iyi günler. babam aralık 2011de kendi arabamızla arkadaşıyla beraber muğlaya giderken trafik kazası geçirdi.bu kazada biz aracımızı hurdaya çıkardık babamın belinde ve dızınde incinmeler vardı arkadaşı olacağında belinde problem oluşmus. kazadan sonra arkadası sıkayetçi değilim diye jandarmanın tuttuğu tutanağa imza atmış. kamu davasında kovuşturmaya yer olmadığına karar verildi. fakat dün arkadaşı maddi manevi 50.000 tl tazminat davası acmış. biz abilerine naasıl dıye sordugumuzda ıı araba falan suruo yuruo çalışıo demişlerdi. hastaneden ışgöremez raporu almış. belimde omurgamda kırık var sakat kaldım dıye.sakat kalmadığını hiç hastene ble yatmadığını bılıyoruz. gelen tebligatta da bi iş yeri adını vermış burda calışıyodum sakat kalınca çalışamdm maddı zarara ugradım dıye o iş yerinde hiç bi zaman calışmadı bu adam. kesınlıkle calışmadı çocukluk arkadsları guya ama oynadığı oyunlar böyle. biz annemle adamı aradık kazadan sonra sızı surundurcem 5 6 ay sonra hepinızi mahvedicem diye bizi tehdit etmişti bu bı işe yarar mı ve bu yaptıkları tezgahları nasıl bozabılırız. bide sadece babama soledıgı bır sey varmıs karısını aldatıomus bu bizim işimize yarar mı ltfen yardm edın