• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avukat kocam beni darp etti.

Öğrendim. Avukattan. Çocuğu kapsamıyor. Görebilirmiş oğlumu.
Şuan velayet ortak oluyor çünkü ortada açılmış ne bir boşanma davası ne bir velayet davası var geçici velayet siz de olsa mahkemin belirlediği günlerde görebilir.

Görüş günlerinde bile görmesini istemiyorum alıp ailesine götürmesini istemiyorum zoruma gidiyor neler çektirdiler evladımı görecekler.
Sakin şikayetini geri cekme. Cocugu gostermemek icin buyuk kozun bu senin. O yuzune tukurdum diyene de inanma. Arabulucu yapmış o herifi akli sira. Hemen bi avukat bul buralarda vakit kaybetme.

Birşey daha sormak istiyorum size. Dün ortak bir arkadaşımıza anlatmış çocuk beni aradı zaten şiddeti duyunca suratına tükürmüş ana kuzusu eşim olacak adamın. Bana şöyle dedi ben 5 güne şikayetimi çekmezsem vay efendim hakim savcı olamazmış kamu davası devam edermiş. Şuan şirket avukatı orda da çalışamazmış. Ayrılsak bile oğluma bakacağım için ona güzel bir gelecek sunmam için vazgeçsin ama ne isterse hazırım demiş. Ben vazgeçmeyi düşünmüyorum. Dedikleri doğru mu acaba çünkü köylü kurnazı bir adam.
Anlaşmalı boşanma ıcın avukat onderlıgınde protokol ımzalayın o zamandım şartlarını ısteklerını yazdır madem ödeyecek verecek bak bakalım yapıyo mu

ilk kez olsa nasıl daha önceki darplara ait fotografları bulunsun?

İlk kez darp raporu almış bence, şiddet belki uzun süredir yok ama bir süredir var gibi

bakın böyle bir mesajı var...
Daha oncekı darpların fotoları hıııc bır ıse yaramıyor darp raporu sadece ıse yarıyor kımse o fotoğraflara bakmıyor avukatta polıste hepsı bana aynısını dedı

2.çocukta düzelir bacım. Hemen yap. Erkektir döver de sever de. Özür dile kocişinden barış. Evladına acıyorum gerçekten senin gibi bir anayı hak etmiyor. Öğretmen ve devlet memuru olduğuna inanmıyorum.Bu adam en başından beri problemliydi niye çocuk yaptın ki ?
Bu nasıl bir üsluptur yahu, analığına kadar hakaret. Az yavaş gelin, klavyenin arkasına geçince hakaret kapıları sonuna kadar açılmıyor

Sakin şikayetini geri cekme. Cocugu gostermemek icin buyuk kozun bu senin. O yuzune tukurdum diyene de inanma. Arabulucu yapmış o herifi akli sira. Hemen bi avukat bul buralarda vakit kaybetme.
Allah kahretsin işte şuan da görme hakkı var. Avukat tutacam da araştırmadayım halen kimi tutacağımı bilmiyorum.

Bu nasıl bir üsluptur yahu, analığına kadar hakaret. Az yavaş gelin, klavyenin arkasına geçince hakaret kapıları sonuna kadar açılmıyor
Boşverin kul kınadığı ile sınanmadan ölmezmiş. Ben güçsüz bir kadın değilim 10 yıllık bir öğretmenim. Her türlü maddi imkanım var. İnsanoğlu yaşamadığı acının çok güzel ahkamlığını kesiyor. Kul susar Rab unutmaz.

E
Çocuğu şuan göstermezsem mahkemede aleyhime kullanır mı acep.
Evet kullanabilir eşiniz avukat biliyordur herşeyi yukarıda yazdığım gibi velayet ortak şuan çünkü açılmış bir dava yok dava açıp geçici velayeti alsanız o zaman mahkemenin belirlediği günlerde görebilir.

