avukathanım'ın diyet günlüğü:)

avukathanim

tatil beklesin bizi:)
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2010
753
0
46
Ankara
Merhaba arkadaşlar sonunda ben de bir başlık açıp diyet günlüğümü yazmaya karar verdim:)
aslında ben diyete 13 nisanda başladım çok ani bir kararla hiç aklımda yoktu ama daha 19 yaşında olmama rağmen doğum yapmış kadınlardan farkım yoktu suratım resmen kütahya çinisi gibi genişti. Neyse reklam amaçlı yazmıyorum ben açlığımı kontrol edemediğim için işe önce tamamiyle bitkisel içerikli olan bir ilaçla başladım işe. ve 37 gün sonunda 79 kilodan 73 kiloya düştüm aslında 72.5dü de dün biraz fazla kaçırdım. Hedefim önce 68 sonra 65=) boyum 1.70:)

ışe bu sabah yediklerimden başlayayım (10.15):
Önden 1 bardak form çay
ikisi birlikte 1 kibrit kutusunun yarısını tutacak kadar 2 çeşit beyaz peynir
1 tane büyük domates
yarım dilim kızarmış çavdar ekmeği
1 bardak süt

Öğlen(12.45) :
bol pul biberli zeytnyağlı patlıcan yemeği
bol pul biberli bir kase yoğurt
4 tane de erik yedim.

Akşam : henüz yemedim ama 1 kase k flakes yemeyi düşünüyorum :)
ve akşam 1 kase kflakes,1 tane activia yoğurt yedim.

ayrıca bugün 20 dk göbek eritme hareketi de yaptım bilginize:)
her gün tartılıyorum buradan hep kilo bildirimi yapacağım:)

ben önceden gece 12de acıkırdım ve yarım ekmek tost yapar yerdim. günde 1 paket cips inerdi mideye çukulata olursa onu da affetmezdim. ayrıca kek börek de favori yiyceklerimdi hayatta gördüğümde yememezlik etmezdm. mc donaldsda 5 gün üst üste big mc yediğim zamanları bilirim. sulu yemek ve çorbanın hayatımda yeri yoktu. ama noldu kendime zarar verdim :) artık önce sağlıklı yaşamak sonra da vitrinde beğendiği şeylerin bana olmaması ihtimalini düşünerek üzülmeyi bir kenara bırakmak için sağlıklı yemek yemekteyimmmm :)

Desteklerinizi bekliyorum :) bütün KK üyelerine sevgiler:)

Son düzenleme:
Cnm başarılar bende pazartesi günü başladım bnmde diyet günlüğüm var yazıyorum.Başarıcaz tabi yaa..ınandık başkoyduk bu yola gerisi vınnn;)Seni de takip edicem bakalım neler yapıcaksın...;)

çoook teşekkür ederim cevap yazıp da beni daha da yüreklendirdiğin için :) ben de seni takip edicem canım başarıcazzz:)

başarıcazz tabi ya bende 173 boyundayım bende 65 sonra 60 olsam tamamdır.hemen hemen aynı hedeflerdeyiz zaten olucak bu iş;)

canım başarılar dilerim..inanınca her şey oluyo..yeter ki gerçekten inan ve iste..bi çok kilo veren insandan senin farkın ne??hiç bi şey..yılmak yok başarı öyküne yer verene kadar devamm:))

arkadaşlar çok teşekkür ederimçok sağolun iyidilekleriniz için:) bu arada ben zayıflama kararını 13 mayısta değil nisanda aldım dün gece yatağa yatınca yanlış yazdığım geldi aklıma:) ayrıcaaaaa dünden önceki gün aldığım 500 gramı dün az yiyerek dengelemiş bulunuyorum ve bugün itibariyle tekrar 72.5 kiloyuuuuuum:)
hemen bugünkü kahvaltımı yazayım:
yarım dilim çavdar ekmeği(kızarmış)
masada 6 çeşit peynir vardı ama hepsini küçük küçük dilimledim o yüzden hepsindn aldım:).
1 tane büyük domates
2 tane yeşil zeytin
1 kupa yeşil çay:)

arkadaşlar çok teşekkür ederimçok sağolun iyidilekleriniz için:) bu arada ben zayıflama kararını 13 mayısta değil nisanda aldım dün gece yatağa yatınca yanlış yazdığım geldi aklıma:) ayrıcaaaaa dünden önceki gün aldığım 500 gramı dün az yiyerek dengelemiş bulunuyorum ve bugün itibariyle tekrar 72.5 kiloyuuuuuum:)
hemen bugünkü kahvaltımı yazayım:
yarım dilim çavdar ekmeği(kızarmış)
masada 6 çeşit peynir vardı ama hepsini küçük küçük dilimledim o yüzden hepsindn aldım:).
1 tane büyük domates
2 tane yeşil zeytin
1 kupa yeşil çay:)

harikasın canımm..ekmeği biraz daha yiyebilirsin ama kahvaltıyı sağlam yapmak lazımopuyorumnanaktan

harikasın canımm..ekmeği biraz daha yiyebilirsin ama kahvaltıyı sağlam yapmak lazımopuyorumnanaktan

