Avonda sevdiğiniz kalıcı parfümler

• Konu Sahibi Konu Sahibi ajdapekkankoliqimey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
wish of love
simple elements(perfect cotton)
spotlight
make me wonder
pur blanca
celebre
brazil beat.
suan bunları kullanıorum ama celebre ve brazil beat hiç kalıcı degil tabi tenden tene degisior cok guzel kokuyorlar ama kalıcı degil

ben bu ara secret a taktım kokusu çok güzel bi süre bunu kullanmaya devam ederim heralde :)

far away çok ağır bence kesinlikle perceıve tavsiye ederim:79:

rare pearl , adı gibi sıradışı bir koku

perceıve Avonda sevdiğim bir koku..

uzun zamandan sonra yeniden aldım...

mrb kızlar ben daha önce avondan 2 kez parfüm kullandım biri extraordinary edp,2009 da kaldırıldı ben 5 sene önce fln kullamıştım liseye giderken herkes soruodu parfümünün adı ne diye gerçekten kalıcı bi kokuydu.en son wish of love edt kullandım piyasadaki edt göre bence daha kalıcı ve çok tatlı bi koku en azından sabah sıkıodum aksam eve geldiğimde üstümde hala kokuodu fakat hafif bi koku yolda giderken estirmio yani :) son zamanlarda makyaj malzemesi olsun şampuan duş jelleri krem vs.artık herşeyi avondan almaya başladım.parfüm sipariş ettim mart ayındaki katalogdan incandessence 30 ml ve little black dress 30 ml.ikisi 25 tl.ikisinin de kokusunu baskalarında duymuştm ama sanırım little black dress çok fazla kalıcı deilmiş :S neyse deniyip görücez annemde geçen ay perceive aldı çok güsel bi kokusu war daha önce vücut spreyini kullanmıştım perceive nin.ama hiç kalıcı deildi vücut spreyi.dün test etmek için perceiveden azcık koluma sıktım hala kokuyor demekki parfümü kalıcı :) çok hoş ya leylak gibi kokuyo.pur blanca da çok gsel çiçek kokusu bayıldım ama kalıcı deilmiş öyle dedi kuzenim kullanıo.far away 30 ml olanı indirimde olsaydı onu alıcaktm aslnda çok merak ediorum bide rare gold u merak ediorum.hepsini denicem aslnda tresseli de merak ediorum sanırım perceive tarzı bi kokuymuş öyle duydum.çiçek kokularını çok beğeniorum tabi kalıcılıkda önemli..

Son düzenleme:
Treselle aldım bende yenii bayıldımm kokusunaa çokk güzel, kalıcı da

extraordinary çok kalıcı bi kokuydu ya biraz ağırdı 5 sene önce kullanmıştım kokusu hatırlıorum unutmak mümkün deil öyle bi kokuyu zaten.perceive de çok hoş wish of love tam genç kız parfümü :)

Perceive, Suft Musk, Rare Pearls ve Incandessence vazgeçemediğim parfümleri

kızlar ben pur blanca yı beğeniyorum.bu arada eşime aldığım parfüm vardı sürekli. intrugue. acayip güzeldi. ama sonra kaldırdılar çıksa yine ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…