- 2 Temmuz 2023
- 9.641
- 27.410
- 468
- Konu Sahibi meliss1234
Hayir sizin degil, avukat olan esinizin sizin hakkınızda kullanabilecegi kozlar var mi diye sordum.Daha önce ki darplar a ait fotoğraflar var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir sizin degil, avukat olan esinizin sizin hakkınızda kullanabilecegi kozlar var mi diye sordum.Daha önce ki darplar a ait fotoğraflar var.
Bana küfür etti der sinir anında ettiğim küfürü kullanır.Aslinda meslek etigine aykiri bulunmasi gerekcesiyle baroya da sikayet edilebilir diye dusunuyorum. Ama adami mesleginden etmek ne kadar isinize yarar emin degilim, hirslanip daha saldirgan hale gelebilir.
Elinde kullanabileceği koz var mi?
Yanlış okudum gözüm şiş. Doğru olanı yazdım. Küfür ediyor der mesaj olarak sinirlenip attığım küfürleri kulanabilirHayir sizin degil, avukat olan esinizin sizin hakkınızda kullanabilecegi kozlar var mi diye sordum.
Biraz mantık ya.Yanlış okudum gözüm şiş. Doğru olanı yazdım. Küfür ediyor der mesaj olarak sinirlenip attığım küfürleri kulanabilir
Bu nasıl bi insan hayretler içinde okudum. Darp raporu aldınız mı?6 yılımı aldı karnımda bir evladımın ölmesine sebep oldu benim ve oğlumun hayatına sebep oldu sürünsün rezil olsun çünkü beni avukatlık mesleğiyle hep korkuttu çocuğu sana bırakmam diye.
Ben rehberliğini yaptığım bir öğrencinin parçalanmış aile çocuğu olduğu için ne kadar mutsuz olduğuna şahit oldum biliyor musunuz hep bu korkuttu beni düzelmesini arkamda duran bir eş olmasını bekledim olmadı ben göz yumdukça piskolojik ve fiziksel şiddet arttı.
Çocuğum parçalanmış bir ailenin çocuğu olarak büyüsün istemedim.
Konu sahibi ilk kez fiziksel şiddet görmüş, darp raporu almış, şimdiye kadar çocuğu için katlanmış. Üzerine gitmeseniz iyi olur.Senden kedi annesi bile olmaz. Sen kedi bile bakamazsın sürekli hasta olur. Sana kalkan el evladına da kalkmayacak mı sanıyorsun ? Boşanmak için ne bekliyorsun ? Ver dilekçeyi işte ! Boşanmak dünyanın sonu değil o ruh hastası adama baba diyeceğine seninle büyüsün daha iyi. Elinde gül gibi mesleğin var devlet memurusun kimseye eyvallahın olmaması gerek vasıfsız işsiz tembel ev kadını olsan bi nebze anlardım neyin kafasını yaşıyorsun niçin evladına bu kötülüğü yapıyorsun ? Bu adama niye çocuk verdin ki ? Anlaşmalı boşan. Hayatına odaklan sil gitsin yok say
ilk kez olsa nasıl daha önceki darplara ait fotografları bulunsun?.
Konu sahibi ilk kez fiziksel şiddet görmüş, darp raporu almış, şimdiye kadar çocuğu için katlanmış. Üzerine gitmeseniz iyi olur.
bakın böyle bir mesajı var...Daha önce ki darplar a ait fotoğraflar var.
Vallahi bacım affedersen ki umarım etmezsin daha da beteri olur Allah korusun.Şikayetçi oldum evimdeyim şuan ne olacağını bilmiyorum.
Acımasızca konuşmadım ki yazdıklarınızdan anladığımı söyledim. Hala da aynı düşünüyorum. Onca şey yaşamışsınız ona rağmen devam etmişsiniz. Sürekli darp edilmişsiniz, bu yüzden bir bebek bile kaybetmişsiniz. Hala da evet boşanacağım gibi bir cümleniz yok. Ben niyetinizi anlamak maksatlı yazdım ilk mesajımı, fikrim değişmedi. Sizinle bir zorum yok. Geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun.Boşanmaya niyetim olmadığını nereden biliyorsunuz neden kadın bu kadar kadına acımazsa konuşur halinden anlamaz.
Ay ben kaçırmışım orasını, inanılır gibi değil. Adamlar bu yüzden rahat nasıl olsa yanına kar kalıyor.ilk kez olsa nasıl daha önceki darplara ait fotografları bulunsun?
İlk kez darp raporu almış bence, şiddet belki uzun süredir yok ama bir süredir var gibi
bakın böyle bir mesajı var...
Akılsızmışım demek.Biraz mantık ya.
İnsan mesajla eşine küfür eder mi ?
Üstelik sorunlu oldugunuz bir evlilikte.
Evet bu yüzden rahat. Kendim ettim kendime.Ay ben kaçırmışım orasını, inanılır gibi değil. Adamlar bu yüzden rahat nasıl olsa yanına kar kalıyor.
Doğru mu okudum şiddet yüzünden karnınızda bi bebeğim ölmesine sebeb olmuş bi adamla diğer çocuk için mi evliliği devam ettirdiniz ?
Üzüntüden kaybettim. Ailesinin ve kendisinin yaşattıkları yüzünden.
Şiddeti ikinci çocuğum olduktan sonra oldu.nasıl yüzüne baktınız
nasıl aynı yatağa girip başka çocuk yapabildiniz
üzülmüyorum artık
diğer arkadaşlar gibi çocuklara da üzülmüyorum artık
o da sizin gibi olacak çünkü
O küfürlerin üzerinden 6 ay geçince şikayet süresi biter,dava açamazYanlış okudum gözüm şiş. Doğru olanı yazdım. Küfür ediyor der mesaj olarak sinirlenip attığım küfürleri kulanabilir