E

Evet kullanabilir eşiniz avukat biliyordur herşeyi yukarıda yazdığım gibi velayet ortak şuan çünkü açılmış bir dava yok dava açıp geçici velayeti alsanız o zaman mahkemenin belirlediği günlerde görebilir.
Ama bebek 18 aylık annesiz asla duramayan bir bebek.

Merhaba arkadaşlar böyle bir durum yaşayan varsa konuşabilir miyiz kendimi çok çaresiz hissediyorum. Avukat kocam tarafından darp edildim öğretmenim. Ailesi yüzünden sürekli tartışırız ve benimle inatlaşır olaylar çığrından çıkar. Artık fiziksel şiddet uygulamaya başladı. Gözüme yumruğu vurunca artık darp raporu alıp şikayetçi oldum. Avukat üye var mı ceza alır mı bu adam. Mesleğini etkiler mi
Şifddet uygulayan avukat, şiddet gördüğü halde terk etmeyen okumuş öğretmen daha neler duycaz allahım🤦🏻‍♀️

Avukat diye ceza almayacak değil ya,eğer ilk kez şikayet ettiyseniz ifade verir çıkar,4-5 kez şikayet ettiyseniz adli kontrol verirler veya imza ondan sonra direk hapis.Avukat olmasının tek olumlu yanı savunmasını güzel yapar sadece ama cezadan kurtulamaz sanmam.

E

Avukat diye ceza almayacak değil ya,eğer ilk kez şikayet ettiyseniz ifade verir çıkar,4-5 kez şikayet ettiyseniz adli kontrol verirler veya imza ondan sonra direk hapis.Avukat olmasının tek olumlu yanı savunmasını güzel yapar sadece ama cezadan kurtulamaz sanmam.
Aynen öyle çok güzel savunma yapar.

Ama bebek 18 aylık annesiz asla duramayan bir bebek.
Avukata danismissiniz zaten oda görebilir demiş çünkü şuan açılmış bir dava yok dediğim gibi dava açsanız geçici velayeti alsanız o zaman belirli günlerde görebilir mahkenin belirlediği günlerde.

Aynen öyle çok güzel savunma yapar.
Bulunduğunuz ilde baro vardır.Barolarında kadın komisyonları var onlardan yardım isteyin.Görsünler meslektaşlarının yaptıklarını.Ayrıca hakim savcı olamaz mı dediiler.Öyle bir şey okudum.Olmasın zaten.Bu nasıl düşünülür.Yarın benzer dosya önüne gelecek değil mi.
Öğretmensiniz.Gözlerine baktığınız çocuklar ile kendi çocuğunuz için rol modelisiniz bunu hiç unutmayın ve dik durun önce.Sonra bu adama asla alttan almayın.Utanmaz birde hukuk adamı adalet dağıtacak.Bu arada ben olsam baro ile görüşüp orada kadın kom dan destek isteyeceğimi bir şekilde aracılara söylerim.Sizinde boş olmadığınızı anlasın

Senden kedi annesi bile olmaz. Sen kedi bile bakamazsın sürekli hasta olur. Sana kalkan el evladına da kalkmayacak mı sanıyorsun ? Boşanmak için ne bekliyorsun ? Ver dilekçeyi işte ! Boşanmak dünyanın sonu değil o ruh hastası adama baba diyeceğine seninle büyüsün daha iyi. Elinde gül gibi mesleğin var devlet memurusun kimseye eyvallahın olmaması gerek vasıfsız işsiz tembel ev kadını olsan bi nebze anlardım neyin kafasını yaşıyorsun niçin evladına bu kötülüğü yapıyorsun ? Bu adama niye çocuk verdin ki ? Anlaşmalı boşan. Hayatına odaklan sil gitsin yok say
Claire sen sana eziyet eden kocan seni boşamasın diye yalvarıp kapıları kilitleyen kadınsın. Konularını bilen biliyor gelmiş burada millete laf ediyorsun. Komik. Adam en son bu yoldan dönmedi de anca ayrıldın, girdiğin havalara bak.

Back