kızlar kendi ihtiyaçlarımı karşılamak için üye olmak istiyorum fakat daha sonra üyeliği iptal edebilirmiyim?Yada içinizde satış yapan bana yardımcı olucak kimse varmı?alacağım 3 4 parça şey zaten
bende bikaç şey ekliyim arkadaşlar fikir olur alırken pembe ve mavi taytlar çok güzel penyesi mükemmel L bedene kadar olur. dantelli çıtçıtlı body de çok güzel tavsiye ederim
cnm ben bu ürünleri hiç görmedim yada gördüm tanıyamadım :)) saten geceliği biliyorum bi tek :) ben sauna eşofmanıda aldım daha giymedim ama aynı üründen arkd var o çok memnun.havalar gülse yüzüme bi giycem inş.bakalım salı günü bi düzüne kilot atlet gelcek bende onları koyarım aksilik olmazsa hamile ürünlerini öneririm güzelle..
bikiniye gelince destek yok ama ince sünger var uçlar belli olmasın diye çıkabilen bende güzel durdu 2 yıl kızımı emzirdim bayılmadılarben çok beğendim bağcık yok varmış havası var bağcık hem iyi hem kötü ..38 40arası giyyorum bunun 40ı rahat geldi
İstanbuldayım.Çevremde satışını yapan kimse yok.Müşteri fiyatıyla satıcı fiyatı arasında çok fark var mı?
arkadaşlar bu prim sistemi nasıl uygulanıyo? ben çözebilmiş değilim hala. 2tane üyem var.direk alt üye ekleden yaptım üyelik bilgilerini. sipariş veriyolar arada ama sadece 1tane siparişini haketmişim alacak yazıyo kendi sayfamda diğerleri nereye gitti? şimdide hakedilmiş priminiz bulunmamaktadır diyo. bilen biri varsa cvplayabilir mi? biz kazandığımız primleri hesaptan düşcez mi?
günlük indiirmler oluyo bugün yine indirimde bilgine sütyen değil ama ana sayfada gözüküyoarkadaşlar leopar desenli sütyen külot takımı indirimdeydi. Kalktımı acaba haberi olan varmı ben siteye bakıyorum görünmüyor
ben 50 üyeli biri olarak sanırım seni aydınlatabilirim :)
şimdi hera yın 1inde primler sıfırlanır yok der..ayın 10una kadar da prim toplarsın eğer 5lira prim varsa isminin karşısında 5A yazar alacaklı demek işte
ortalama stopaj kesilmese primler çok da işte vergi oluyo oda şimdi her 50 liralık satılından 2 3 lira arası bişi kazanıyosun üyelerden eğer 50lira birikirse bankaya yatar arayıp hesap no filan isterler senden öyle cnm benim bazen üyeler çalışıyo 50 yatıyo bankaya sipariş vermedim aylarca 90lira birikmiş alacak kendime sauna eşofman arkadaşa gecelik kızıma çorap aldım tek kuruş ödemedim..üyelere cvp vermek bile bence büyük külfeeet açıklayabildimmi cnm yaa
primin duruyo,ayın 10una kadar 50lira yaparlarsa üyeler yatar yoksa alacak olarak işlenir ayın onunda adının karşısında yazar kaç lira alacağın olduğu cnm.ayın 1nde otomatik sıfırlandı diyo ay başı durumu sanırım.hakedilmiş primim vardı dediğin gibi sıfırlandı şimdi hakedilmiş priminiz yoktur diyo. ee peki 10undan sonra prim hakedemiyo musun? ayın 10una kadar demişsin de. artı bu sıfırlanan primler gitmiş mi oluyo ayın 1inde çünkü eklenmemiş alacaklı kısmına:44:
primin duruyo,ayın 10una kadar 50lira yaparlarsa üyeler yatar yoksa alacak olarak işlenir ayın onunda adının karşısında yazar kaç lira alacağın olduğu cnm.ayın 1nde otomatik sıfırlandı diyo ay başı durumu sanırım.
herkes üye olabilir hatta benim bi üyem 16 yada 17 yaşında ama sisitem geri çevirmeditamam canım çok sağol aydınlattın benipeki alt üyeler aileden biri de olabilir mi? adres falan farkediyo mu? iade oluyo canım ama bi kusuru olmalı eğer para ödemek istemiyosan. beden değişikliklerinde ödemeli yazıyo ama şuana kadar yapmadım o şekilde iade. hasarları vardı iadelerimin. söylediğin ürünün ml.si iyi olur bence
herkes üye olabilir hatta benim bi üyem 16 yada 17 yaşında ama sisitem geri çevirmedi
adres olsun da yanlış olmasın kafi
ben eşime dün diyorum ki gel üye yapayım seni senin üstünden sipartiş verelim 170liralık siparişim var kabul etmediprim alırdım 10lira dedim ama red etti :) gerçi üyelik ücreti var ama katalogsuz yapardım ahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?