Benimde eski erkek arkadaşım orda ama
Bana hep marketlerin erken kapandığını söylerdi akşam 5-6 gibi
Tedavi ücreti pahalı derdi
Gece çıkmanın zor olduğunu çıksanda sağ salim dönemezsin gibi
Bunlar ne kadar doğru
arkadaşlar merhaba.
ben göç etmek istiyorum kanada ya da avustralyaya kendim bilgisayar mühendisiyim yazılım üzerinede sertifikam var.yazılım için uluslar arası geçerlik sertifikalarınıda alıcam kısmetse.ama öyle ya da böyle garson ya da çöpçü,bulaşıkçı ben artık türkiyede yaşamak istemiyorum nişanlanıp yurt dışına çıkmak istiyorum çocuğumu da orda doğurmak istiyorum. kanada için sordum ama cevap veren olmadı kanada da yaşayanların tanışma kısmında. lütfen beni bilgilendirin yavaş yavaş yön çizmek istiyorum kendime.detaylarıyla nasıl yerleşilir neler yapmam lazım nasıl bir yol izlemem lazım umarım biriniz cevap verir
Neurosis ben de seninle aynı durumdayım. Bilgisayar müh ve yazılım sertifikam var. Yakında microsoft un yazılım sertifikalarınıda tamamlamayı planlıyorum. Yurt dışına çıkmak istiyorum bende. İlk tercihim avustralya sonra amerika yada kanada. Bulduklarımızı paylaşalım isterim.
Benim de bulduklarım aynı canım. Paran varsa daha kolay bu işler. 50 000 de çok büyük bir miktar benim için. Kanada ve Avustralya ilk tercihlerim tabiki ama en olmadı cebimede avusturya yı koydum. Yükseklisans a kabul için burda bir yükseklisansa kayıtlı olman yeterli. Okul için verilecek ücret çok çok düşük diğerlerine göre ve öğrencilikte e azından yanlış hatırlamıyorsam 600 euro ya kadar çalışma iznin var. öyle şatafatlı bir yaşam sürdürmezmiş ama en azından temel ihtiyaçlarını karşılamaya yetiyormuş bu miktarda. Okul bitince de çalışma izni veriyorlar. Avustralya ve kanada olmazsa avusturya yedekte bende.