- Konu Sahibi avukathanim
Merhaba arkadaşlar sonunda ben de bir başlık açıp diyet günlüğümü yazmaya karar verdim:)
aslında ben diyete 13 nisanda başladım çok ani bir kararla hiç aklımda yoktu ama daha 19 yaşında olmama rağmen doğum yapmış kadınlardan farkım yoktu suratım resmen kütahya çinisi gibi genişti. Neyse reklam amaçlı yazmıyorum ben açlığımı kontrol edemediğim için işe önce tamamiyle bitkisel içerikli olan bir ilaçla başladım işe. ve 37 gün sonunda 79 kilodan 73 kiloya düştüm aslında 72.5dü de dün biraz fazla kaçırdım. Hedefim önce 68 sonra 65=) boyum 1.70:)
ışe bu sabah yediklerimden başlayayım (10.15):
Önden 1 bardak form çay
ikisi birlikte 1 kibrit kutusunun yarısını tutacak kadar 2 çeşit beyaz peynir
1 tane büyük domates
yarım dilim kızarmış çavdar ekmeği
1 bardak süt
Öğlen(12.45) :
bol pul biberli zeytnyağlı patlıcan yemeği
bol pul biberli bir kase yoğurt
4 tane de erik yedim.
Akşam : henüz yemedim ama 1 kase k flakes yemeyi düşünüyorum :)
ve akşam 1 kase kflakes,1 tane activia yoğurt yedim.
ayrıca bugün 20 dk göbek eritme hareketi de yaptım bilginize:)
her gün tartılıyorum buradan hep kilo bildirimi yapacağım:)
ben önceden gece 12de acıkırdım ve yarım ekmek tost yapar yerdim. günde 1 paket cips inerdi mideye çukulata olursa onu da affetmezdim. ayrıca kek börek de favori yiyceklerimdi hayatta gördüğümde yememezlik etmezdm. mc donaldsda 5 gün üst üste big mc yediğim zamanları bilirim. sulu yemek ve çorbanın hayatımda yeri yoktu. ama noldu kendime zarar verdim :) artık önce sağlıklı yaşamak sonra da vitrinde beğendiği şeylerin bana olmaması ihtimalini düşünerek üzülmeyi bir kenara bırakmak için sağlıklı yemek yemekteyimmmm :)
Desteklerinizi bekliyorum :) bütün KK üyelerine sevgiler:)
aslında ben diyete 13 nisanda başladım çok ani bir kararla hiç aklımda yoktu ama daha 19 yaşında olmama rağmen doğum yapmış kadınlardan farkım yoktu suratım resmen kütahya çinisi gibi genişti. Neyse reklam amaçlı yazmıyorum ben açlığımı kontrol edemediğim için işe önce tamamiyle bitkisel içerikli olan bir ilaçla başladım işe. ve 37 gün sonunda 79 kilodan 73 kiloya düştüm aslında 72.5dü de dün biraz fazla kaçırdım. Hedefim önce 68 sonra 65=) boyum 1.70:)
ışe bu sabah yediklerimden başlayayım (10.15):
Önden 1 bardak form çay
ikisi birlikte 1 kibrit kutusunun yarısını tutacak kadar 2 çeşit beyaz peynir
1 tane büyük domates
yarım dilim kızarmış çavdar ekmeği
1 bardak süt
Öğlen(12.45) :
bol pul biberli zeytnyağlı patlıcan yemeği
bol pul biberli bir kase yoğurt
4 tane de erik yedim.
Akşam : henüz yemedim ama 1 kase k flakes yemeyi düşünüyorum :)
ve akşam 1 kase kflakes,1 tane activia yoğurt yedim.
ayrıca bugün 20 dk göbek eritme hareketi de yaptım bilginize:)
her gün tartılıyorum buradan hep kilo bildirimi yapacağım:)
ben önceden gece 12de acıkırdım ve yarım ekmek tost yapar yerdim. günde 1 paket cips inerdi mideye çukulata olursa onu da affetmezdim. ayrıca kek börek de favori yiyceklerimdi hayatta gördüğümde yememezlik etmezdm. mc donaldsda 5 gün üst üste big mc yediğim zamanları bilirim. sulu yemek ve çorbanın hayatımda yeri yoktu. ama noldu kendime zarar verdim :) artık önce sağlıklı yaşamak sonra da vitrinde beğendiği şeylerin bana olmaması ihtimalini düşünerek üzülmeyi bir kenara bırakmak için sağlıklı yemek yemekteyimmmm :)
Desteklerinizi bekliyorum :) bütün KK üyelerine sevgiler:)
Son düzenleme: