elektrik veya su borcu içinde ihtar çekmelisiniz.
ihtarla temerrüde düşürmenizi arıyor, mahkeme tahliye için.
diğer bir yolda adi kiraya ve hasılat kiralarına ilişkin tahliye talepli icra takibi yapmaktır. icra takibi masrafları için, kira bedelini ve ödenmeyen ayları söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım.
2011 yılı ocak ayından itibaren 150 tl değerindeki kirayı alamıyoruz malesef
çok sağolun avukat hanım çok yardımcı oldunuz yani 150 tl ile 200 tl arasında bir masraf ile halledebiliyorum anladığım kadarıyla
tekrardam çok teşekkürler inşallah kısa zamanda kurtulurum bu işlerden
merhabalar benim size bi sorum olcak benim kayınvalidem ile kayınpederim 1 yıl önce ayrı yaşamak zorunda kaldık daha doğrusu evden kovulduk çeşitli sebepler yılların birikimi ile kayınvalidem boşanma davası açtı geçen sene. bu sene 12 eylül 2011 boşanma kararı çıktı yalnız bizim haberimiz olmadan kayınbabam kararı temyize göndermiş 4 maddi 1 manevi tazminat 200 tl tazminatı ödeyemem die kararı temyize vermiş
bizim çok sonra haberimiz oldu ve şimdi aralarında anlaşıp kararı temyizden çekmek istiyoruz acaba bu mümkünmü eger öyleyse ne kadar sürer temyiz süresi birde hala boşanmmamış mi oluyor kayınvalidem
cevabınız için şimdiden tşk ederim
canım bosanmadan oyle kacırırsa, sonra kısa surede dava acarsa belkı kı mal kacırma kastıyla yapıyor, kanun bunu korumaz. Hele kı gercekten satmaz, esıne dostuna satmıs gıbı gösterırse sonra o satıs bozulur bıle dava acarsan..
(telefondan yazdıgım ıcın turkce karekter kullanmak zor oluyor, uzgunum..)
olmuyo avukat hanım olmuyo bugün bikez daha yıkıldım bana kredi borcu ödüyorum diye kandırmış bugün bankayı aradım herhangi bi çekilen kredi felan yok kalkıp borcum var diye evi satılığa çıkardı.bana yol gösterin ne yapayım hakkım olanı ve 2 çocuğumu nasıl alırım olmuyo ne yapsamda olmuyo
ben ne hak talep edebilirim boşanma sırasında bilmem gerekenler nelerdir aynı zamanda çocuklarımı ölsemde vermem. DAVAYI BENİM AÇMAM DOĞRU OLMAZMI İKİ ELİM BAĞLI AİLEMEDE HER DERDİMİ ANLATAMIYORUM DÜZELMESİ İÇİN ÇOK UĞRAŞIDA BULUNDUM BİTMESİ EN DOĞRUSU AMA ONUN İSTEDİĞİ ZATEN MAL MÜLK PARA BENDE ONA İNAT 2 ÇOCUĞUM İÇİN FAZLASINI TALEP ETMEK İSTİYORUM NE YAPABİLİRİM YOL GÖSTERİRMİSİNİZ
iyi günler bende bir şey sormak istiyorum şimdiden teşekkürler
ben evlilik dolayısıyla işden ayrıldım.evlendım 6 ay sonra işden ayrıldım.dilekçemde evlilik dolayısıyla ayrıldıgımı beliirttim,5 ayda bekledim.dava actım.davam görüldü 1.nci durusması.
3ay sonraya 2.nci davam kaldı. yalnız işyeri husubet diyerek belirti.bana sormadılar bileyalnız dilekçemde işden cıkıs dılekcem evlilik cuzdanı fotokopim gerekli evraklarda vardı
size sorum ben şirket adı diyerek belirtmedim davacıyı şirket yetkilisi patron olan şahısı yazdım şirket ortagı iki tane.
diğer davada ticari sicil gazeteleri hizmet dökümüm istendi zaten ordan benım evlilik dolayısıyla çıktıgım belli dilekçemde var sgk evlilik için cvıktım kodla cıkısım verildi
kafama takılan şirket verilmedi şirket yetkilisi patron verdim bundan birşey olurmu(
dilekçemde tazmınat fazla calısma süreleri hafta sonu gibi ibareler var.sizce tanık bulmalıyımmışirket babası kardeşi calısan sadece temızlıkcı bayan var orda sigortası yok maas alıyo tek işinsden olacam kaygısıyla sahıt olmaz.kanunı hakkım evlılık dolayısıyla cıktıgım için tazmınat hakkım var.buda belgelerde mevcut.diğer yazılar için şahıt bulamazsam ne olur:
tşkler
fazla çalışma ve h.sonu çalışmalarını ispatlayabiliyor musun ? sadece şahit değil başka türlü ispatlayabilirsende olur. işyeri giriş çıkış kayıtları, herhangi bi yerde imzan vs vs vs bi çok yolu var. ama genede zordur mesai ispatı.
işveren dosyaya maaş bordrolarını , ödeme makbuzlarını (banka dekontu,maaş bordoru, hesap pulusalası vs.) ibraz eder o da o ay ki maaşı kabul ettiğin anlamına gelir.
evlilik yüzünden tazminatını ödemek zorunda. evlilik işçi açısından geçerli bir sebep erkeklerde askerlik , kadınlarda evlilik.
evlendikten 1 yıl içinde tazminatını alıp ayrılırsın.
işyerinde ailelesi calısan hep malesef aile şirketi babası kardeşi sadece temızlıkcı abla dısardan ona kendı ısınden olmamak için yapmaz arkadasımapt dairesinde özel şirket öle imza atmıyorduk mesaiden geçtim tazmınatımı alamadım ocakta bır yıl olcak davam bugundu 3ay sonrasına atıldı maaş bodrom hizmet bedelim benım o firmada emeğim var 4 yıl ama kendılerınce tazmıantımı vermemek ıcın yokusa cıkarıyolar evlendım ısden ayrıldım kendılerıde bılıyor ama uzatma tarafındalar
tşkler arkadasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?