Avusturya Paylasim Alani(Tanisma)

Yaren ve güz_güzeli sizler neler getireceksiniz kizlar piknige hadi tek siz kaldiniz.

pasa07 söylersen onlarda katilir evet iyi düsünmüssün gercekten. Günü cumartesiye alalim o halde simdilik bakalim duruma göre gene degistiririz.

ceyda cumarteside uygun olur ama insallah diger arkadaslar icinde uygundur.yer konusundada kesin bir sey söyleyelim artik..

sende elmali kurabiye yapiyosun.tiramisu nasil olacak bakalim...

kelebek gibi ben bir iki börek cesidi biliyorum ondan yaparimgetirim ama herkesin bir cesit getirmesi bence cok az en fazla iki yada üc olsun soframiz senlensin ama genede siz bilirsiniz. yeni gelenlere hepsine hosgeldiniz aramiza bulusmada tanisma dilegiyle kizlar öpt byeeee:1yes2:

Kiz Yaren sen ne yaptin öyle herkes iki üc cesit getirirse 20-30 cesit olur canim 10 kisiyiz hehe:) Galiba istah yerinde hee:)
Herkese cok yük olmasin diye 1 cesit iyi ama. O halde en az 1 cesit olsun ,isteyen daha fazla seyler yapsin hehe

Vicdancim bakalim tanidik olacak mi aramizda bende merak ediyorum..Geric 2. Viyanadan 1 kisi var sadece ama..

Gün olarak Cumartesi diyoruz arkadaslar, belki acil birseyler cikar ve oynama olabilir. O gün icin uygun degil diyenler söylesinde ona göre ayarlayalim.
Ben böyle kesin birsey yaziyorumki yoksa yanlis anlamayin hani size sormadan falan gibi olmasin!

1- KelebekGibi (2.Viyana) = Elmali kurabiye - sosisli milföyler
2- Dalolim (10.Viyana)= Icecekler
3- Bitanemce (10.Viyana) = Pogaca
4- Sude_naz (10.Viyana) = Zeytinyagli yaprak dolmasi - kiymali pide - kurabiye
5- Yaren (10.Viyana) = Börek
6- Vicdan (11.Viyana) = Tiramisu
7- Güz_güzeli ( 12.Viyana)
8- Züleyha (.....)
9- Eso ( 12. Viyana) = Kisir
10. Ela ( 2. Viyana ) = Kek

Aramiza.yeni.katilan.tüm.arkadaslarim.hepiniz.hosgeldiniz:1hug:
kelebekgibi.aslinda.bende.yarencigime.katiliyorum.birden.fazla.
cesidimiz.olursa.daha.güzel.olur.sanki.tabi-zorlama.yok.herkes.
istedigi.miktarda.ve.istedigini.getirsin:1yes2:
Ben.sarmanin,yaninda.kiymali.pide.getirebilirim.birde.kurabiye.yaparim.
Gerci.benim.elim.bos.durmaz.bakarsiniz.daha.fazla.cesitle.geilirim.(allah.nasip.ederse)
eee.peki.nerede.bulusuyoruz.kizlar.bir.ricam.olacak.fazla.uzak.bir.yer.olmasin.ne.olur.ben.pek.bilmiyorum
Genelede.esimle.gittigimiz.icin.öyle.yerlere.tramvay.yada.u-bahn.la.pek.gezmedim.yani.o.bakimdan.
Tabiki.herkesin.ulasimini.göz.önünde.bulundurmak.gerek.degilmi:1yes2:

KIZLAR VALLA BEN NE GETIRECEGIM BILMIYOM FIRINIM BOZUK OLMASA BEN COLA FANTA EISTEE VE HAZIR BISEYLER GETIRIM YADA OZAMANA KADAR FIRIN ISI HAL OLURSA BISEYLER YAPARIM AMA BILMIYOM ARAMIZA YENI KATILANLARA HOS GELDINIZ DIYORUM BULUSMADA TANISMAK ÜZERE SEVGIYLE KALIN

kelebekgibi hic sorma sofraya oturdum iki porsiyon yemek gidiyor :bbo: tabi saka yapiyorum canim ben hani cocuklar var onun icin dedim ama siz bilirsiniz.size dedik siz sef siniz :1yes2: yeri belirleyin artik ama tuna nehri bence iyi degil cünkü coluk cocuk var ben biraz korkagim aman kaybolur lar diye pek ilgilenemem sizlerle hep cocuklarin pesinde kosarim.böyle cocuklarin rahat oyanaya bilecegi bir yer olsun mesela park olsun icinde falan umarim fikrimi gözden gecirirsiniz oki arkadaslar öpt byeeee

Cesit bollugu iyi diyorsunuz heee, ben birazcik beceriksizim galiba Bende kurabiyenin yanina patates salatasi yapsam mi ki? mayonezli salatada cok güzel yeniyor ama sicakla kötü olur diyede pek gözüm kesmiyor. Sosisli milföy yapayim en iyisi ben..Ekliyorum ikinci ücüncü hazirlanacaklarida hee, isteyen yazsin, istemeyen bir cesit getirsin.

Kizlar günü belirledik sayilir 5 Mayis cumartesi..