ekmek konusunda ipin ucunu kaçırmak istemediğim için öyle yapıyorum kelebekcik ama bazen haftasonu kahvaltılarında ödül verebiliyorum kendime o zamanlar 1 dlim yiyorum. asıl sen öğlen yemeğimi bir duysan :S
1 kase sütlü mantar çorbası
1 tabak yoğurtlu bakla ve enginar
1 yemek kaşığı pilaaaaav :S

beni camdan aşağı sallandır kelebekcik uçayım ben :'(:1no2:

aa hayır canımm inanki tam yemen gerektiği gibi..fazla olan hiç bi şey yok inan bana:)

ciddi misin? fazla değil mi yani? bana sanki pilav yanlış bi seçim gibi geldi ya da belki de yogurt bakla çorba falan şişirdi beni ondan öyle düşündüm:) moralimi şenlendirdin teşekkür ederim:)

akşam yemeğimi de şimdi yiyorum yine aynı çorbadan bir kase ve pilavdan bir kaşık yiyorum :)

veee çookçokkk öpüyorummm mutlu kalın:)

Son düzenleme:
ciddi misin? fazla değil mi yani? bana sanki pilav yanlış bi seçim gibi geldi ya da belki de yogurt bakla çorba falan şişirdi beni ondan öyle düşündüm:) moralimi şenlendirdin teşekkür ederim:)

akşam yemeğimi de şimdi yiyorum yine aynı çorbadan bir kase ve pilavdan bir kaşık yiyorum :)

veee çookçokkk öpüyorummm mutlu kalın:)

tatlım tabi ki fazla değil çorba yoğurt falan şişirmiştir seni 1 kaşık pilavdan ne olur ki..afiyet olsunnopuyorumnanaktan

eveeeet günaydınlar :) (höö öğlen olmuş)
dün akşam çook çok az ekmekle döner yedim:S konserdeydim karnım çok acıktı ondan yedim ben de:(
neyseee bu sabah:
1 tane domates
1 tane salatalık
2 tane siyah zeytin
4 çeşit küçük küçük peynirlerimden:)
1 tane büyüüük boy közde biber:)
yarım dilim çavdar ekmeği
1 büyük kupada limonlu yeşil çayy:) :)

öğlen de büyük ihtimalle :
yoğurtlu semiz otu
yağsız tuzsuz makarna(sanırım yoğurtla yenince bişey yapmıyormuş:))
1 kaaase de mercimek çorbası içicem:)

nasıl?

mutlu kalın bayanlar :)

öğlen yemeğimi yukarıda belirttiğim gibi yedim şimdi de 500ml sıcak suyun içine attım limonları onu içtim:) vücudum beni sınıyor 72.5ta kaldım ama sabrdersem 1-1.5 kilo birden verirmişim öyle diyorlar hadi hayırlısı:)

öğlen yemeğimi yukarıda belirttiğim gibi yedim şimdi de 500ml sıcak suyun içine attım limonları onu içtim:) vücudum beni sınıyor 72.5ta kaldım ama sabrdersem 1-1.5 kilo birden verirmişim öyle diyorlar hadi hayırlısı:)

bencede hayatım bazen takıldığı oluyor vucudun birdenbire gidiyor biraz daha sabret yeter menün bence gayet güzel bu aradaopuyorumnanaktan

bencede hayatım bazen takıldığı oluyor vucudun birdenbire gidiyor biraz daha sabret yeter menün bence gayet güzel bu aradaopuyorumnanaktan

sabrediyorum da beynim kandırmaya çalışıyor beni bu ara:S inşallah direnirim:) teşekkür ediyorum takip ettiğin için mutlu ve zayıf kaaal:)opuyorumnanaktan

bravo canım sana:)tatlı isteğini kuru meyvelerle karşılayabilirsin ama tatlının kendisi yoookkkötükedihüso

canım zaten bana baklavanın tadını sor bilmem puding sor bilmem hiç alışkanlığım yoktur tatlının kendisnden nefret ederm mesla restorana falan gittiğimizde içecek olarak hep su isterim ve tatlı alır mısınız dediklerinde hayır derim cimrilikten sanırlar:) alakası yok halbuki:) ama işte regl dönemlerinde canım gofret falan istiyor ya da hanımeller bisküvi çokodamla??:S:sm_confused:

canım zaten bana baklavanın tadını sor bilmem puding sor bilmem hiç alışkanlığım yoktur tatlının kendisnden nefret ederm mesla restorana falan gittiğimizde içecek olarak hep su isterim ve tatlı alır mısınız dediklerinde hayır derim cimrilikten sanırlar:) alakası yok halbuki:) ama işte regl dönemlerinde canım gofret falan istiyor ya da hanımeller bisküvi çokodamla??:S:sm_confused:

ayy tatlım ne güzel yaa..sana bi sır veriyim ama aramızda kalıcakkaydirigubbakcemile3ben sabah gözümü açtığım gibi 3 tane browni yiyodum açken tatlı yemeye bayılıyodum:kedi:benmde tek sorunum browniydi..hatta aşkım bana markete her gün gitmiyim diye bir kutu browni almıştıkaydirigubbakcemile3ama o zamanlar yeniydik şimdi eskidik:çok üzgünüm:

Back
X