Avustralya Paylasim Alani(Tanisma)

herkese merhaba arkadaslar ben australyada melbourneda 19 yildir yasiyorum.
egerki becbur degilseniz ulkenizden hic cikmayin derim ben geldim geleli yurkiyeye donme hayaliyle yasiyorum ve yurtdisinda olan herkesde ayni durumda.
belki ilk zamanlar degisik bir ulke ama vatan gibisi yok diyorum

selaaam melbourne bende yıllar once evlenıp gelmistım melb...flemıngton daydık dandınong....oglusum orda dogdu sonra anıden turkıyeye geldık v bosandık...ama alllah bılıyoya hep ulkeme donmek ıstemıstım allah da nasıp eettııııı...ıyıkı ayrıldım cunku orada gurbetın yanında ezıyet okumuslugun cehaletını yasadım eskı esımın karekterı yuzunden!!!MESELA SEN YURUYEN MERDIVEN GORMEMISSINDIR!!!gb ve sıddet..oysakı ıstanbulda n gorulmemıstırkı demı ama...neyse canım coook memnunum ısım oglum aılem v arkadaslarım en onemlısı hayata tutunacak AZMIM SEVKIM var..gurbetı gurbette dogumu yalnızlıgımı hatırlatıyor oralar bana!!SAKIN UZULMEYIN CANINIZI SIKTIYSAM OZUUUUR DILERIM...AMA TANISTIGIMA SEVINDIM

CANIM en kısa zamanda hersey gonlunce olsuuuunnnn amın senı cok ıyı anlıyorum bende yasadım azcık!!!ama turkıyedeym

merhaba arkadaşlar. siteye yeni üye oldum ve sizin mesajların tamamını okuyamadım. sorularım daha önceden cevaplandıysa şimdiden kusura bakmayın. dediğim gibi sayfa olarak bayağı ilerlemişsiniz. ben antalya da oturuyorum şu anda ve avustralya'da yaşamak istiyorum. eskiden beri isterdim ama şu anda bir arkadaşım orada yaşıyor ve bizi çağırıyor eşimle birlikte. onun için daha yoğunlaştım bu olaya. fakat biraz zor heralde oralara gelmek. para bakımından bayağı pahalı. sizin önerebileceğiniz bişeyler varsa çok memnun olurum. şimdiden teşekkür ederim herkese...

Selamlar,benim de evlenip Sydney'e gelmem sözkonusu.İletişim fakültesi ,halkla ilişkiler ve tantım bölümü mezunuyum.Bu alanda iş imkanı Sydney'de nasıl bilgilendirirseniz sevinirim.

Merhaba Hanimlar bende bugün katildim buraya cok begendim.Benim Kuzenim yasiyor Melbournde.Allah nasib edrse gezmeye gelmek istiyorum birgün.Ben Almanyada yasiyorum ve 3 cocugum var.Insallah güzel dostluklar kurmak nasib olur bu sayfadan.:)

selam ben izmirden latuş.siteye yeni üye oldum,sizlerle taniştığım için memnun oldum .avusturalya,yı merak ediyorum görmeyi istedigim ülkelerden,birsi inşallah bir gün görebilirim

merhaba arkadaşlar Perth de yaşayan arkadaş var mı aranızda ? Perth ve orda çalışma hayatı hakkında bilgi almak istiyordum.Bir kaç da sorum olacak.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

merhaba nesem
benim esim oraya geliyor 3 gun sonra.fakat vize alamamaktan-oraya gelememekten ve orada yalniz kalmaktan korkuyorum.turkler nasilsiniz orada,yani sik sik gorusuyor musunuz?vize alamazsam esim orada kalacak aylarca.o da kimseyi tanimiyor ve turk de degil.ne yapacagim bilemiyorum.senağlama

slm binim eşimde gelmeye çalışıyor bugün işlemler için giit arkadaşalrı gitti onlar memnun olduklarını söylüyorlar ama ben kaygılıyım 3 tane çocuğum var eşim giderde biz gidemezsek diyede korkuyorum aynı zaman da farklı bir kültür ben ve çocuklar için zor olacak diyede kaygılıyım oğlum bu yıl ilkokul 5 e geçti onun içinde zor olacak kafam çok karışık ne yapacaz bilmiyorum MERAL HANIM SİZİDE BU YÜZDEN EKLEMİŞTİM BELKİ KONUŞURUZ DİYE tşk

herkese merhaba..Avusturalya'da yaşamı araştırırken tesadüfen sitenizi buldum..Ben türkiyede yaşıyorum ama tek hayalim var yurtdışında yaşamak..Ben anasınıfı öğretmeniyim..acaba avusturalya'da çalışabilme şansım nedir?Mesleğime güveniyorum birde orada evlenirsem yaşayabilirim diye düşünüyorum..tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum..orada yaşayan arkadaşlarla arkadaş olmak isterim..isteyene msn adresimi de verebilirim..zahmet edip mesajımı okuyanlara teşekkür ederim..

maerhaba arkadaşlar ben bu siteye yeni üyeyim.benimde avustralyaya gitme imkanım var.ama biraz korkuyorum.eşimin akrabaları orada ve sürekli çağırıyorlar.yanınada ekliyorlar,buraya geldiğinizde kültürel anlamda değişirsiniz diyorlar.yaşam sıtandardı yüksek fakat benim merak ettiğim eşimin ve benim değişmemiz.bana orada neler oldugunu anlatırsanız..avantajları ve dezavantajları memnun olurum.bu arada eşimin ingilizcesi var fakat benimyok.

slm ceysun hosgeldin kk'ye. sana ilk onerecegim sey hemen ingilizce ongrenmen.cunku dil bilmemek cok zor oluyor burda. kendinden pek emin degilsin sanirim degisebilirsin diye. o kadar gozunu korkutma. siz kenidnizi bildikten sonra sizi kimse degistiremez. tabiki burdaki yasam, kultur Turkiye'dekinden farkli. degisen var degismeyen hala 30 yil once geldikleri gibi kalan da var. degismek senin elinde

seninle tanıştıgıma sevindim mina.benim aklımı karıştıran çok şey var.mesala iş.ben oraya gittiğimde çalışmak istiyorum fakat kızım 5yaşın da onun okul sorunu ora alışmaması benim süre ve zaman kaybına uğramamdan korkuyorum.birde aile sorunu var onlar benden kesinlikle ayrılmak istemiyor.ve bunun gibi bir sürü şey.aslında isterseniz ben size msn adresimi veriyim .kabul ettiğinizde msn adresimi gönderirim.yanıt verdiğiniz için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…