Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

danke bitanemce.umut ediyorum güzel arkadasliklarimiz olacak.sanada ulastiysa gideriz hep beraber diger arkadaslardanda katilmak isteyen olursa belirtsinler bulusalim.görüsmek üzere.tchüss

1- KelebekGibi (2.Viyana) = Elmali kurabiye - sosisli milföyler
2- Dalolim (10.Viyana)= Icecekler
3- Bitanemce (10.Viyana) = Pogaca
4- Sude_naz (10.Viyana) = Zeytinyagli yaprak dolmasi - kiymali pide - kurabiye
5- Yaren (10.Viyana) = Börek
6- Vicdan (11.Viyana) = Tiramisu - Recelli Kurabiye
7- Eso ( 12. Viyana) = Kisir
8- Ela ( 2. Viyana ) = Kek
9- Melisözge ( 18. Viyana ) = Pohaca - Patates Salatasi

Arkadaslar sevindim Ak fuarina gitmek isteyenler cogaldigi icin. Bence bu tür firsatlar kacirilmamali! Insanlar bizlere yardimci olmaya calisiyorlar bizlerde degerlendirmeliyiz degil mi!?

Bulusmaya tam bir hafta kaldi ne güzel!! Benim görümcemde yanimda gelebilir, Yaren'in görümcesi dedi bana görümcenide getir diye ve söyledim bakalim.

kizlar yapmayin ne olur ben dietteyim yaaaaaaaa:çok üzgünüm:
dayanamam yerim ben sonra:çok üzgünüm:
Bu arada diyorum ki ya herkes kendine catal bicak kasik bardak ve tabak getirsin arkadaslar yada birimiz bunu üstlenelim ne dersiniz hangisi daha makul olur??

bence herkes kendi getirsin tabagini catalini bu daha makul.her karara uyarim.belki bende kayinvalidemi getiririm bir mahsuru varmi arkadaslar bende misafir voralbergte oturuyor eger gitmesse tabi o güne kadar.

meliscim benim icin bir sorun degil kayinvaliden tabi diger arkadslarada sormak lazim ama sanmiyorum bir problem yaratsin.

ben onun icinde degisiklik olsun istedim biliyormusun sude naz ayrica ilgine tesekkürler.daha onada teklif etmedim zaten önce arkadaslarin fikrini alayim dedim

MELIS CIM TABI GETIR CANIM SEVINIRIZ.
sude bencede iyi fikir okadar tabak canak kimse ugrasamaz zaten, herkes kendi tabaklarini geritsin!!bide yaptigi yicege görede tabagini ayarlasin ki masayi ona göre kurariz,

Kizlar bencede herkes tabagini canagini getirsin.:1yes2:
Gülümm senide listeye ekliyorum hee Yaren'in yanina:) Görümceme söyledim eger calismazsa gelecek gibi bakalim bu hafta belli olur:1rolleyes:

Vicdancim sende costun hee cidden, kiz kendine o kadar zahmet verdirme yaa, bak zaten toplam kac cesit oldu, hepsi yenmez ki, ziyan olur. Herkes ac gelsin hee :icecream:

Listeyi her yeni sayfaya tekrardan koyuyorum göz önünde dursun:dance:
Heyecan artiyorrrrrr:teytey:

1- KelebekGibi - Fosforlu (2.Viyana) = Elmali kurabiye - sosisli milföyler
2- Dalolim (10.Viyana)= Icecekler
3- Bitanemce (10.Viyana) = Pogaca
4- Sude_naz (10.Viyana) = Zeytinyagli yaprak dolmasi - kiymali pide - kurabiye
5- Yaren - Gülümm (10.Viyana) = Börek
6- Vicdan (11.Viyana) = Tiramisu - Recelli Kurabiye
7- Eso ( 12. Viyana) = Kisir
8- Ela ( 2. Viyana ) = Kek
9- Melisözge ( 18. Viyana ) = Pohaca - Patates Salatasi
10- Melos ( ........ ) = Mercimek köftesi

dilanur shake it up ida bilirmis.seni cimcime seni..ne kadarda enerji dolu kerata.masallah...sarki boyunca sallanaiyor.benim oglan cok ciddi dilanur yaninda.seyrederken isirasim geldi dilanuru.cumartesi bir gelsede isirsam o tombul yanaklarindan onun...

git gide kalabaliklasiyoruz.ne güzel ya...güzel bir bulusma güzel bir piknik olacak insallah.bencede herkes kendi getirsin tabagini, bardagini, catalini, kasigini...zamanim olursa un kurabiyesinide yaparim ben oldumu....

hallooooo ben melos mümkünse bende katilmak istiyorum bu olay tam bana göre insallah tanisiriz herkez istediginimi getiriyo öyleyse bende mercimek köftesi yapayim

merhaba meloscum tatlim benim hosgeldin aramiza bende zaman buldukca giriyorum inceleyebiliyorum sayfayi biliyorsun ya benim ufaklik cok fena cimcime yeni yürümeyede basladiya devamli pesindeyim.

MERHABA KIZLAR SON BIR HAFTA BAKALIM NASIL GECECEK ILK BULUSMAMIZ AMA KESKE DAHA FAZLA KATILIM OLSA BELKI BI HAFTADA GELEN OLUR HEPINIZE SEVGILERIMI GÖNDERIYORUM HEYECANLA O GÜNÜ BEKLIYORUM

hosgeldin melos...tabiiiki mümkün.hergün bir kisi katiliyor nerdeyse ne güzel ya.....ayrica mercimek köfteside süper fikir valla....

melisözge senin cimcime ne kadarki yürümeye basliyor.benimki 11 aylik ama tembel biraz hic cani istemiyor...ee cumartesiye nasip olursa onlarda tanisir dimi....

sudenaz sen koyu bir taraftarsin herhalde....öyle anlasiliyor...

dalolim umarim güzel bir havamiz olurda rahat rahat otururuz...bugün biraz serindi mesela.havalar nasil olursa olsun bizim havamiz yerinde olsun dimi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…