Avustralya Paylasim Alani(Tanisma)

merhabalar,
ben dun kayit oldum(22 Aralik 07)ve araniza katildim.
1993 yilindan beri Avustralyada yasiyorum 2 cocuk annesiyim.
ben melbourne'dayim,bana yazmak ve tanismak isteyen arkadaslar yazabilirler.
herkese iyi bayramlar...

merhabalar..
bu sitede yeniyim ve nasil mesajlasicagimi bilemiyorum.
nereye nasil yazicagimida bilemedim,
arkadaslar kousmak istedigim birisiyle nasil konusucam?
bana yardim edermisiniz!!
zamanla ogrenirim heralde....
zaten bu siteyi tesadufen buldum.

merhabalr ban de avustralyadayim
bu sitede yeniyim acikcasi nasil kullanicagimida bilemiyorum.

slm nesem aramıza hoşgeldin. soruna yardımcı olmak istedim. konu içine yorum yapmayı zaten biliyorsun ama bir kişiyle özel konuşmak istiyorsan profilinde ki özel msj gnder blümünden yapabilirsin. zaten forumun giriş sayfasında öneriler sorunlar sorular adında bi başlık var. orda istediğin herşeyi bulabilirsin. kendine iyi bak grüşmek üzere..

tesekkurler hayal,
bu yazinida inan tesadufen gordum.
vallahi ben bu siteden birsey anlamadim,her girdigimde surekli bocaliyorum.
ben baska bir siteyede uyeyim ama orda konusmak cok kolay.
herkesin yolladigi mesajlar birarada,gorebiliyorsun.
burda senin bana yazdigin yaziyi tesadufen gordm.neyse zamanla ogrenirsem devam ederim siteye...
yada birakirim tekrar tesekkurler.

merhabalar,
ben dun kayit oldum(22 Aralik 07)ve araniza katildim.
1993 yilindan beri Avustralyada yasiyorum 2 cocuk annesiyim.
ben melbourne'dayim,bana yazmak ve tanismak isteyen arkadaslar yazabilirler.
herkese iyi bayramlar...

merhaba nesem ben mgülan memnun oldum
benimde akrabalarım var melbourne de o yüzden gireyim dedim.buraya..halam var kızı oğlu.....yaklaşık 7 yıl oluyor görmeyeli nerde oturduklarını bileme tam ama
kızının adı ilknur...33 yaşlarında
halam adı ölke
eniştemin adı çelik:teytey:

bende melbournedeyim canimda soy isim yokmu ben tam turklerin cok oldugu yerdeyim broadmeodaws da belki tanirim yada taniyan bulurum yardim etmek isterim

Selam arkadaslaaar.Bende burdayiiim,:sm_cool:
Sydneyde yasiyorum.4 yil oldu geleli.Burda bizdende birilerinin olmasi beni cok mutlu etti.:dance:
Gorusmek uzere a.s.

bende melbournedeyim canimda soy isim yokmu ben tam turklerin cok oldugu yerdeyim broadmeodaws da belki tanirim yada taniyan bulurum yardim etmek isterim

slm canim, ben de huntingdale tarafindayim.
(Eastern suburb)
evet broadmeodaws da turkler boldur masaallah!
oraya yavru vatan Turkiye demek daha dogru olur!!
benimde teyzem orda oturuyor.

merhaba nesem ben mgülan memnun oldum
benimde akrabalarım var melbourne de o yüzden gireyim dedim.buraya..halam var kızı oğlu.....yaklaşık 7 yıl oluyor görmeyeli nerde oturduklarını bileme tam ama
kızının adı ilknur...33 yaşlarında
halam adı ölke
eniştemin adı çelik

msj için teşk.canım soyadı ALÇİÇEK

memleketi : ARDAHAN- POSOFLU
1985 senesinden beri ordalar:1hug:

Merhabalar zerrin arkadaşım.çok uzaklardasın biliyorum.kolaylıklar diliyorum.bizde ailecek çok uzun yıllar evvel melbourne .a yerleşmek üzere giderken aileden biri kaza yapınca bizide almadılar.üzücü bir durum olmuştu.annem ve babam hastahanede sağlık memuru olarak görev yapacaklardı.herneyse birden aklıma geldide yazmış bulundum.görüşmek üzere...hoşçakal

kızlar mrb benım teyzemın kızı avustralyaya evlenıp gıttı halasının oglunla evlendı.suan melbourne yasıyolar.bıklınen bı aıle muhakkak tanırsınız.babası oraya okul yaptırdı.babasının adı sadık yurtsever.

merhaba zerrın hanım ben serap..bız de esımle avusturalyaya yerlesmeye karar verdık ve bunun ıcın bazı arastırmalar yapıyoruz..esım ınsaat muhendısı suan kazakıstandayız..sızden oraya ılk gıttıgınız zaman nelerle karsılastıgınızı ve ıs bulma konusunda nelr yaptıgınızı acıkcası sızın ıcın de sorun olmazsa yasadıgınız bunun gıbı seylerı bızımle paylasırsanız ve sızınle daha sık konusmayı ısterım ..tesekkurler:1rolleyes:

merhaba ben serap bende kazakıstandayım ama bızde esımle beraber avusturalyaya yerlesmeyı dusunuyoruz..ya nelerle karsılastıgnızı ordakı yasamı bıraz benımle paylasırsan sevınırım..:içelim:

kızlar merhaba benimde kardesim var avustralyada 1998 den beri evli ve iki yiğenim var cok zor alıştı oraya bide minayla benzerliği bizim kızın adıda tara hepinize allah sabır versin sevgiler

merhabalar serap

kusura bakma mesajına biraz gec cevap veriyorum ama bir bebek beklediğim iççin bilgisayarı fazla kurcalamaya vaktim olmadı. en kısa zamanda detaylarıyla avusturalyada yaşamla ilgili bilgi yazacağım.

görüşmek üzere

merhaba arkadaslar. ben nur hollanda'da yasiyorum.
Burayi yeni kesfettim. Farkli ulkelerden arkadaslarla yazismayi isterim.a.s

selam siteye henüz üye oldum.Antalya da yaşıyorum ve Avustralya'ya yerleşmek için evlenmek istiyorum.Sydney de yaşayan bir akrabam var.sizlerden bilgi toplamak istiyorum.özellikle "mina" ve "aleyna" sizlerle tanışmak ve bilgi almak istiyorum.. şimdiden tşk ler..

merhaba zerrin ben de melbournede yasiyorum 19 sene oldu
dun aksam tesadufen gordum bu siteyide senin yazinida
ben bir sorun icin bilgi aramak icin internette gezerken senin pisikolog oldugunu ogrendim
cok sasirdim eger konusabilirsek cok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…