Avukat biriyle evlilik nasıl olur?

Kardeşim avukat. Ama düzenli maaşı var bir büroda uzman olarak çalışıyor.
Düzensiz gelir konusunu bilemeyeceğim o yüzden. Alanı nedir ?

Adam avukat sonuçta kim bilir neler planlayıp kadın o duruma düşürmüştür, bir de karşı tarafın dava dilekçesini görmek lazım
Kesinlikle yani bir erkeğin kolay kolay karın bölgesinde darp izi kalana kadar kadından dayak yiyeceğini sanmıyorum hiçbir şey yapamasa karşı koyabilir en azından ya da çakallık yaptı bilerek hiç sesini çıkarmadı rapor almak için

Bende hemşireyim benide bi öğretmen nöbetim var diye terk etti

Sen saf misin? Karsi tarafi dinledin mi? Su para pul mevzusuna gelene kadar karsindakileri gercekten tanimaya odaklanmiyorsun. Her soylenene hemen inaniyorsun ve direkt evlilik dusunuyorsun. Senin eski esine neden bosandigini sorsalar kim bilir ne hikayeler anlatir dimi? Gercegi sen biliyorsun bizler de yazdigin kadarini biliyoruz.

Heh insan profesörü günces de geldi

Bende hemşireyim benide bi öğretmen nöbetim var diye terk etti
Mutlaka üzülmüşsünüzdür ama ben sizin kurtulduğunuzu düşünüyorum erkek öğretmenlerde kompleks var çevremde gözlemlediğim kadarıyla, iyi ki diyeceğiniz insanlar çıkacaktır karşısınıza

Eğer aklını sadece geliri karıştırıyorsa kendinle kıyasla. Mesela ben 5 yıllık öğretmenim aracım var evim var birikmişim var onun ise şunu var bunu var gibi gibi. Ama sürekli bir bahanesi olmuş ve hiçbir çöpü yoksa uzak durmanda fayda var

Dosya alırken ayrı vekalet alır, dava kazanılırsa ayrı vekalet alır. Avukatlık çevresi olana ve ağzı laf yapana göredir. Ben avukatım yapamadım, kendi yerimi açacak birikimim de cesaretim de yoktu. Bağlı çalışayım dedim olmadı, kötü insanlara denk geldim emeğim sömürüldü. Kamuya attım kapağı. Avukatken aldığım maaştan kat kat fazlasını memurken alıyorum. Avukatlık esnaf işidir zaman zaman kazandırır bazen de açlıktan süründürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…