Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

Ben biraz baktim netten o parka orasi olsun kizlar, buluruz heralde. Esim calismiyo olursa beni götürür zaten.
Güz_güzeli canim eger tarihtense gelememe durumun degistiririz yani, nasilsa bize cogu vakitler uygun..

Ela sen nerede oturuyorsun 2.de? Birlikte bulusupta öylede gidebiliriz istersen?

kizlar vallahi simdiden heyecan bastirdi bana bir an önce bulusma tarihimiz gelsede görüssek.:sm_cool: :sm_cool: :dance: :dance: :dance:

1 Mayis olmaz bence Elacim, o gün ailemizle vakit geciririz, hem disarisi cook kalabalik oluyor o gün her yer.

Banada 4-5 Mayis günleri uyar.Cuma'da olur yani..
Ela parka bende hic gitmedim ama birlikte gideriz istersen yani yol olarak biliyorum baktim internetten.Reumannplatz'dan 67'ye kac durak biniyoruz kizlar?
güz_güzeli'ni siliyorum eger gelecekse eklerim gene,

1- KelebekGibi (2.Viyana) = Elmali kurabiye - sosisli milföyler
2- Dalolim (10.Viyana)= Icecekler
3- Bitanemce (10.Viyana) = Pogaca
4- Sude_naz (10.Viyana) = Zeytinyagli yaprak dolmasi - kiymali pide - kurabiye
5- Yaren (10.Viyana) = Börek
6- Vicdan (11.Viyana) = Tiramisu - Recelli Kurabiye
7- Eso ( 12. Viyana) = Kisir
8- Ela ( 2. Viyana ) = Kek

ceydacim 67 tramvayiyla kur zentrum oberlaa richtunguna biniceksiniz.son durakta iniyorsunuz.zor degil yani...

elacim 1 mayis bana uymuyor malesef.cünkü ogün size bahsettigim türk manavinin oglu evleniyor.oraya gitmem lazim...

bugün benimm icin cok stresli bir gün ben cikip pastalarimla ugrasmam lazim....

Yol kolaymis kizlar iyi.

bitanemce sen o halde güzel ve temiz köpeklerin gezinmedigi bir yer bulursan hic fena olmaz yani:)
Vicdan gene döktürüyorsun galiba pastalari. Eminim yine lezzetli seyler yapiyorsundur! Bende yapmak istiyorum ama vakit yok pek yaa, kizimlada hic kalkismak istemiyorum bu ise..

arkadaslar ben yeni bir arkadas buldum aramiza katilmak istiyor ve bulusmada oda gelmek istiyor yaninda bir arkadasini da getirmek istiyor.gülümm yeni kk kayit oldu oda viyanada oturuyor oda bulusmaya gelecek yarin size slm yazar ve size kendini tanitir.öpt byee:1rolleyes:

kizlar az kaldi bulusmaya hadi gelen gelsin katilsin aramiza:Roflol:kizlar herkesi selamliyorum bulusmaya kadar kendinize iyi bakin

merhaba arkadaslar bende avusturyanin viyana sehrinde yasiyorum.
bir arkadasimin sayesinde bu siteden haberim oldu sana tesekkür ederim kelebek gibi .umarim güzel paylasimlarimiz olur.

Melisözge ve gülüm hosgeldiniz aramiza arkadaslar. Insallah güzel arkadasliklar kurulur aramizda. Sizler kacinci Viyana'da oturuyorsunuz ve katilmak isteyen olursa söylesin bulusmaya listeye isim yazicamda.

Listeyi ekliyorum tekrardan :

1- KelebekGibi (2.Viyana) = Elmali kurabiye - sosisli milföyler
2- Dalolim (10.Viyana)= Icecekler
3- Bitanemce (10.Viyana) = Pogaca
4- Sude_naz (10.Viyana) = Zeytinyagli yaprak dolmasi - kiymali pide - kurabiye
5- Yaren (10.Viyana) = Börek
6- Vicdan (11.Viyana) = Tiramisu - Recelli Kurabiye
7- Eso ( 12. Viyana) = Kisir
8- Ela ( 2. Viyana ) = Kek

gülüm ve melisözge hosgeldiniz aramiza arkadaslar ee hadi bakalim az bir vaktimiz kaldi ilk yurtdusu toplantisinida biz yapiyoruz bu arada kk de hadi hayirlisiii

hosgeldiniz melisözge ve gülüm.ne güzel ya kalabaliklasiyoruz.bakalim bulusmaya kadar baska girenlerde olacakmi....

sudenazcim ben bugünlerde mutfaga fazla girer oldum.seker hamurlu pastalar yapmaya calisiyorum.baska bir forumda bunlari görüntüleme firsatimiz oluyor ama burda galiba fotograf eklenemiyor.yoksa göstermek isterdim.neyse bulusmada fotolari gösteririm artik..kelebek gibi bilir bu pastalari galiba.en son türk bayragi olan bir pasta yaptim enistemin dogumgünü icin...bulusmaya bir tane yapmak isterdim ama disarida sicakta erir herhalde....

melisözge ve gülüm sizler anlatin bakalim.nerde oturuyorsunuz ve coluk cocuk durumu nasil....

merhaba ceydacim ve merhaba diger arkadaslar
ben 18.viyanada oturuyorum benide listeye ekleyebilirsin insallah bir problem olmassa gelecegim.patetes salatasi ve pohca yapayim bende umarim seversiniz.öptüm seni.görüsmek üzere.tanismak icin sabirsizlaniyorum.

ha bu arada o meslek egitimi hakkindaki yazidan bana da ulasti ben gitmeyi cok istiyorum ceyda.diger akadalar ne düsünüyorlar bilmiyorum ama ben sana eslik ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…