- 1 Şubat 2019
- 1.207
- 2.745
- 133
- 29
- Konu Sahibi meliss1234
-
Çocuğu bahane etmeyinÇocuğum parçalanmış bir ailenin çocuğu olarak büyüsün istemedim.
Yaşadıklarınıza üzüldüm çok geçmiş olsun umarım bu heriften kurtulursunuz.Merhaba arkadaşlar böyle bir durum yaşayan varsa konuşabilir miyiz kendimi çok çaresiz hissediyorum. Avukat kocam tarafından darp edildim öğretmenim. Ailesi yüzünden sürekli tartışırız ve benimle inatlaşır olaylar çığrından çıkar. Artık fiziksel şiddet uygulamaya başladı. Gözüme yumruğu vurunca artık darp raporu alıp şikayetçi oldum. Avukat üye var mı ceza alır mı bu adam. Mesleğini etkiler mi
Uzaklaştırma aldirmadiniz mi peki eve gelirse ne olacak.Sadece suç duyurusunda bulundum şimdilik.
Ben rehberliğini yaptığım bir öğrencinin parçalanmış aile çocuğu olduğu için ne kadar mutsuz olduğuna şahit oldum biliyor musunuz hep bu korkuttu beni düzelmesini arkamda duran bir eş olmasını bekledim olmadı ben göz yumdukça piskolojik ve fiziksel şiddet arttı.Her konuda kadınlara kızıyoruz boşanmak istemeyip çocuğu bahane ediyorlar diye ama toplum olarak değişmemiz lazım
Boşanan, evlenemeyen kadına kötü bakan toplum, eve geri kabul etmeyen aileler var.
bekar iken özgür olma imkanı çoğu kişide yok
Herkes hayata başlamak için evlenmeyi bekliyor
Şimdi de çalışmak istemeyen okumuşlar çıktı
Bizim güçlü durmamız, hemen çocuk yapmamamız, kendimizi ezdirmememiz( gerekirse kendi ailemize de) gerekiyor.
Konulara çok üzülüyorum. Herkes dağılıyor ama korkuyor.
İş dünyası da zorluyor bir yandan kadınları
Hamile ise yeni evliyse istemiyor.
Cesur olmak zorundasınız. Ve önce kendinize dürüst olun. Çocuk için değil, başarısız olmamak için boşanmak istemiyorsunuz düzeni bozmak istemiyorsunuz.
Aldım güya kararın çıkması iki günde sürebilirmişUzaklaştırma aldirmadiniz mi peki eve gelirse ne olacak.
Evet devlet memuruyum
Boşanmaya niyetim olmadığını nereden biliyorsunuz neden kadın bu kadar kadına acımazsa konuşur halinden anlamaz.Okuduklarımdan anladığım ceza alsın istiyorsunuz ama hala boşanmaya niyetiniz yok gibi. Çok garip.
Amaan dışarıya çıkın her yer avukat kaynıyor. Hiçbir özel yanı yok. Dizilerdeki gibi olmuyor o işler hakim tarafsız bir şekilde delillere bakıyor bu kadar. Siz de boşanırken bir avukat tutun olsun bitsin. Ne oldu sanki başımıza milletvekili mi bakan mı bu adam. Hiçbir şey yapamaz. Gelmeyin bu oyunlara boş yere korkutmaya çalışıyor sizi.6 yılımı aldı karnımda bir evladımın ölmesine sebep oldu benim ve oğlumun hayatına sebep oldu sürünsün rezil olsun çünkü beni avukatlık mesleğiyle hep korkuttu çocuğu sana bırakmam diye.
Elinizde garanti mesleğiniz düzenli geliriniz var çekmeyin şu kendini bilmezin kahrını. Ateş olsa cürmün kadar yer yakar korkmayın şundan boş yereEvet devlet memuruyum
Doğru mu okudum şiddet yüzünden karnınızda bi bebeğim ölmesine sebeb olmuş bi adamla diğer çocuk için mi evliliği devam ettirdiniz ?
Amaan dışarıya çıkın her yer avukat kaynıyor. Hiçbir özel yanı yok. Dizilerdeki gibi olmuyor o işler hakim tarafsız bir şekilde delillere bakıyor bu kadar. Siz de boşanırken bir avukat tutun olsun bitsin. Ne oldu sanki başımıza milletvekili mi bakan mı bu adam. Hiçbir şey yapamaz. Gelmeyin bu oyunlara boş yere korkutmaya çalışıyor sizi.
Elinizde darp raporu var hakimi hiçbir şeyle kandıramaz. Dediğim gibi duruşmalar öyle dizilerdeki gibi entrikalı geçmiyor hakim delillere bakıyor onlar üzerinden karar veriyor. Eşine şiddet uygulayan bir adamın kaçarı yok.Haklısınız biliyorum ortalık avukat kaynıyor. Çok stratejik bir adam iftiracı bir adam. Hakimi bile diliyle kandıracak kadar oyuncu.
Daha önce ki darplar a ait fotoğraflar var.Aslinda meslek etigine aykiri bulunmasi gerekcesiyle baroya da sikayet edilebilir diye dusunuyorum. Ama adami mesleginden etmek ne kadar isinize yarar emin degilim, hirslanip daha saldirgan hale gelebilir.
Elinde kullanabileceği koz var mi?
Kendin yaptım derim demişti.Daha önce ki darplar a ait fotoğraflar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?