Yer konusunda Tuna kenari olmasin o halde..Bizim evin oralardada coook güzel yesillikler var ama size uzak kalir belki diye demiyorum. U1 ve 21 Tranvayina biniliyor.
Bende cok uzak gitmedim pek cocukla, yoksa kendim cocuk olmadan önce Viyana'nin altini üstüne getirirdimde, simdi cocuk arabasiyla sevmiyorum uzun gezmeyi, indir bindir gicik oluyorum.

Simdi biraz bakacagim Viyananin gezinti yerlerine nereleri var diye iyi, internetten arastirayim..

valla bende iki cesit falan yapayim diye düsünmüstüm.baktim herkes bir cesit söylüyor bende konsepten disari cikmayayim.ben yanina recelli kurabiye yapayim.cocuklar yumusak oldugu icin severek yiyorlar.

5 mayis icin okeyliyorum ben.insallah herkesede uygundur.yer konusunda park olsun bencede.benim dedigim parkta oyun alani cok ama.wick de.cumartesi günü oturaklar dolu olabilir.yanimiza minder,yolluk gibi seyler almak lazim.onu ben tedarikleyebilirim.orasi olursa arabayla gelebilirim cünkü.ne dersiniz....

dalolimcim.canim.magdem.senin.firin.bozuk.e.bizede.zaten.icecek.gerekecek.sende.iceceklerimizi.getir.canim.hem.sana.kolaylik.olur,hemde.icecekler.bir.kisi.tarafindan.getirilir.tabi.sana.fazla.yük.olmuyorsa.canim
yarencim.bende.sana.katiliyorum.aslinda.donau.kenarinda.bende.huzursuz.olurum.aman.düstü.aman.kacti.aman.kayboldu.bencede.söyle.bir.park.ici.olursa.cok.güzel.olur.
kelebekgibi.bitanem.bende.esimle.bir.konusayim.bakalim.ooda.bilir.böyle.yesillik.güzel.park.alanlarini.bende.ortaya.bir.fikir.sunarim.artik.
hepinizi.öpüyorum

selam kizlar o halde anlasildi ben icecek getiriyom herkese cola eistee fanta ve hazir biseylerde bakarim yer bencede donau olmasin 10.wiende cok yer var bi gözden gecirin bence

kizlar.esimede.sordum.oda.diyor.gidilebilecek.en.makul.yer.wick.parkidir.tabiki.diger.arkadaslarinda.fikirlerini.gözönünde.bulundurmak.lazim

Kizlar tamamdir Wick parki olsun o halde ,Vicdan'da oturmaya birseyler getirebilirim diyor hem. Ben bu parka hic gitmedim, bu isimle arayincada cikmiyor, baska bir ismi mi var? Adresini ve alani görmek istedimde önceden.

Güz_güzelinden ses cikmiyor epeydir???

Bu hafta yeride belirlememiz gerek cumaya dek belirleyelim bence. Gerci belirledik sayilir, 5 Mayis cumartesi Wick parki..kirmizi karanfilleri takin yakaniza hehe

Bu arada 1 Mayis ne yapiyorsunuz kizlar? Prater'e yakinim ya ben hep oraya gidiyorum ama bu yil kizimda var zor olur diye pek düsünmüyorum aslinda, belki aksam üzeri giderim. Ögle siralari igne atsan yere düsmüyor.

Listeyi güncelliyorum:

1- KelebekGibi (2.Viyana) = Elmali kurabiye - sosisli milföyler
2- Dalolim (10.Viyana)= Icecekler
3- Bitanemce (10.Viyana) = Pogaca
4- Sude_naz (10.Viyana) = Zeytinyagli yaprak dolmasi - kiymali pide - kurabiye
5- Yaren (10.Viyana) = Börek
6- Vicdan (11.Viyana) = Tiramisu - Recelli Kurabiye
7- Güz_güzeli ( 12.Viyana)
8- Eso ( 12. Viyana) = Kisir
9. Ela ( 2. Viyana ) = Kek

kizlar banada 5 mayis uygun bende vick parki olsun diyorum hem evim yakin oraya bisey lazim olursa getiririm hemen,zaten cogumuzda orayi billiyoruz ben önceden gidip yeri ayarlarim.

Sagol bitanemce baktim plandan Reumanplatz'dan inince 67 tranvayi ile gidiliyormus. Bayagi büyük bir parkmis.

Ayy kizlar bugün güzel birgün. Esim isten geldi ve kizimla uyuyorlar. Bende balkonda güneslendim sonra dus ve biraz bakim yaptiktan sonra bir rahatladim ki. Günes kemiklerimi yumusatti sanki hehe:)
Gecen sene bu siralar kizimin dogumunu bekliyorduk öyle, belki 1 ay falan erken gelirse diyorduk.
Sizlerde iyisinizdir insallah!

kelebekgibi canim msn i acinca sana bir link göneririm oradan daha ayrintili bakabilirisin parkinyüzölcümüne v.s hadi bakalim ben ilk yurtsdisi toplantisi basligina mesajimizi yaziyorum 5 mayis 2007 kurzzentrum oberlaa dan bulusuyoruz diyee

kizlar evet o parkin adi kurzentrum oberlaa altindada geciyor.ama genelde wick parki diyede söyleniyor.o yüzden öyle söyledim.yanlis anlasilma icin özür dilerim.oraya 67 tramvayi gidiyor.eger bu tramvayla gidersek alttaki giriste bulusabiliriz.ordada bir türk manavi var zaten.

bir tanemce nerde oturuyorsun..yakin demissin ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…