• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avrupa yakasında ssk lı diş hastanesi :(((

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.392
24
118
35
avrupa yakasında ssk nın geçerli olduğu iyi tavsiye ettiğiniz diş doktoru/hastanesi arıyorum. 7 dişim sorunlu yemek yiyemez oldum bildiğiniz memnun kalan duyduklarınız yerler varsa yazarmısnız? ilgilenen herkese teşekkürler.

Bahçelievler ve Okmeydanında var.İkisi için de çok iyi diye duyumlar aldım tabi gideceğin doktor da çok önemli..Dolgu için mi istiyorsunuz?

Bahçelievler'e gittim ve gittiğim gibi 4 adet dolgu yapıldı.Ben memnun kaldım tavsiye ederim.Ama kanal tedavisi yapamıyorlar malesef..

Ben bir ay oldu gideli.Azı dişlerime kanal tedavisi yapılması gerekiyordu.Burada azı dişlere sağlıklı bir kanal tedavisi yapamayız malesef dedi çapaya yönlendirdi.Doktordan doktora fark var mıdır bilemiyorum ama başka bir doktorun hastasına sordum ona da kanal tedavisi yapılmamış..

tatlım güngören ağız ve diş sağlığı merkezi güzel ilgili bir hastane 1.5 ay önce alt çenemden ameliyat oldum ve kök diş aldırdım yaklaşık 12 dikişlik bir ameliyattı.SSK güvencesinde ilk muayene ücreti (eczaneye ödenecek 5 tl) dışında ücret ödemedim. hiç bir sıkıntı problem yaşamadım. şimdi bir dişim için tedavim devam ediyor. hastanenin ismini internette aratırsan rahatlıkla bulabilir online randevu alabilirsin.

tatlım güngören ağız ve diş sağlığı merkezi güzel ilgili bir hastane 1.5 ay önce alt çenemden ameliyat oldum ve kök diş aldırdım yaklaşık 12 dikişlik bir ameliyattı.SSK güvencesinde ilk muayene ücreti (eczaneye ödenecek 5 tl) dışında ücret ödemedim. hiç bir sıkıntı problem yaşamadım. şimdi bir dişim için tedavim devam ediyor. hastanenin ismini internette aratırsan rahatlıkla bulabilir online randevu alabilirsin.

güngören ağız ve diş sağlığı merkezi nde hangi doktor iyidir bir fikir verebilir misinz?benim kaplama ve kanal sorunum var.bilirsiniz bu işlerde doktor önemli oluyor.şimdiden teşekkürler.

güngören ağız ve diş sağlığı merkezi nde hangi doktor iyidir bir fikir verebilir misinz?benim kaplama ve kanal sorunum var.bilirsiniz bu işlerde doktor önemli oluyor.şimdiden teşekkürler.

Bende oraya gidicem ama hangi doktor iyidir bilmiyorum... Ona göre seçicem doktorumu ya bilgi veren olabilirmi:18:

Doktor ismi verirsen çok iyi olur canım.

Back