Avukat biriyle evlilik nasıl olur?

Evet onu ben de farkettim , bazen iş çıkışına adliyeye gidiyorum maruz kalıyorum

Çocuğu yok dımı?
Neden boşanmış eskı esinden?

Güzel haberlerinizi bekliyor olacağım hem temkinli hem biraz akışta yaşamaya bakın keyifli güzel anlar da olacak beraber sorun çözdüğünüzde çok da eskiyi yad etmeden yeni yolunuzda iyi bir ekip olun Defosu illaki vardır bizlerdede var işki sizin için halledilecek meseleler olsun .Hepimiz birşeyleri ardımızda bırakarak bu günlere geldik

Çocuğu yok dımı?
Eski eşi yaşça küçükmüş yan komşusunun kızlarıymış zaten , eski eşi hiç eve gelmiyormuş , hiç bir sorumluluk almıyormuş baba evinde yatıp kalkıyormuş., yani evli olmasına rağmen kendi ailesinin evinde yaşamak istiyormuş , bi de anlaşamamışlar. Tuhaf ama eski eşi benim görüştüğüm kişiye şiddet uygulamış karnına arka arkaya tekme atmış yüzüne tırnak batırmış

Çocuğu yok dımı?
Bizi zaten arkadaşlarımız önerdi , aynı durumu yaşadınız belki birbirinizi anlarsınız diye. Eski eşinin 8 tane dairesi varmış kira geliriyle yaşıyormuş buna rağmen asla evin giderlerine ortak olmasını istemedim ama yine de bana eş olmak istemedi dedi

Ne kadar da masum avukat bir erkek maşallah hayatta inanmazdım burda av bir adam eşini çıldırtıp kendine saldırtıp o anı videoya alıp eşim deli diye dava etmeye hazırlanıyordu bir avukat bana şunları anlatsa kahkahayla gülerim asla inanmam

Bir avukat olarak, avukat bir erkeği eş olarak tercih etmem. Ancak tabi çok iyileride var. İyisi denk geldiyse neden olmasın? Müvekkili oturur zamanla elbet kazanır para. Zaten geliri varmış, demek dava alıyor, müvekkil çevresi genişleyecek her sene ve daha çok kazanacak.

Ben bu hikayeye inanmadım canım. Bilmiyorum belki ön yargılı davranıyorumdur ama erkekler eski eşi kötülüyorsa büyük ihtimalle kabahat kendilerinde oluyor.

Başlık ve içerik çok farklı

Geçen memur bir hanımın avukat eşi ev konusunda ailesi ile bir güzel dolandırmıştı kadını , adam avukat diye herşeyi düşünüp kitabına göre uydurmuştu ve kadın mağdur olmuş bosanmak istiyordu, altınlarını da kaptırmıştı, bir avukatla beraber olacaksan gözün açık olmalı Ben uyanık bir kadınım elimdeki avucumdaki hiçbirşeyi kaptırmam dersen devam et . Saf ve aptal aşık hallerin baskınsa aman aman ...

Ve çok kurnaz oluyorlar, dikkat ...

Eski eşi yaşça küçükmüş yan komşusunun kızlarıymış zaten , eski eşi hiç eve gelmiyormuş , hiç bir sorumluluk almıyormuş baba evinde yatıp kalkıyormuş., yani evli olmasına rağmen kendi ailesinin evinde yaşamak istiyormuş , bi de anlaşamamışlar. Tuhaf ama eski eşi benim görüştüğüm kişiye şiddet uygulamış karnına arka arkaya tekme atmış yüzüne tırnak batırmış
[/QUOTE]
Hiç inandırıcı gelmedi, dava dilekçelerini görseniz keşke...

Avukat erkekler genelde kendi segmentleri veya birkac tık üstü ile evlenir . Çünkü o cubbenin bir karizması var ve kadınları Bala gelen arı misali çekiyor . İnanmamanizi temenni ediyorum altını iyi kazın. Yok yan komşu kızı yok aile evinde yaşamak falan hiç sanmıyorum.

Ay hakkaten iyi bu yaşa geliyor bu insanlar. Bu nece saflıktır bele.

Adam avukat sonuçta kim bilir neler planlayıp kadın o duruma düşürmüştür, bir de karşı tarafın dava dilekçesini görmek lazım

Memur, memurla evlenmeli bence.

Herkes dengi dengine.

Bir evlilikteki en büyük sorunlar ekonomik sorunlardır.

İleride sorunlar yaşayabilirsiniz bence.

Önceden öğretmenler evliydim geçinemedik , çok aç gözlüydü parama el koymak istedi diye ayrıldım. Öğretmen istemiyorum ya.
Ahahah öğretmen erkekler şaşırtmıyor ,dün aynı aldı ettim eski eşim için aç oluyorlar gerçekten, okulda bir erkek hoca var o da öyle , eski eşim çoğu ev eşyamı vermemişti bıçak setine kadar almış ,erkek öğretmene selam vermiyorm artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…