Kimse soruma Cvp vermemiş haklı oldugum davayı kaybedipte sicilime işlerse çok üzülürüm....0nlarin hiçbir delilleri yok sadece camdan gören kadın şahitlik yapacak avukatım davayı kazanırsın iftira oldugu belli diyor ama avukatımda çok ilgilenmiyor konuyla sizce kazabilirmiyim ben adım kadar eminim carpmadigima çarpmış olsaydım karakolda kabul ederdim sucumu zaten polis dosyayı mahkemeye gönderdi sizce kendimi en iyi nasil savunabilirim polis hiçbir sekilde bizi karsı karşıya getirmedi ne şikayet edeni gösterdi nede arabayı sadece ifadeleri okudu ayrıntıları avukatımdan öğrendik ogünde sok üstüne sok yasadım ifadeler biraz değiştirilmiş gibiydi tarihlerde ilk mahkeme ertelendi tercüman istediğinden dolayı zaten mahkemedede onlarla karsı karşıya gelmiyoruz açıkcası ben tartıştığım kisi şikayet etti diye düşündüm çünkü arabamı arkadan bloke etmişti seni şikayet edecem dedim polise o kisi diye düşünürken başka biri pencereden bakan kadın şikayet etmiş tahminimce bu kadın onun tanıdığı avukat arabanın nasil darp edildiği yerleri anlattı okadar mesafede o arabayı benim o hale getirmem imkansız birde kadın cocuklarida yanında vardı demiş ama o gün benim cocuklarım yoktu yanımda çünkü kucuk oğlum hastaydi birgun önce Dr götürmüştüm şimdi mahkemeye gideceğim gün internetten bizim mahallenin parkinginin fotosunu çıkartacam durduğum yer arkadaki arabanın nasil bloke ettigini bu mesafede o arabanın bu sekilde ezilmeyecegini gittiğim acilde oğlumun hastaneye giriş kağıdını annemden yazılı imzalı kağıt Ogün annemin cocuklarıma baktığını kendimle goturmedigimi kanıtlamak icin delil olarak goturecem sizce bu mahkemeyi kazanma şansım nekadardir?????yada kendimi en iyi nasil savunabilirim ??????uzun oldu affedersiniz cvplarsanizda çok sevinirim