Simdiden tesekkurler
Benim size sorum ablam icin olacak yardimci olabilirseniz cok memnun oluruz.
Ablam 17 senedir evli adamin ikinci evliligi,aralarinda 15 yas fark var,15 senedirde cekilmez bir kayinvalide ile yasadi kadin ayni evde yasliliktan vefat etti.Kadinin vefatindan sonra adam degisti gerci daha onceleride pek bir fark yoktu ama neyse,ablam senelerce yigenim icin bu evlilige katlandi ev kucuktu yegenim kayinvalide olene kadar ayni yatak odasini paylasti,bu gune kadar ablamin eline bes kurus harclik verilmedi alisverisi ya adam ya kayinvalide yapiyordu.Su an durumlar biraz farkli adam ablama siddet uyguluyor ve asiri pisikolojik baski yapiyor cek git ne duruyorsun hala annemde oldu benim planlarim var ailemizi asalamalar felan filan,ablam bir kere siddet yuzunden karakola gitti hastaneden raporda var,adam simdi kufurler ederek bilmem ne ben evi sattim iki aya kadar cek git diyor ,cocugunu ablama ve bize karsi kiskirtiyor ablamin bir meslegi yok adam hic calistirmadi yoksa ablam evlenmeden once calisiyordu zaten orda tanistilar.ev adamin annesine aitti ve abileride var tabiiki.
Ne olursunuz bir yol gosterin bosanma davasini bizmi acalim,adam evi satip ablami disari atabilirmi,tazminat veya baska neyse ne gibi haklari var ablamin,cocugunuda birakmak istemiyor .Cevabinizi bekliyorum simdiden tesekkurler