İyi akşamlar2011 yılında bir kişinin inşaat işini yaptı fakat parasını alamadı geçen sene mahkemeye verdi,fakat mahkeme görülmeden hakim davayı kabul etmeden avukat temize göndermiş konu görüşülmeden şahit dinlenmeden böyle hukuki işlem olurmu ve bunun sonucunda babam davayı kazanabilirmi ? Cevap yazarsanız sevinirim.
Bende birsey sormak istiyorum boşanma Davasında onur kırıcı söz ve davranış nasıl ispat edilebilir. Küfür hakaret gibi sözlü davranışlar. Kameraya almak delil sayılabilir mi. Şahitlik edecek kimse yoksa yada yazılı bir ispatı yoksa nasıl ispatlanabilir
Tsk ederim cevabınız için birşey daha sorabilir miyim eğer bana vurdugunda darp raporu alamamissam bunlarıda ses kaydında soylettirmek delil sayılır mı.Bu
Bosanma davasi bir hukuk davasi oldugu icin evet kamera kaydi ispat niteligi taşır...
Bu aşamaya gelmiş tanıklar dinlenmiş sıradaki aşama nedir karar ne zaman verilirMerhabalar boşanma davasında hakim ekonomik durum bilgisi istemiş bana kimse dönmedi, acaba avukatım ilgilenmediği için mi, istanbul mahkemeleri yoğun olduğundan dedi, bir sonraki mahkemede ekonomik durum tespiti yapılmadığından ne olur hakim tekrar mı ister ve önemle rica ediyorum avukat arkadaşımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?