- 5 Temmuz 2009
- 698
- 1.616
- 38
avea telefonuma 300 tl fatura geldi. ve bu kadar görüşme yapmamın imkanı yok!!
aveayı aradım. bana hıpır denen bi siteden wap aracılığı ile oyun paketi indirmiş olduğum sölendi. ardından orayı aradım. böle bişi yapmadım diye. hayır yapmışsınız dedi. asla böle bişi yok. tel kendi kendine nete girmişmi diyorum ama oda olmaz. aveaya itiraz ettim kabul görmedi.. şimdi yasal olarak işlem yapmak istiyorum itiraz edicem. nası bir yol izlemeliyim acaba. nereye başvurmam gerekir. çok mağdur oldum
şimdiden teşekkürler...
Geçmiş olsun, öncelikle GSM şirketleriyle alakalı bu tür sorunların her geçen gün arttığından ve bu durumda açacağınız dava, takipsizlik ile sonuçlanacağından bahsetmek mümkün. Çünkü bir dolu bekleyen dosya var bu konularla alakalı, bir sonuca ulaşılsa dahi, bu sizin tahmin ettiğinizden çok daha uzun bir süreçte gerçekleştirilecektir. Öncelikle Avea Genel Merkezine, size söylenen wap adresiyle bir alakanız olmadığına ve bu konu hakkında ayrıntılı bir şekilde bilgilendirilmek istediğinize dair bir dilekçe yazıp bunu fax çekmenizi öneririm. Avea Genel Merkezin fax numarasını 4441555 avea müşteri temsilcilerinden alabilirsiniz. Bu şekilde bir sonuca daha kolay gidilir diye düşünmekteyim. Dilekçeden sonra hala bir gelişme olmazsa, hukuksal yollara başvurduğunuz takdirde, yollamış olduğunuz dilekçeye rağmen bir sonuç çıkmaması sizin için artı bir delil olacaktır. Kolay gelsin.