• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avukat kocam beni darp etti.

Aslinda meslek etigine aykiri bulunmasi gerekcesiyle baroya da sikayet edilebilir diye dusunuyorum. Ama adami mesleginden etmek ne kadar isinize yarar emin degilim, hirslanip daha saldirgan hale gelebilir.

Elinde kullanabileceği koz var mi?
Bana küfür etti der sinir anında ettiğim küfürü kullanır.

Ben rehberliğini yaptığım bir öğrencinin parçalanmış aile çocuğu olduğu için ne kadar mutsuz olduğuna şahit oldum biliyor musunuz hep bu korkuttu beni düzelmesini arkamda duran bir eş olmasını bekledim olmadı ben göz yumdukça piskolojik ve fiziksel şiddet arttı.

2.çocukta düzelir bacım. Hemen yap. Erkektir döver de sever de. Özür dile kocişinden barış. Evladına acıyorum gerçekten senin gibi bir anayı hak etmiyor. Öğretmen ve devlet memuru olduğuna inanmıyorum.Bu adam en başından beri problemliydi niye çocuk yaptın ki ?

Çocuğum parçalanmış bir ailenin çocuğu olarak büyüsün istemedim.

Senden kedi annesi bile olmaz. Sen kedi bile bakamazsın sürekli hasta olur. Sana kalkan el evladına da kalkmayacak mı sanıyorsun ? Boşanmak için ne bekliyorsun ? Ver dilekçeyi işte ! Boşanmak dünyanın sonu değil o ruh hastası adama baba diyeceğine seninle büyüsün daha iyi. Elinde gül gibi mesleğin var devlet memurusun kimseye eyvallahın olmaması gerek vasıfsız işsiz tembel ev kadını olsan bi nebze anlardım neyin kafasını yaşıyorsun niçin evladına bu kötülüğü yapıyorsun ? Bu adama niye çocuk verdin ki ? Anlaşmalı boşan. Hayatına odaklan sil gitsin yok say

.
Senden kedi annesi bile olmaz. Sen kedi bile bakamazsın sürekli hasta olur. Sana kalkan el evladına da kalkmayacak mı sanıyorsun ? Boşanmak için ne bekliyorsun ? Ver dilekçeyi işte ! Boşanmak dünyanın sonu değil o ruh hastası adama baba diyeceğine seninle büyüsün daha iyi. Elinde gül gibi mesleğin var devlet memurusun kimseye eyvallahın olmaması gerek vasıfsız işsiz tembel ev kadını olsan bi nebze anlardım neyin kafasını yaşıyorsun niçin evladına bu kötülüğü yapıyorsun ? Bu adama niye çocuk verdin ki ? Anlaşmalı boşan. Hayatına odaklan sil gitsin yok say
Konu sahibi ilk kez fiziksel şiddet görmüş, darp raporu almış, şimdiye kadar çocuğu için katlanmış. Üzerine gitmeseniz iyi olur.

.
Konu sahibi ilk kez fiziksel şiddet görmüş, darp raporu almış, şimdiye kadar çocuğu için katlanmış. Üzerine gitmeseniz iyi olur.
ilk kez olsa nasıl daha önceki darplara ait fotografları bulunsun?

İlk kez darp raporu almış bence, şiddet belki uzun süredir yok ama bir süredir var gibi
Daha önce ki darplar a ait fotoğraflar var.
bakın böyle bir mesajı var...

Boşanmaya niyetim olmadığını nereden biliyorsunuz neden kadın bu kadar kadına acımazsa konuşur halinden anlamaz.
Acımasızca konuşmadım ki yazdıklarınızdan anladığımı söyledim. Hala da aynı düşünüyorum. Onca şey yaşamışsınız ona rağmen devam etmişsiniz. Sürekli darp edilmişsiniz, bu yüzden bir bebek bile kaybetmişsiniz. Hala da evet boşanacağım gibi bir cümleniz yok. Ben niyetinizi anlamak maksatlı yazdım ilk mesajımı, fikrim değişmedi. Sizinle bir zorum yok. Geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun.

ilk kez olsa nasıl daha önceki darplara ait fotografları bulunsun?

İlk kez darp raporu almış bence, şiddet belki uzun süredir yok ama bir süredir var gibi

bakın böyle bir mesajı var...
Ay ben kaçırmışım orasını, inanılır gibi değil. Adamlar bu yüzden rahat nasıl olsa yanına kar kalıyor.

Çocuğunuz ayrılmış aile çocuğu değil babasından dayak yiyen annesi yüzünden travmali olsun diyemi ayrilmadiniz ceza alır fakat uzaklaştırmada alın barisirsaniz bence yanınıza bırakmaz daha kötü vurur.Çocugunuza ilerde senin yüzünden durdum demeyin dünyaya geldiği için kendini suçlu sanmasın size saygısını kaybetmesin çünkü ilerde anlıyor insan anne kendi istediği için duruyor.Bu arada aile meraklısı insanların evliliği yasaklansın eş ailesi yüzünden bitiyor evlilikler herkes otursun annesiyle ya ölene kadar madem millet bu kadar meraklı oğluna ben Bunuda anlayamıyorum ya gerçekten erkek çocuk yetiştirmek için okullara ihtiyacınız var sanki ne çok konu var böyle bu ülkede.

Kimse evlenmesin anne kuzuları ile toplu boykot şart onlarla evlenilmezse sorun çözülecek gibi gelmeye başladı bana yada hemen iade edeceksin annesine artık böyle düşünüyorum evlenirken oğlan olarakmi yetişmiş adam olarakmi iyice anlamak şart adam yetiştirenlere lafım yok fakat buyumemiş erkeklerle evlenmemek gerekli şart hatta

Doğru mu okudum şiddet yüzünden karnınızda bi bebeğim ölmesine sebeb olmuş bi adamla diğer çocuk için mi evliliği devam ettirdiniz ?

Üzüntüden kaybettim. Ailesinin ve kendisinin yaşattıkları yüzünden.

nasıl yüzüne baktınız
nasıl aynı yatağa girip başka çocuk yapabildiniz
üzülmüyorum artık
diğer arkadaşlar gibi çocuklara da üzülmüyorum artık
o da sizin gibi olacak çünkü

Back