Mrb arkadaşlar
Yaklaşık 6 yıldır özel bir şirkette Muhasebe departmanında çalışıyorum.Yeri geldi ameliyat olan arkadaşın işlerine baktım,yeri geldi çaycı gelmedi işlerine baktım,yeri geldi ofis boy gelmedi dışarı işlerine baktım,Yıllık izne çıkan arkadaşların yerine hep ben baktım.. kısaca muhasebe işlerinin yanında hep bi joker elemanı muamelesi gördüm
Bu durumdan rahatsız olmama rağmen kimsenin umurunda değilim.Yeri geldiğinde çocuk gibi azarlamaları,haksızlık yapmaları,sekreterle aynı maaşı vermeleri (ben 6 yıl o 12 yıldır çalışıyo neymiş 12 yıl kıdemi varmış,sanki ben dün işe başladım
)
Kısaca Ne yaptığım işe ne de bana saygıları yok
6 yıllık emeğimi çöpe atmamak için hele de bu vefasız insanlar için çöpe atmamak için bu tür şeylere bi yerde katlanmaya mecbur kalıyorum.
Şimdi sekreter arkadaş doğum iznine ayrılacak.
Patronlar hiçbirşekilde umursamıyorlar,bu kız yokken işleri kim yapacak die düşünmüyorlar,nasılsa burda biri var die sanırım bana güveniyorlar.
Ben tamamen patronların bu tutumlarrından dolayı sekreter arkadaşın görevini raporlu olduğu süre zarfında,üstlenmek istemiyorum.
Zaten yaptığım iş yeterince zaman alıcı ve yorucu.Ayrıca telefonlara bak v.s yapmak istemiyorum (5 adet patron var oldukça yoğun bir şirketiz)
Hukuki olarak yarın öbür gün bu işleride bana yıkarsa işveren, hayır ben bakmak istemiyorum işinize gelmiyorsa beni çıkarın dediğimde haklarımı tamamen verir mi,vermek zorunda mı?
Yapmak istemediğim ekstra bir işi bana yükleyebilir mi?Yapmaya zorunlu bırakır mı?
(ellerinde herhandi bir iş sözleşmesi yok)
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
Ne olur bir akıl verin
Şimdide tşkler..