Bir yıl dolmadan anlaşmalı boşanma olmuyor. Siz protokol hazırlayıp dava açsanız bile hakim anlaşmalı boşanma için ileri bir tarihe duruşma günü verip bir yılın dolmasını bekleyecektir.Aralık 2016 da evlendim ve resmi ve dini nikâhımız yapıldı. Düğüne bir ay vardı herşey hazırdı. Kayınvalidemin kınaya gelmek istememesi ve anne ve babamı konuşmayı bilmiyorlar diye eleştirmesi ve nisanda takılan bilezik ve tek tasi almak istemesi ve kapalı bir üslupla tehdit ederek benim evime her hafta geleceksin bana anne diyeceksin tarzındaki söylemleri yüzünden çok yıprandım. Eşime lütfeen bana sahip çık ailen kız alması yada kınaya gelmek istemiyorlar sanırım düğün olmasın istediler. Ama esim babamla konuştuğunda söz verdi.herşey gelenek göreneğe gore olacak. Ama evlendikten sonra evin kiralanması aşaması ya da eşya alımı aşamasında ben daha çok caba sarf ettim. Esim evimizi ve beni sahiplenmedi. Her hafta gitmek istememe rağmen zorla kendi istediği için ailesinin yanına götürdü. Simdi de 1 yıl dolmadan anne babana anlaşmadigimizi söylet anlaşmalı bosanalim diyor gerçekten 1 yıldan önce anlaşmalı boşanma olabiliyor mu
Sahte hesap tabi belki para ver davadan vazgeçeyim diyecek inanmayın ya .Merhabalar size göstereceğim yazıda herhangi bir siber zorbalık olup olmadığını bana söyleyebilir misiniz ? ''X'i uzun zamandır takip ederim açıkçası kimseden prim kazanacak birisi değilzaten kazansa da eline ne geçecek.Kaanacak bir artısı yok bence ki zaten yaşantısını düzeltmiş hiçbir şeye ihtiyacı olan br insan da değil.Amacım X'İ korumak değil ama yalan yanlış haberle eline bir şey geçecek bi insan da değil yani.o yüzden tek temennim yanlış haber olması.Kadınlar çiçektir hele ki Ayşe gibi naif bir kadın böyle bir duruma maruz kalıyorsa çok üzücü.Eğer böyle br durum varsa da kendinize çeki düzen vermenizi tavsiye ederim Batuhan Bey Hem bir kız çocuğunuz var kız babasınız aklınıza kızın gelsin.
Bir diğer yorum ise
''Şiddet var ya da yok bunu bilmeyiz ama var olma ihtimaline karşı bir kadın olarak hepimiz uyarmalıyız.Ben şiddet var demiyorum buna inaıyorum da demiyorum.Fakat ya varsa diyerek yorum yapıyorum.Sizde tanımadıınız hayatınıza hiç görmediğiniz insanlara kör kütük bağlı kalmayıp bir kadını korumak için yorm yapabilseniz.''
Olayı da size şöyle özet geçeyim bir magazin haberi anlatan sayfadan bir kişinin eşine şiddet uyguladığına dair bir haber geldi.Üstteki yorumu sayfa sahibine yorum yaptım.Altta yer alan yorumu ise bana yorum yapan birisine yorum yaptımm.Herhangi bir hakarette bulunmadan sadece düşüncemi dile getirdim.Bana daha sonra yorum yaptığım kişi felan değil bir sayfa sizi siber zorbalıktan dolayı yorumunuzu avukatıma bildiriyorum haberiniz olsun diye mesaj geldi.Mesaj atan benm yorum yaptığım kişi değil.Sayfasında bilişim uzmanı yazıyor fakat gerçek mi bilemiyorum iki paylaşım yapmış sahte hesap mı diye düşündüm.Siz bu konu hakkında ne düşünürsünüz?Yorumlarımda avukata verilecek bir durum var mı ? Gerçekten vermiş olabilir mi ya da kandırılıyor muyum sizce ? Daha sonradan bana avukata veriyorum diyen kişiy mesaj attım kelimelerimi özenle seçtiğimi kimseye hakaret etmediği gücendirmediğimi dile getirdim.gücendirdiysem özür dilerim dedim ne mesajıma baktı ne cevap geldi .Sahte hesap mı diye düşünüyorum.Yorumlarınızı bekliyorum
Her şey olabilir tabii. Mesajımı gördü ama cevap vermedi.Belki de gözümü korkutmak istedi bilemiyorumSahte hesap tabi belki para ver davadan vazgeçeyim diyecek inanmayın ya .
Amacına ulaşmasın boşver bir argo laf var havlayan ... ısırmaz.Her şey olabilir tabii. Mesajımı gördü ama cevap vermedi.Belki de gözümü korkutmak istedi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?