamam sana hepinize iyi günler diliyorum bulusmaya az kaldi öpüldünüz

Bende tekrar yazayim göremeyenlere hehe:)

Bulu$mamiz 15 Haziran cuma günü, saat 14:00, Kurpark Oberlaa...

Ben bir arkadasi cagiracagim, bir kursta tanismistim ve birkac kez görüstük hepsi o da 10.Viyanada oturuyor, insallah gelir.

Herkesi bekliyoruz bu güzel bulusmaya.

Kizlar gün gectikce heyecan artiyor.Dalolim canim yinede tadimlik olsun yapmaya calisirim senin icin.Bizim delüye kalirsak yanariz vallaha:Roflol:

Insallah Bende Gelecegim Bende Muffin Yaparim Cay Veya Kaffe Yaparim Yetistirirsem Baska Birseyde Yaparim Aksamdan Hazirlamam Gerekir Cünkü Cuma 12:30 Kadar Kursum Var Eve Gelip Alirim Cocuklarida Kindergartenden Alir Gelirim Ok Benide Yazin Hos Vakit Gecirmek Dilegiyle Hoscakalin öpüldünüz

Kizlar varya biz bir tanisalim kaynasalim neler yapariz nelerrrr.

Mesela sinemaya gidelim birgün hep birlikte. Ya cocuklarimiza birilerini bakabilecegi birgün olur yahut ben bir sinema biliyorum bebekler icin özel hemde fiyati ayni normal. Filmlerin sesleri bile bebeklere göre ayarlanmis, bezleme yeri..vs. hep varmis bende gitmedim henüz hic nasip olmadi. Yani yapacak aktiviteler buluruz...
Ayrica bisitleti olanlar varsa böyle bir yaz aksami eslerinizinde varsa sirali halde pespese bisiklet turlar iyapalim isteyenlerle cok zevkli oluyor. Cocuklari birakacak kimse gerekiyo tabi bunda..
Bu yalanci dünyada günleriizi güzel gecirelim diyorum yani beeeeeeeeenn:)

merhaba arkadaslar...
demek cuma günü saat 14 kurpark oberlaa tramvay duraginda bulusma gerceklesecek nasip olursa.bizim yolculuk ertelenmis ailevi bir sebepden dolayi.yani bende geliyorum insallah.
ama herkes ne yapacagini falan yazmis.börek pogaca kisir salata.geriye ne kaliyor ya.aklima bisey gelmiyor.caninizin istedigi bisey varsa ve ben onu becerebiliyorsam yaparim.ben un kurabiyesi yapayim bi.baska ne olsun söyleyin bi bakalim.

1.DALOLIM:KURABIYE VE EK BISEY DAHA
2.KELEBEKGIBI:KEK VE ELMALI KURABIYE
3.SUDENAZOGACA KISIR KURU PASTA
4.BITANEMCE:KREP VE EK BISEY
5.YARENCIGIM:
6.GÜLÜMM:
7.GELIN54:ICECEKLER
8.MISS CAWRES:MAKARNA SALATASI VE KEK CESITI
9.NURCENNET:MUFFIN VE EK BISEY
10.VICDANMUSTAFA:UN KURABIYESI VE EK BISEY
11.ESO:
12.MELIÖZGE:
13.ELA:
KIZLAR UNUTTUGUM BIRI VARMI VE DIGER ARKADASLARDA NE GETIRECEKLERINI VE GELIP GELEMIYECEKLERINI YAZARLARSA SEVINIRIM
YER KURZENTRUM OBERLA SAAT 14 TARIH :15,06.2007 CUMA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…