Avustralya Paylasim Alani(Tanisma)

..............

Son düzenleme:

Canım güsel dileklerin için teşekür ederim. inşallah vize konusunda senin gibi şanslı olurum. sicilimde bi sorunda yok şükür ki. sanada ing.konusunda başarılar
k.i.ba.s.a.s.

Merhaba kizlar..Bende Turkiye'yi ve ailemi cok ozledim.Bu yaz kismet olursa gitmek istiyorum.2005 te de gitmistim.Ne kadar ara ara gitsekte olmuyor.Burcu'nun da dedigi gibi burasi cok sessiz bir ulke sokakta yuruyus yapmaya ciksaniz 3 kisi ya gorursunuz ya gormezsiniz.Turkiye civil civil.Aslinda Turkiyedeki ailem burda yasasa o zaman burasida guzel gorunurde gozume.Buraninda kendine gore guzel yanlari var ama hersey kalabalikla guzel oluyor dogrusu.Ben biraz sikintiliyim kizlar kusura bakmayin.neyse bu kadar yeter gorusmek uzere...

Merhaba. canım sIkIntılar herzaman ve heryerde var belliki. ama seninde dediğin gibi aile özlemi herkesden başka olsa gerek. umarım en kısa zamanda türkiyeye gelir sIkIntılarını biraz olsun atarsın. k.i.b görüşmek üzere

Mina sen nerelerde calistin canim?Benim burda hic calisma imkanim olmadi.Okula giderken hamileydim.Sonrada evdeyim iste.Kizimla ilgileniyorum.

taaaaaa uzaktaki arkadaş...merhaba...bende türkiye'den ulaşayım sana...adım, maral..amcam görmeden koymuş bu adı bana... gözlerimin ceylan gibi olacağını sandı herhalde... ne bilsin adamcağız... 6 numara gözlük kullanacağımı..bu sayfaya üye olduğum zaman, böyle bir dostluk sayfasıyla karşılaşacağımı düşünmemiştim... benimle arkadaş olurmusun... böyle birşeye VARım der misin... çok sevinirim... bana cevap yazarsan ( ki, olumlu yada olumsuz ) gerçekten çok sevinirim... ard niyetsiz, sadece dostluk teklif ediyorum... teşekkür ederim..benim rumuzum: varolanlardan..

mina mina....türkiyeden sana merhaba...oraları çok uzak ama... güzellikler, uzaklıkları yok edecek gibiyse... ne mutlu yaşayana..üstelik birde çocuğun var... senden mutlusu olmamalı öyleyse.... benimle arkadaş olurmusun...cevabını bekliyorum... teşekkürler..

canim avustralianin neresindensin :uhm:

Canim ben sydney de yasiyorum. Bu arada kizlar hamile oldugumu ogrendim 5 haftalik.gorusmek uzere

ilk kutlayan ben olayim. hayirli olsun canim. allah anali babali buyutsun insallah. senin icin cok sevindim :1hug:

Canim ben sydney de yasiyorum. Bu arada kizlar hamile oldugumu ogrendim 5 haftalik.gorusmek uzere

canım tebrik ederim. ALLAH(C.C) hayırlara vesile kılsın bebğinizi. ALLAH(C.C) analı babalı büyütsün,sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.

bu arada bende mulakatı bitirdim çok şükür. çok sorular sordular walla ama kolay geçti. sanırım iyi de bi izlenim bıraktım. şimdi sağlık raporu kaldı. onuda bitirince sadece beklemeye başlıcaz. inşallah en kısa zamanda çıkar. kendinize iyi bakın.

hayirli olsun canim. yolun yaridan cogunu astin demek :)
insallah vizenin gelmeside uzun surmez.a.s.

minacım Duana canı gönülden kocaman bi amin demek istiyorum. teşekkür ederim canım benim

tesekurler kizlar.S.Hayal simidi sira vizede onuda kisa zamanda alirsin umarim.Bu zamanin tadini cikar, ailenle beraber canim.

ben size mesaj atmıştım.. ama bir cevap gelmedi..türkiye- assos ilinde oturuyorum..daha doğrusu köyünde.. içmimarım.. mesleğimi bırakıp, burada oturmayı tercih ettim.. hata ettim galiba.. fazlasıyla a-sosyal oldum gibime geliyor..benimle arkadaş olur musunuz..

selam.. melborn.. zerrin ...sana mesaj yazdım ama.. cevap alamadım... bana bir merhaba dermisin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…