Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
avukat arkadaşlara bir sorum var.cevaplarsanız çok sevinirim.babam bahçelerinin çogunu abime vermişti.şimdi 2bahçesi kaldı kalanların bir tanesini ablama digerini bana vercekmiş. ama ölesiye kadar benim öldükten sonra kızların diye böyle olurmu.?? ve ablam müşterek tapu oluyor diyor yani bir bahçe hem ablamın hem benim oluyormuş. ama ablam ortak yerleri ipotek edip kredi çekecek benim ve babamında imzası gerekli oluyormuş.ya da müşterek olcagı için tek benim imzam lazımmış.ben kefil olmak istemiyorum nasıl oluyor.lütfen acele cevaplarmısınız.ne yapmam lazım bilmiyorum.
Mrb Selen hanım bende size birşey danışmak istiyorum sevdiğim bir arkadaşım eşinden boşanmak istiyor fakat kendine ait olan evi eşine degilde 9 yaşındaki oğluna bırakmak istiyor çevreden duydukları ise oğlu küçük olduğu için evi üzerine yapamıyormuş doğruluk payı ne kadardır yardımcı olurmusun tşkkürler.
Evin alınış tarihini bilmiyorum öldüğünde üstüne kalabilirde ya 2. ye evlenirse eski eşi hakka kimsenin girmesini istemiyor kendi üzerine istiyor oda eski eşine evi vermemek adına oglunun üzerine düşünmüştü peki ne yapabilir
benim de bir sorum olacak!!! bağ-kur kurumuna açılacak davalar için nereye dilekçe vericez ve hangi mahkemeye dava açmamız gerekiyor.
bağkur il müdürlüğü 11 yıl önce 7. basamaktan 8. basamağa yükselmek için bir dilekçe vermiş o dönemde basamak artışları kişini yazılı başvurusu ile oluyormuş ancak 1 yıl kadar sonra bir kanun çıkıyor ve 12. basamağa kadar kendiliğinden yükseliyor bağkur basamakları...bağkur il müdürlüğüde 30.01.1997 de 7. basamaktan 8 . basamağa yükselmek için verilen dilekçeyi 01.08.2008 de 13. basamağa çıkarmak için kullanmış ve basamağı 13 e çıkarmıştır...itiraz ettik yapacak bişey yok dediler...ancak basamak düzeltme diye bir mevzuat var... bu ülkede suç işlense dahi 5 yılda süre aşımına uğruyorda 11 yıl önce verilen dilekçeye dayanarak nasıl böyle bir şey yuapılabiliniyor anlamadım... bütün kurumlarda belgeler belli bir süre için saklanma şartı var ve hiçbirinde 10 yılı aşmıyor bildiğim kadarı ile bu duruma itiraz etmek istiyorum ama tam olarak ne yapacağımı bilemiyorum... bu konuda çok başımız ağrıdı 13. basamak sorunlu bir basamak ve biz 12. basamaktan emekli olmak isityoruz...biri beni bu konuda bilgilendirirse sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim
İdare mahkemesine idari işlemin iptali için bir dava açmanız gerekiyor.