• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Avrupa yakasında ekonomik gelinlik

blackberyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2012
59
1
26
İstanbul
Merhaba arkadaşlar

Nisan ayında düğünüm var, herşeyi kendimiz halletmeye çalışıyoruz eşimin ailesinin durumu iyi değil, bu nedenden ötürü istanbul avrupa yakasında bildiğiniz ekonomik fiyata kiralayabileceğim gelinlikçiler varsa yardımcı olur musunuz. Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar

Nisan ayında düğünüm var, herşeyi kendimiz halletmeye çalışıyoruz eşimin ailesinin durumu iyi değil, bu nedenden ötürü istanbul avrupa yakasında bildiğiniz ekonomik fiyata kiralayabileceğim gelinlikçiler varsa yardımcı olur musunuz. Teşekkürler.

200 tl ye satabilirim gelinliğimi,sadece nikah ta 1 saat giydim,senin gibi çok zor şartlarda evlendik,bende bu zamana kadar bu tür ihtiyaç sahibi biri olmadan vermedim kimseye.

gögüs kısmını tülsüz düşün,sadece omuzlarda tül var (güpür) alt taraf benim gelinliğim daha kabarık ve kuyruksuz

Eklentiler

• $Akay-çok-güzel-gelinlik-modeli-376x550.jpg
    $Akay-çok-güzel-gelinlik-modeli-376x550.jpg
    63 KB · Görüntüleme: 73
Anladım pardon

Ben bu ay diyetteyim umarım zayıflarım ve terziyle de görüşücem bu konuyu gizli fermuar olayını atlatırsam almayı düşünüyorum inş olur

Anladım pardon

Ben bu ay diyetteyim umarım zayıflarım ve terziyle de görüşücem bu konuyu gizli fermuar olayını atlatırsam almayı düşünüyorum inş olur

valla öncelikle şunu söliyim gelinliğimi aynı senin şartlarında aldım,kendimiz herşeyimizi yaptık ve gerçekten ihtiyacı olan biri olsun istedim.ben eşimle çok mutluyum umarım sana da uğur getirir.istersen arkasını çapraz şekilde ayakkabı bağcığı gibi düşün öle yaptırabilirsin

Son düzenleme:
Back