Avukat biriyle evlilik nasıl olur?

Devlette mi avukatsınız

Benim de bir ara boşanmış biri ile münasebetim oldu, hem de bekarken ne salakmışım. Adam derdi kadın yemek yapmazmış, sorumluluk almamış, evi temizlemezmiş. Ailesinin sözünden çıkmazmış falan. Ama onu yakında tanıyınca asıl adamın ana kuzusu olduğunu, ailesine söz geçiremediğini dolayısıyla muhtemelen kayın ailenin kadını ezdiğini kadının bu yüzden tepkisel olarak bazı hal ve hareketlerde bulunduğunu fark ettim.

Sizin eski eşiniz de sizi aynen böyle kötüleyecek. Ve sizin gibi saf biri de ona inanacak. Böyle bu döngü gider durur

Bilemedim paradan çok ben kişiliğe bakarım. Avukatlar iyi fırıldak çeviriyor ve kazık atıyor dikkatli olmak gerek sankim
Ama Cherry hanım yaaa

Gerçi o son avukat eşin kadının altınlarıula babasına ev alma konusundan sonra çok da haksız değilsiniz.

Konu sahibesi, herkese karşı tedbirli olmakta fayda var zaten. Maddi olarak oturmuş bir bürosu olursa tahsil yapmadığı ay olmaz. Türkiye’de tanidigim avukatlar gayet güzel konumlarda. Çevresi genişse, isini iyi yapıyorsa illa ki adını duyurur, danışmanlık hizmeti bile verse eli boş kalmaz bence.

Avukat kadınlara lafım yok ki, valla hepsi taş gibi tanıdıklarımın hepsi sağlam karakterli ve ilkeli insanlar. Bizim memlekette de malum erkeklerin ahlak ve dürsütlükle genel olarak bir problemi var bu avukat erkekler de fırıldağın her türünü çevirmeyi çok iyi biliyor bence bir bakmışsın kandırılmışsın kandırırlar valla şu an korktum

Biliyorum, size nazlanayım biraz dedim Yorumlariniz benim için değerli, çok mantıklı bir insansınız bence. Kesinlikle katılıyorum ayrıca, o yüzden genel olarak tedbirli olmalı zaten konu sahibesi, bir de işin içini bilen kişi kötü niyetli olursa zarar görmeden kurtulmak zor.

Zaman kötü valla artık kim ne belli değil apacaip erkek tipleri var toplumda. Umafım konu sahivesi hasarsız kurtulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…