Avon ve Oriflame ürünleri hakkında kullanıcı tecrübeleri

avon rezilliktirr....
avon pişmanlıkltırr....
avon bile bilee kuyuya atlamaktırr...:))

avon kadar kalıtesızz hıc bı urunu bı halta yaramayan bı kozmetık markasyla daha tanısmadım. muptelalarını da anlamıormm!!! herhalde avon harıcı hıc bı markayı denememıslerr!!yazkk paranızaa bee..
oriflame super dıyemıcem ama avona bin basarr. :KK34: kremlerı guzel parfumlerı guzell werdgnız paranın karsılıgını gorebılırsınızz kesnlıklee ama avonda bole bı durm yokk kesnlıkle,mılletı enayı yerıne koyuyolarr.bi ay 70 tlden sattıgı parfumu ertesı ayy 25-30 tlden satıor we mıllet dee aaa ne hoss deyıp atlıorr:))
kiii zamanında avon temsılcılıgı yapmıs bırı olarak konusuormm:KK66:)
we 6 ay dayanabıldımm! musterılerıme bı urunu öwcemm mesela satmak ıcın,öwemıormm!!cnku bılıorm ne kadar berbat oldugunuu sallayamıorum o yuzden bıraktım işi:))
şuan orflame kullanıorm memnunum.

Cook iyi yapmissin canim ya avon bildigin kimyasal yani cpk itici geliyo bana ve Cok alerji yapiyo bi fondöten aldım gözlerim nasil şişti var ya rezil oldum asla avondan bisey almiyorum oriflame satiyorum. Dore bile avondan iyidir yani

kızlar ben de önce çok araştrdım oriflame yapmaya karar verdim. oriflame cildimi mahvedene kadar.... cildim cok yağlı olduğu için matlaştırıcı temizleme jeli tonik ve kremini aldım. resmen yuvarlak yuvarlak pullanmalar oldu. vazelin dahi sürsem o gecmiyordu. deli oldum yaaa. bide 2 hafta falan kullandım öyle çok da değil. onları attım sadece krem kaldı dedm heralde kremden değildir. şimdi yüzüme o kremi sürünce deli gibi sızltıyor :/ şuan avon yapıyorum kremlerinden bi beklentim yok tabi ayak kremleri hariç hele de topuk yumuşatıcı. kuru ciltler için yapılmş losyonu da harika hel bu ay indirimde diye cok fazla istek oldu . rimellerine gelince malum oriflame in genc ürünü very me , avonunu color trend ikisinin de bu ürünlerini kullandım. oriflame kirpiklerimi yapıştırıyordu ama uzatıyordu .avon tel tal yapıyor ama cok uzatmıyor. ama kesinlikle avon derim bunda da. topak yapmıyor 5 liralık rimeli yani. parfümlere gelince oriflame de de öyle bi gün 70 bigün 30 oluyor. avonun 15 se sattığı parfümlerden cok kalıcı olanlar var mesela wish of love. günlerce kalıyor. ucuz oama kalıcı değildir felsefesini yıkıyor yani. gelgelelim fondoten vs meselesine. fondoten oriflame cildimi mahvettikten sonra kullanmadım ama avounn fondoten kapatıcısını önermem ama su bi gercek ki kapatıcıda avon dahabaşarılı ikisini de kullandım colortrend 5 liralık kapatıcısı oriflame nin 15liğinden daha iyi ama fondoteni bilemicem. göz kalemine gelelim. oriflameinin aldım asla siyah olmuyor avonun değdirince siyah oluyor ama sızlatıyor... oriflame ve avon akrşılaştırmasından sonra avon diyorum! hı avonndan da son siparişimi verip bırakcam cünkü beceremiyorum :KK53: en iyisi hiç makyaj yapmamak :KK70: veya bilindik kozmetik markalarını kullanmak katalog işinden uzak durmak :KK53: tecrübeyle sabit :KK37: sevgilerimle :KK48:

Avonun duş jelinden,parfümlerinden,acılıp kapanabilen göz kaleminden,durulanmayan şaç serumundan ve bazı rujlarından çok memnumum :) ama avondan şampuan,cilt bakım ürünleri ve krem kullanmanızı önermem çevremde ki coğu kişi memnun kalmadı.Avonun çift taraflı göz kalemide asla önermeyeceğim ürünleri arasında sürdükten sonra buğulu görmeye başladım.Yinede siz bilirsiniz sonucta denemeden sizde nasıl bir etki yaratacagını bilemezsiniz :)

Cook iyi yapmissin canim ya avon bildigin kimyasal yani cpk itici geliyo bana ve Cok alerji yapiyo bi fondöten aldım gözlerim nasil şişti var ya rezil oldum asla avondan bisey almiyorum oriflame satiyorum. Dore bile avondan iyidir yani

alma sekerım alma paramızla rezıl mı olcazz o mekropp avon yuzundennn daha nelerr :))

oriflame tam bir rezalet hem kendi rezalet hem müşteri hizmetleri rezalet.henüz kullanmadıysanız sakın denemeyim derim ben pudra ve fondotenini almıştım yüzümü mahvetti iğrençler.oriflame kahrolsun inşallah.batsın yerin dibine girsin.mail atıyorum ürününzde bi hata var diye cvp bile vermekten yoksun gereksiz insanlar

oriflame tam bir rezalet hem kendi rezalet hem müşteri hizmetleri rezalet.henüz kullanmadıysanız sakın denemeyim derim ben pudra ve fondotenini almıştım yüzümü mahvetti iğrençler.oriflame kahrolsun inşallah.batsın yerin dibine girsin.mail atıyorum ürününzde bi hata var diye cvp bile vermekten yoksun gereksiz insanlar

Denemeyi düsünüyordum ama bu yorumdan sonra vazgectim =(

Avonun 24k gold blush duo 2li allıgını kullanan var mı almayı düsünüyorum ama kararsız kaldım kullanan varsa düsüncelerini söylerse sevinirim. Beyaz tenliyim ama avonun allıkları pek belli olmuyor diyorlar kararsızımmmm =(((((

[video]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQN4Y41--31HO_DWg5no9JCXcMkknyJVj8xRAyOoa6GdNHz7qvs29zIZzND Lw[/video]

Kızlar almayın bu deodorantı 1 liralık deodorantlar bin basar avonun kini 2 saatte koltukaltlarım ıpıslak oldu bu iğrenç deo. yüzünden bir daha alırmıyım bunlarddan tövbe artık rexonaaa :KK43:

Avonun parfümlerini gerçekten seviyorum . Yani kokuları harika tam benlik ağır olmayan çiçeksi kokular. Ama kalıcılık problem :26:

Stella94 24 k blush allık denedim bende avonun diğer açık renk allığı belli olmuyor diye bu ay aldım bu belli oluyorda bir garip yani çok simli kalıp gibi duruyor değişik çok beğenmedim tavsiye etmem önümüzdeki ay güzel bir allığı çıkıcak onları dene bence panaromada gördüm

Son düzenleme:
kızlar avonun sadece bi kaç parfümünü beğeniyorum ama parfümleri çok uçucu kalıcı değil... o yüzden pek tercih etmiyorum o markayı ayrıca avonun rimel ve cilt bakım ürünlerini kesinlkle önermiyorum verdiğiniz paraya yazık olur.. . oriflame den sadece bi dudak parlatıcısı almıştım mükemmel diyemem ama idare ederdi..

avon temsilcisiyim ben..Doğal olarak ürünlerini kullanıyorum..bikaç ürünü güzel tavsiye ederim özellikle parfümleri asla vazgeçmediğim today parfümü özellikle :) cilt bakım ürünlerini color trend serisini kullanmayın derim yalnız..

X