Aynen hiçbir kötü söz hakaret kullanmadım zaten dikkat ederim böyle mecralarda her şey olabilir diye. Korkutmaya çalıştılar herhalde annem tedirgin oldu yine de hani kendimizden eminiz kötü söz yok ama hani olabilir mi acaba diye. Kalp hastası annem bir de yani eğer sahteyse hakkımıza girdiler resmen.Amacına ulaşmasın boşver bir argo laf var havlayan ... ısırmaz.
Umursama yazdığında küfür tehdit hakaret Yok boşver
E devletten bakılamıyor mu peki?Ben de avukatın 2. Duruşma tarihi hakkında bilgi vermemesinin ne derece doğru olduğunu merak ediyorum
Baktım ama yine de ne aşamada olduğunu bildirmesi gerekmiyor muE devletten bakılamıyor mu peki?
Eşim eskiden bir adamla küfürleşiyor adam şikayet ediyor tehdit davası açılıyor... 5 ay ceza veriliyor hüküm beş sene geri bırakılıyor başka bir suç işlememek kaydıyla...
Bir ay önce alkolü araç kullanmaktan mahkemeye çıktı para cezası verildi..
e devletten bakarken bir dava gördük beş sene önceki dava yeniden açılmış sebeb hükmün bozulması karara uyulmaması
... şimdi bizi be bekliyor ceza alır mı hapis yatar mı? Avukat arkadaşlar dan okuyan ,böyle benzeri durum başına gelen varsa lütfen bilgi verir misiniz
Merhaba ben bir fabrikada çalışıyorum . bir gün gönderilmiş kutumda benim yazmadığım bir mail gördüm. aynı odada oturduğumuz müdürümün yazı stili ve tamamiyle patronla görüşmesine istinaden yazılmış bir mail. şok oldum ve siz mi yazdınız dedim evet dedi. ama benden gitmiş nasıl oluyor dedim hıı bilgi işleme sorarız dedi geçiştirdi hiç şaşırmadı. bilgi işlemde sistemde karışıklık olmuş deyip beni kandırdılar kendilerince. bir kaç mail daha attığını farkettim ve birlikte çalışırken gözümle gördüm kendi mailinin altında benim mail adresim var.
sorularım şöyle cevap verirseniz çok sevinirim;
şirket maili dahi olsa benim adım soyadım yazıyor ve bu benim özel hayatım değil mi?
benim bilgim/iznim olmadan benim mailimi kendi bilgisayarına yükletmiş ve an ve an takip ediyor. Suç mu? bazı sitelerde işveren denetleyebilir diye yazıyor ok ama kendisi sadece müdürlerden biri genel müdür de değil yani işveren vekilliği yok.
bu bir bilişim suçu mu?
herhangi bir itirazda/uyarıda bulunabilir miyim?
Kusura bakmayın , size cvp verip vermediğimi hatırlamıyorum.once ne yapmak istediğinize karar verin. boşanmak istiyorsanız ortada aldatma soz konusu olduğundan boşanmayla birlikte tazminat talep edebilirsiniz. Mahkeme cep telefonu dökümümleri operatörlerden isteniyor ancak mesaj içerikleri malesef gelmiyor. aldatıldığınızı ispatladığınız takdirde o kadın hakkındad a manevi tazminat davası açabilirsiniz.ayrıca hakaret içeren telefon mesajları sebebiyle savcılığa suç duyurunda bulunabilirsiniz. bence oncelikle bunu yapın
Kendı evini terk etme. Eğer ordan da kovarsa emniyete gidip durumu hemen paylaşSelamlar
Eşim bugün davetli olarak gittiğimiz kayinvalidemin evinde kavga sonucu beni evden kovdu
Evime geldim
Evimi bırakıp gideyim mi ?
Evi bırakıp gidersem eşyaları kaçırabilirler
Oğlum 5 yaşında tek başına baktım ama hasta oldugumu söyleyip çocuğu alacağız dediler banada tazminat nafaka vermeyeceklermiş
Konyadan bir avukat varsa araniza bana yardımcı olabilir mi ?
Şuan işsizim ve param yok
bubölüme herkes her soruyu avukat arkadaslara sorabilirler.
AVUKAT ARKADASLAR SORULARIMIZA CEVAP VERIRSENIZ VE BIZLERI AYDINLATIRSANIZ MADUR KADINLARIMIZA COK YARDIM ETMIS OLACAKSINIZ.MÜKAFATINIZ ISE SADECE ICTEN YÜREKTEN YAPILAN DUALARDIR:NEDEMISLER KIMININ PARASI KIMININ DUASI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?