..............mina ya bende sna yollaya,adom bu arada ben parramatta dayim ya sen benim pek anlatilacak seyim yok 2 yildir burdayim ingilizce kursuna gittim sende bilirsin nasil ilerledinmi yada konusabiliyormusun beni sorma daha iyi calisiyorum ama evden olmuyor canim be tafe gitcem yilbasindan sonra acilcak biliyosundur gorusuruz canim bye bye
selam canim tabiki ben evlendim turkiyede 3 ayda vizem cikti ve geldim evlenipte basvurduk konsolosluga senin hikayeni bilemiyorum nasil oldu nasil basvurdun ama benim boyle umarim yardimim oldu sen evlendinmi basvurdunuzmu yani ama suna eminim eger sicilin temizse yani ugrastirmassan ilgilileri 3 aydan fazla olmaz banada boyle demislerdi hoscakal canim bol sans sana ve insallah yeni hayatin avustralya da bye bye
Merhaba. canım sIkIntılar herzaman ve heryerde var belliki. ama seninde dediğin gibi aile özlemi herkesden başka olsa gerek. umarım en kısa zamanda türkiyeye gelir sIkIntılarını biraz olsun atarsın. k.i.b görüşmek üzereMerhaba kizlar..Bende Turkiye'yi ve ailemi cok ozledim.Bu yaz kismet olursa gitmek istiyorum.2005 te de gitmistim.Ne kadar ara ara gitsekte olmuyor.Burcu'nun da dedigi gibi burasi cok sessiz bir ulke sokakta yuruyus yapmaya ciksaniz 3 kisi ya gorursunuz ya gormezsiniz.Turkiye civil civil.Aslinda Turkiyedeki ailem burda yasasa o zaman burasida guzel gorunurde gozume.Buraninda kendine gore guzel yanlari var ama hersey kalabalikla guzel oluyor dogrusu.Ben biraz sikintiliyim kizlar kusura bakmayin.neyse bu kadar yeter gorusmek uzere...
Mina sen nerelerde calistin canim?Benim burda hic calisma imkanim olmadi.Okula giderken hamileydim.Sonrada evdeyim iste.Kizimla ilgileniyorum.
Merhaba kizlar..Bende Turkiye'yi ve ailemi cok ozledim.Bu yaz kismet olursa gitmek istiyorum.2005 te de gitmistim.Ne kadar ara ara gitsekte olmuyor.Burcu'nun da dedigi gibi burasi cok sessiz bir ulke sokakta yuruyus yapmaya ciksaniz 3 kisi ya gorursunuz ya gormezsiniz.Turkiye civil civil.Aslinda Turkiyedeki ailem burda yasasa o zaman burasida guzel gorunurde gozume.Buraninda kendine gore guzel yanlari var ama hersey kalabalikla guzel oluyor dogrusu.Ben biraz sikintiliyim kizlar kusura bakmayin.neyse bu kadar yeter gorusmek uzere...
Canim ben sydney de yasiyorum. Bu arada kizlar hamile oldugumu ogrendim 5 haftalik.gorusmek uzere
bu arada bende mulakatı bitirdim çok şükür. çok sorular sordular walla ama kolay geçti. sanırım iyi de bi izlenim bıraktım. şimdi sağlık raporu kaldı. onuda bitirince sadece beklemeye başlıcaz. inşallah en kısa zamanda çıkar. kendinize iyi bakın.
ben size mesaj atmıştım.. ama bir cevap gelmedi..türkiye- assos ilinde oturuyorum..daha doğrusu köyünde.. içmimarım.. mesleğimi bırakıp, burada oturmayı tercih ettim.. hata ettim galiba.. fazlasıyla a-sosyal oldum gibime geliyor..benimle arkadaş olur musunuz..merhabalar,
ben zerrin ve kulübe henüz üye oldum. acıkcası daha nasıl kullanacağımı bilmiyorum ama deneme yanılma yoluyla buluabilirim diye düşündüm. ben cok uzaklardan katıldım kulübe taaaa avusturalyadan(melbourne'den). doğal olarak saat farkı cok ve genelde aynı saatlerde sizlerle karsılasmam biraz zor olacak sanırım.
ben psikoloğum ve su anda avusturalyada master yapıyorum. türkiyeden geleli henüz 1.5 sene oldu. türkiyede 10 senelik bir mesleki geçmişim var.
kulübü tesadüfen buldum ve cok beğendim.inşallah bundan sonraki zamanlarda her konuda paylaşımlara katılırım.
şimdilik bu kadar. sadece herkese merhaba demek istedim.
görüşmek üzere
tesekurler kizlar.S.Hayal simidi sira vizede onuda kisa zamanda alirsin umarim.Bu zamanin tadini cikar, ailenle beraber canim.