Avukat arkadaşlar yardımcı olur musunuz?

geldikgidiyoruz

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2015
333
613
103
Merhabalar herkese. Kardeşimin başına gelen bir dolandırıcılık olayından bahsetmek özellikle de avukat arkadaşlardan bilgi almak istiyorum. Olay yaklaşık olarak üç yıl önce olmuş dava açıldı ve devam ediyor. Kardeşim üniversitede okurken bir arkadaşı yemek yemek için kardeşimden yemek kartını istemiş. Yemek kartı aynı zamanda bir bankanın bank kartı olarak kullanılıyor. Kardeşimde yemek yiyecek diye vermiş ve bir gün sonra tekrardan almış. Buraya kadar hiçbir şey yok. Ancak arkadaşı, kardeşimin kartına dolandırdığı kişilerin hesabından birkaç bin tl para transferi yapmış sonrasında da parayı nakit olarak çekmiş. Tabi bu kişi onlarca kişiyi dolandırdığı için hakkında dava açılmış ve kişi şuanda cezaevinde. Dava da kardeşimin ismi de sanık olarak geçiyor. Ama hiçbir şeyden haberi olmamasına rağmen arkadaşı olacak şahıs yemek kartını 50 tl karşılığında verdi bana diye ifade vermiş. Kardeşimde tekrardan şikayetçi olmuş ve yanlış bilmiyorsan ağır ceza mahkemesine aktarılmış dava. Şu anda ailem çok üzülüyor bu duruma ne yapmamız gerektiğini bilmiyoruz ilk defa başımıza böyle bir şey geliyor. Lütfen bir yol gösterin ne yapmamız gerekir.

WOMAN yardımcı olabilir belki

Paranin cekildigi ,yerlerdeki bankamatik ve mobese goruntulerini ayrica paranin cekildigi anda kardesinin baska bir yerde olduugunu kanitlamak icin gsm sinyal dokumunu istecekti avukati ,kardesiniz iyi bir avukat bulsun ,birsey cikmaz bu isten aslinda ,dolandırıcılık miktarıda kucuk aslinda hesaba gelen parayi ceken kendisi bile olsa ,ben annrmden bekliyordum o sandim cektim der gecer

İnşallah dediğiniz gibi olur öncelikle iyi bir avukat araştıralım öyleyse

Aslında olay ilk ortaya çıktığında sıcağı sıcağına savcılık aşamasında, parayı çeken kişinin kardeşinin kardeşiniz olmadığını ispatlamak için bankamatik kamera görüntülerini isteseydi keşke , ayrıca kardeşinizin savunmasında açık yerler var zira, para çekebilmek için şifreyi de bilmesi gerekiyor, yemekhanede bir nevi paso gibi şifresiz kullanılıyor, yani kardeşiniz para çekeceğini biliyormuş, bu soru direk sorulur, yargılanma yapılan dosya memuriyete engel yüz kızartıcı bir suç, bence hemen bir avukat tutun, kardeşinizi de sıkıştırın, bence sizinde bilmediğiniz ayrıntılar olabilir, iki gün sınra ortaya çıkarsa zor duruma düşersiniz, belki korktuğundan size söyleyemiyordur.

Doğru haklısınız her şeyi öğrenmemiz gerekiyor

Kim dolandırıcılık yapacağını bildiği birine kartını sade 50 tl karşılığında verir ki desin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…