:) evet yani ewde olduğum için uğraşıyodum bu tarz katalog satışlarıyla hem harçlığımı çıkarıyodum hem ihtiyaçlarımı alıyodum.işe başlayınca bırakcağımı düşünmüyorum sonuçta kendi ihtiyaçlarım var onları alırım ara ara ama gezmeye pek fırsat bulamıcam sadece o an gördüklerime artık gösteririm
nasıl yaniii sizin işte gezerek mi çalışılıyorrr? Bu arada yeni işe başlayacakmışsınızya hayırlı olsun. Ama kaç yaşındasınız?? Eğitim durumunuz ne? Bu yeni işinizde ömür boyu iş ve kazanç garantisi falan mı varrr? Kendinize mi başakasına mı kazandıracaksınızzzz? Bu başlayacağınızı söylediğiniz işte bundan beş yıl sonra mesela hayatınız bugünküne göre ne kadar bir farklılık göstermiş olacak???? gibi soruları sordunuz mu hiç kendinize????
tşk ederim de hanfendi; pardon sizin amacınız ne? en başından beri sorularınızı içtenlikle cevaplıyorum önyargı gözetmeksizin yardımcı olmaya çalışıyorum ama sizin amacınız birilerini yargılamak mı sorgulamak mı anlayamadım hayırdır bi soruşturmaya falan mı girdim söyle de bende bileyim?burası satış temsilcisi olmak isteyenlerin sorularının paylaşıldığı bi forum neyi öğrenmek amacınız orasını tam çözemedim? varsa bu firmayla ilgili sorularınız buyrun sorun yada gidin mail atın firmaya ama kişiselleştirmeyin!! haaa eğitim durumuma gelince lisans mezunuyum 23yaşındayım. sorularınızı bana değil kendinize yöneltin bi zahmet amacınız bi sistemi çözüp üye olmak mı yoksa saldırmak mı alttan alttan. cevaplarınızı bi okusanız iyi olur valla yaşınızdan ve eğitim durumunuzdan ben şüphe edicem yoksa. çünkü verdiğim cvplarla sizin yaptığınız yorumlar arasında hiç bi anlam yok
Kesinlikle oldukça genç bir insan olmanıza rağmen gerçekten büyük bir olgunluk, çok yerli yerinde ve çok mantıklı ve düşünceli ve doğru buluyorum tüm yazdıklarınızı ve bütün içtenliğimle sizi tebrik ediyorum. Genç insanların isterlerse bizlerden çok daha gelişmiş ve mükemmel olabileceklerine inancım sonsuz. Sonuç olarak zaten meseleyi en kısa şekliyle benim sığdıramayacağım bir iki kelimeye sığdırmış olduğunuzu da memnuniyetle itiraf ediyorum. Yanlış zaman ve yanlış yer. Bu diyaloglar ancak bu kadar güzel bir tanımlamayla ifade edilebilirdi. Bu forumda yeniyim ve henüz hiçbir üyenin profiliyle ilgilenme gereği hissetmedim şu ana kadar. Ama değindiğiniz konuyla ilgili olarak da terik ediyorum ve çok sevindim. Hayırlı olsun inşallah. Ben de bu ülkede bir insan için şu şartlarda en büyük güvencenin bu olduğu hususunda daha farklı düşünüyor değilim. Henüz özel mesaj yazma hakkım yok ve sanırım uzun sürebilir bu. Çünkü fazla zaman ayırmam pek mümkün değil bu foruma ve şu anda böyle bir gereksinim ve istek duyabileceğim kadar öncelik vereceğim bir şey de yok. Ancak bütün insanlar tabii ki çok kıymetldir lütfen az önceki cümlem bu manada olumsuzluk içeren anlamda anlaşılmasın. Yanıtsız bırakmak istemediğim için buradan bu kadarını da olsa yazmayı daha doğru buldum. Özel mesaj hakkı elde ettiğimde daha fazlasını mutlaka yazıcam size kısmet olursa. Kendinize iyi bakın. Ben de en az sizin kadar sevindim büyük bir mücadele sonucunda yeni bir başlangıç tekrar tebrik ediyorum. Söylediğim gibi daha detaylı olarak size mutlaka yazıcam. Şimdilik hoşçakalın görüşmek üzere.sizi anlayabiliyorum fakat bu tarz konuları burda dile getirmenizi anlayamadığımdan tuhaf geldi açıkçası.ve konuyla ilgili olmadığından da kızdım ve anlam veremedim benim yazdığım şeylere bu cvpları yazmanızı.bunu gayet iyi şekilde empati yapıp anlayabileceğinizi görüyorum yazdıklarınızdan. eğer bu soruları başka bi konu altında sorsaydınız belki de farklı şekilde düşünüp farklı bi cvp vererek açıklardım. bu konunun ve verilen cevaplarında herhangi bir edeple veya ilkellikle ilgisi yok hiç kırmaya gerek yok insanları. daha fazla uzatmamıza da lüzum yok herkes herkesi anladı sanırım. yanlış zaman, yanlış yer...
ilk siparişimi verdim bugün:))) kaç günde gelir acaba?
Msj 2 ye, Duyarlılık, saygı, ince fikirli olmak, hoşgörülü, doğru olmak hepsi çok güzel vasıflar. Pek çok insan bunları beceremiyor veya bu konuda pek de çaba sarfetmiyor daha doğrusu. Doğru olmak pek kolay değil ama yine de başarabilenler var tabii. Ama asıl en zor olan ADİL olabilmektir. Bu nedenle, adil olabilmeyi başaranların ne kendilerinin ne de başkalarının onlara üzüntü yaşatmaları tamamen haksızlık olur. Herşeye evet ama üzülmeye HAYIRRRR. Sevgilerimlesizi anlayabiliyorum fakat bu tarz konuları burda dile getirmenizi anlayamadığımdan tuhaf geldi açıkçası.ve konuyla ilgili olmadığından da kızdım ve anlam veremedim benim yazdığım şeylere bu cvpları yazmanızı.bunu gayet iyi şekilde empati yapıp anlayabileceğinizi görüyorum yazdıklarınızdan. eğer bu soruları başka bi konu altında sorsaydınız belki de farklı şekilde düşünüp farklı bi cvp vererek açıklardım. bu konunun ve verilen cevaplarında herhangi bir edeple veya ilkellikle ilgisi yok hiç kırmaya gerek yok insanları. daha fazla uzatmamıza da lüzum yok herkes herkesi anladı sanırım. yanlış zaman, yanlış yer...
iyi geceler temisilci kaydı yapmak ve bu konular hakkında yazışmak yasakmı?...
iyi geceler temisilci kaydı yapmak ve bu konular hakkında yazışmak yasakmı?...
kusura bakmayın 4lüğünüzü beyenmediyimi söylemeden geçemiyecem açıklama için ayrıca teşekkür ederim
Kızlar..
bu nasıl bir kurum böyle? siparişimde katalog gonderilmedi diye mail attım geri dönüş ise Siparişlerinizle birlikte ücretsiz katalog gönderilmemektedir.Talebinizin işlem kaydı açılmıştır. En kısa sürede sadece 4,90TL kargo bedelini ödeyerek, 2012 yeni kataloğumuzu teslim alabileceksiniz oldu peki duyurular kısmındaki "Sabırsızlıkla beklediğiniz 2012 Yeni kataloğumuz çıkmıştır. Yeni siparişlerinize 1 adet katalog ücretsiz olarak eklenecektir". bu yazı da ne anlama geliyor?
ben artık bırakmayı bile düşünüyorum bu kadar mı her seferınde farklı mail atılır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?