- 1 Ekim 2013
- 8.178
- 16.794
- 448
- 34
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Kardeşim avukat. Ama düzenli maaşı var bir büroda uzman olarak çalışıyor.Merhaba ben avukat biriyle görüşüyorum, evlilik Şuan için gündemde değil ama o amaçla irdeliyorum bu konuyu. Ben kamuda öğretmenim düzenli bir gelirim var her ay. Böyle bir düzene alışkınım yani. Serbest avukatların çalışma sistemi dosyalar sonuçlanırsa vekâlet ücreti alıyorlarmış. Yani aylarca hiç tahsilat olmayabiliyorken birden 100-200bin geldiği de oluyormuş. Sizlere danışmak istedim bu tarz bir gelir sisteminin güzellikleri ya da zorlukları neler olabilir?
Kesinlikle yani bir erkeğin kolay kolay karın bölgesinde darp izi kalana kadar kadından dayak yiyeceğini sanmıyorum hiçbir şey yapamasa karşı koyabilir en azından ya da çakallık yaptı bilerek hiç sesini çıkarmadı rapor almak içinAdam avukat sonuçta kim bilir neler planlayıp kadın o duruma düşürmüştür, bir de karşı tarafın dava dilekçesini görmek lazım
Memuruzda memur erkek bulamıyoruz nolcak 27 oldum yeni yok erkek yokMemur, memurla evlenmeli bence.
Herkes dengi dengine.
Bir evlilikteki en büyük sorunlar ekonomik sorunlardır.
İleride sorunlar yaşayabilirsiniz bence.
Bende hemşireyim benide bi öğretmen nöbetim var diye terk ettiAhahah öğretmen erkekler şaşırtmıyor ,dün aynı aldı ettim eski eşim için aç oluyorlar gerçekten, okulda bir erkek hoca var o da öyle , eski eşim çoğu ev eşyamı vermemişti bıçak setine kadar almış ,erkek öğretmene selam vermiyorm artık
Herkes bir şekilde evlenir.Memuruzda memur erkek bulamıyoruz nolcak 27 oldum yeni yok erkek yok
Bakalım umut falan bırakmadılar .Herkes bir şekilde evlenir.
Merak etmeyin; evleneceksiniz.
Neden ?Bence mükemmel bir tercih
Dayak yememiştir heralde karşı koymuşturKesinlikle yani bir erkeğin kolay kolay karın bölgesinde darp izi kalana kadar kadından dayak yiyeceğini sanmıyorum hiçbir şey yapamasa karşı koyabilir en azından ya da çakallık yaptı bilerek hiç sesini çıkarmadı rapor almak için
Eski eşi yaşça küçükmüş yan komşusunun kızlarıymış zaten , eski eşi hiç eve gelmiyormuş , hiç bir sorumluluk almıyormuş baba evinde yatıp kalkıyormuş., yani evli olmasına rağmen kendi ailesinin evinde yaşamak istiyormuş , bi de anlaşamamışlar. Tuhaf ama eski eşi benim görüştüğüm kişiye şiddet uygulamış karnına arka arkaya tekme atmış yüzüne tırnak batırmış
Dayak yememiştir heralde karşı koymuştur
Heh insan profesörü günces de geldiSen saf misin? Karsi tarafi dinledin mi? Su para pul mevzusuna gelene kadar karsindakileri gercekten tanimaya odaklanmiyorsun. Her soylenene hemen inaniyorsun ve direkt evlilik dusunuyorsun. Senin eski esine neden bosandigini sorsalar kim bilir ne hikayeler anlatir dimi? Gercegi sen biliyorsun bizler de yazdigin kadarini biliyoruz.
Mutlaka üzülmüşsünüzdür ama ben sizin kurtulduğunuzu düşünüyorum erkek öğretmenlerde kompleks var çevremde gözlemlediğim kadarıyla, iyi ki diyeceğiniz insanlar çıkacaktır karşısınızaBende hemşireyim benide bi öğretmen nöbetim var diye terk etti
Yok öyle küçük lamia gibi anlatmış yaDayak yememiştir heralde karşı koymuştur
Mali olarak çok sıkıntı olmaz okuduğum kadarıyla o yönünü sormuşsunuzNeden ?
tahsilat yapamadığım aylar oluyor dediMali olarak çok sıkıntı olmaz okuduğum kadarıyla o yönünü sormuşsunuzbende avukatım ordan biliyorum
Birkaç yıl sonra o problem de ortadan kalkıyor çünkü sürekli gelir getiren yatırımlar yapmayı tercih ediyor çoğu kişitahsilat yapamadığım aylar oluyor dedi
Dosya alırken ayrı vekalet alır, dava kazanılırsa ayrı vekalet alır. Avukatlık çevresi olana ve ağzı laf yapana göredir. Ben avukatım yapamadım, kendi yerimi açacak birikimim de cesaretim de yoktu. Bağlı çalışayım dedim olmadı, kötü insanlara denk geldim emeğim sömürüldü. Kamuya attım kapağı. Avukatken aldığım maaştan kat kat fazlasını memurken alıyorum. Avukatlık esnaf işidir zaman zaman kazandırır bazen de açlıktan süründürür.Merhaba ben avukat biriyle görüşüyorum, evlilik Şuan için gündemde değil ama o amaçla irdeliyorum bu konuyu. Ben kamuda öğretmenim düzenli bir gelirim var her ay. Böyle bir düzene alışkınım yani. Serbest avukatların çalışma sistemi dosyalar sonuçlanırsa vekâlet ücreti alıyorlarmış. Yani aylarca hiç tahsilat olmayabiliyorken birden 100-200bin geldiği de oluyormuş. Sizlere danışmak istedim bu tarz bir gelir sisteminin güzellikleri ya da zorlukları neler olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?