• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avukat kocam beni darp etti.

Her konuda kadınlara kızıyoruz boşanmak istemeyip çocuğu bahane ediyorlar diye ama toplum olarak değişmemiz lazım 🙁
Boşanan, evlenemeyen kadına kötü bakan toplum, eve geri kabul etmeyen aileler var.
bekar iken özgür olma imkanı çoğu kişide yok
Herkes hayata başlamak için evlenmeyi bekliyor

Şimdi de çalışmak istemeyen okumuşlar çıktı
Bizim güçlü durmamız, hemen çocuk yapmamamız, kendimizi ezdirmememiz( gerekirse kendi ailemize de) gerekiyor.

Konulara çok üzülüyorum. Herkes dağılıyor ama korkuyor.
İş dünyası da zorluyor bir yandan kadınları
Hamile ise yeni evliyse istemiyor.

Cesur olmak zorundasınız. Ve önce kendinize dürüst olun. Çocuk için değil, başarısız olmamak için boşanmak istemiyorsunuz düzeni bozmak istemiyorsunuz.

Merhaba arkadaşlar böyle bir durum yaşayan varsa konuşabilir miyiz kendimi çok çaresiz hissediyorum. Avukat kocam tarafından darp edildim öğretmenim. Ailesi yüzünden sürekli tartışırız ve benimle inatlaşır olaylar çığrından çıkar. Artık fiziksel şiddet uygulamaya başladı. Gözüme yumruğu vurunca artık darp raporu alıp şikayetçi oldum. Avukat üye var mı ceza alır mı bu adam. Mesleğini etkiler mi
Yaşadıklarınıza üzüldüm çok geçmiş olsun umarım bu heriften kurtulursunuz.🙏 Böyle birisi avukat olup bir de müvekkillerini nasıl destekliyor merak ettim. Özel hayatla ,mesleki hayat aynı değil ama yine de şiddet uygulaması aciz birisi olduğunu gösteriyor.

Her konuda kadınlara kızıyoruz boşanmak istemeyip çocuğu bahane ediyorlar diye ama toplum olarak değişmemiz lazım 🙁
Boşanan, evlenemeyen kadına kötü bakan toplum, eve geri kabul etmeyen aileler var.
bekar iken özgür olma imkanı çoğu kişide yok
Herkes hayata başlamak için evlenmeyi bekliyor

Şimdi de çalışmak istemeyen okumuşlar çıktı
Bizim güçlü durmamız, hemen çocuk yapmamamız, kendimizi ezdirmememiz( gerekirse kendi ailemize de) gerekiyor.

Konulara çok üzülüyorum. Herkes dağılıyor ama korkuyor.
İş dünyası da zorluyor bir yandan kadınları
Hamile ise yeni evliyse istemiyor.

Cesur olmak zorundasınız. Ve önce kendinize dürüst olun. Çocuk için değil, başarısız olmamak için boşanmak istemiyorsunuz düzeni bozmak istemiyorsunuz.
Ben rehberliğini yaptığım bir öğrencinin parçalanmış aile çocuğu olduğu için ne kadar mutsuz olduğuna şahit oldum biliyor musunuz hep bu korkuttu beni düzelmesini arkamda duran bir eş olmasını bekledim olmadı ben göz yumdukça piskolojik ve fiziksel şiddet arttı.

6 yılımı aldı karnımda bir evladımın ölmesine sebep oldu benim ve oğlumun hayatına sebep oldu sürünsün rezil olsun çünkü beni avukatlık mesleğiyle hep korkuttu çocuğu sana bırakmam diye.
Amaan dışarıya çıkın her yer avukat kaynıyor. Hiçbir özel yanı yok. Dizilerdeki gibi olmuyor o işler hakim tarafsız bir şekilde delillere bakıyor bu kadar. Siz de boşanırken bir avukat tutun olsun bitsin. Ne oldu sanki başımıza milletvekili mi bakan mı bu adam. Hiçbir şey yapamaz. Gelmeyin bu oyunlara boş yere korkutmaya çalışıyor sizi.

Amaan dışarıya çıkın her yer avukat kaynıyor. Hiçbir özel yanı yok. Dizilerdeki gibi olmuyor o işler hakim tarafsız bir şekilde delillere bakıyor bu kadar. Siz de boşanırken bir avukat tutun olsun bitsin. Ne oldu sanki başımıza milletvekili mi bakan mı bu adam. Hiçbir şey yapamaz. Gelmeyin bu oyunlara boş yere korkutmaya çalışıyor sizi.

Haklısınız biliyorum ortalık avukat kaynıyor. Çok stratejik bir adam iftiracı bir adam. Hakimi bile diliyle kandıracak kadar oyuncu.

Haklısınız biliyorum ortalık avukat kaynıyor. Çok stratejik bir adam iftiracı bir adam. Hakimi bile diliyle kandıracak kadar oyuncu.
Elinizde darp raporu var hakimi hiçbir şeyle kandıramaz. Dediğim gibi duruşmalar öyle dizilerdeki gibi entrikalı geçmiyor hakim delillere bakıyor onlar üzerinden karar veriyor. Eşine şiddet uygulayan bir adamın kaçarı yok.

Aslinda meslek etigine aykiri bulunmasi gerekcesiyle baroya da sikayet edilebilir diye dusunuyorum. Ama adami mesleginden etmek ne kadar isinize yarar emin degilim, hirslanip daha saldirgan hale gelebilir.

Elinde kullanabileceği koz var mi?

Back